Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imp fena gidiyor bu sezon.
    Khalessi'yi göremedik, gözlerim aramadı değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

2. Sezonu begenen arkadaslari merak ediyorum.. Ne oldu simdiye kadar ? Ben mi kacirdim birseyler ! Inanilmaz SIKIci ilerliyor 2.Sezon
    3.Bölüme baslarken yine umutla basladim ama Yine ayni yine ayni..
    Dram filmleri ,dizileri bile bu kadar agir ilerlemiyor ve SIKmiyor yahu

Ama tabi izlemeye devam ederimm orasi ayri

İlk sezon çok mu farklıydı? İlk bölümler hep durgundu. Kaldı ki daha savaş başlamadı, başlasın tam olarak, asıl heyecan o zaman gelecek diye düşünüyorum.
    Hele Khalessi bi güç toplasın ejderhaları bi büyütsün.

Yalnız çok fazla karakter girdi diziye 3 bölümde. Kim kimdir nedir nerenin kralıdır hiç birini bilmiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3 bölümdür durgun savaş istiyoruz savaşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs-okan

3. bolum yine durgundu... bu filme biraz heyecan gerek ...
    bide birsey ekleyecem adam kendi oz kizlarila yatiyor yahu insanin midesi bulaniyor :(

Adam da suç yok kitabi yazanda sapıklık var ne gerek varsa bu olaylara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: gs-okan

3. bolum yine durgundu... bu filme biraz heyecan gerek ...
    bide birsey ekleyecem adam kendi oz kizlarila yatiyor yahu insanin midesi bulaniyor :(

Adam da suç yok kitabi yazanda sapıklık var ne gerek varsa bu olaylara.

yazar neresinden cikarmis acaba bu dusunceyi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

onca saat geçti, şimdiye unutmam lazımdı ama bu çok başka bir şey.

/>

O değil de Tyrion'un aşüftesi ni beğeniyorum ben, bir de kraliçeyi tabii

sibel kekili o

Ben de sibel kekilli'nin dizide oynadığını duydum acaba ne zaman diziye girecek diye bekliyorum, meğersem oymuş Sibel kekili ise onu boşverdim. Khalessi ile Queen yarışır

Game of Thrones (2011 - 2019)

tek geçerim

fotoğraf gözükmüyor khalessi mi acaba?

• durgun bi bölümdü ama iyiydi
    herkes savaş istiyo ama öyle hoppadanak savaşa girilir mi ya
  • Beyler bu fan çizimlerinde bu Yara Grejoy çok farklı gözüküyor dizideki halinden.Acaba kitabı okuyanların kafasındaki Yara Grejoy'a benziyor mu Yara?

Bir de şöyle bir resim var.Fan çizimleri çok farklı ve güzel duruyor.Keşke erkek fatma çıkmasaydı.

• savaş olmasada ben merakla izliyorum zaten herkes war is coming winter is coming diyince bile tüm bölüm yetiyo bana
  • Sıkıldım bölümü izlerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Beyler bu fan çizimlerinde bu Yara Grejoy çok farklı gözüküyor dizideki halinden.Acaba kitabı okuyanların kafasındaki Yara Grejoy'a benziyor mu Yara?

Bir de şöyle bir resim var.Fan çizimleri çok farklı ve güzel duruyor.Keşke erkek fatma çıkmasaydı.

Tip olarak alakası yok kitaptaki ve dizidekinin. Kitapta daha ince, daha güzel ve daha başına buyruk. Aynen o fan çizimlerindeki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

quote:

Beyler bu fan çizimlerinde bu Yara Grejoy çok farklı gözüküyor dizideki halinden.Acaba kitabı okuyanların kafasındaki Yara Grejoy'a benziyor mu Yara?

Tip olarak alakası yok kitaptaki ve dizidekinin. Kitapta daha ince, daha güzel ve daha başına buyruk. Aynen o fan çizimlerindeki gibi.

allah günah yazmasın dizideki çıkınca sadece altyazıya bakıyorum yoksa kapatasım geliyo

• bilmiyorum sizde hissediyormusunuz ama her taraftaki krala bağlı beylikler krallıklarını ilan ediyorlar ve entrika dolu çok büyük bir savaşa doğru gidiliyor. daha 3. bölümde olmamıza rağmen herşey birbirine girmiş durumda ve kitabı da okumamış olduğum için bu sezon nasıl bitecek inanın bilmiyorum. sezon bitince kitabına başlayacağım tabii ki ama şimdilik benim için her şey süper gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

quote:

allah günah yazmasın dizideki çıkınca sadece altyazıya bakıyorum yoksa kapatasım geliyo

atarlı bakış uğruna komik görüntüler de oluşmuyo değil
    üstüne bide surprise butt sex geldi bölümde

• herkes biryerden birilerine girme peşinde, belki bir yandan khalesi de bastırır.. çok büyük savaşlar göreceğiz. ayrıca bu bölüm dikkat ettiniz mi bilmem ama büyülerden falan da söz edildi. büyü yapanların ejderhalarla birlikte göçüp gittiğini sanıyorlar ama bence illa kıyıdan köşeden merlin vari tipler çıkacaktır çünkü böyle fantastik bir senaryoda büyü olmazsa olmaz
  • Bu Brandon da bir şey çıkıcak gibi demedi demeyin not:kitabi okumadim sadece bnim yorumum kitabı okuyanlar bir şey demezse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

herkes bi şeyler yazmış, ben tek bir noktaya değineceğim; natalie dormer

/>

bu hatun hakkında bişi yazcaktım bende... lan ama o kral ile aralarındaki abi mabi konusmaları midemi kaldıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

****ri gene göremedik arkadaş. O ****r izleme sebebim nerdeyse. Theon'un Robb'a haber vermesi iyi oldu. Bir yandan Bran'ın rüyaları ile ile ****rin bir ilgisi olacak. Eğer finale doğru veya sonraki kitaplarda Khaleesi ve Stark'lar beraber hareket edebilirler. Tabi bu benim istediklerim.=D Tyrion reyiz gene bombaydı, adam hemen buldu casusu :)

Theon Roba haber vermedi. Mektubu yazdı ama sonra "varisi" olduğu ailesi daha ağır bastı ve mektuğu göndermeyip yaktı. Açıkcası khalessi den bu sezon umutlanmak saçma. Ejderhaları henüz çok küçük. Ve çölde susuzluk açlık içinde. Yani ejderhaları büyüyüp arkasına bir ordu almadan saldıramaz. Ejderhaları büyümedende bir ordu bulması zor gibi. Yine evlenmezse.

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

2. Sezonu begenen arkadaslari merak ediyorum.. Ne oldu simdiye kadar ? Ben mi kacirdim birseyler ! Inanilmaz SIKIci ilerliyor 2.Sezon
    3.Bölüme baslarken yine umutla basladim ama Yine ayni yine ayni..
    Dram filmleri ,dizileri bile bu kadar agir ilerlemiyor ve SIKmiyor yahu

Ama tabi izlemeye devam ederimm orasi ayri

Aslında beklentilerle alakalı. Yani Spartacus gibi her bölümde aksiyon vuralım kıralım bekliyorsanız sıkılmanız çok normal. Ki ilk sezonunda ilk bölümleride çoğu kişiye sıkıcı gelmişti. immerse sürümünü indirdim ve 1 saatin nasıl geçtiğini anlamadım şahsen hiç sıkılmıyorum. Kitabındada zaten her 10 sayfada bir aksiyon yok adam ağır ağır örmüş olayları hepsi bir yerde kesişiyor ve sonra patlıyor. Dizidede umarım savaşı iyi yanısıtırlar.

Adamların işi gerçekten zor. Yani çok karakter var, greyjoylarıydı, lannisterlerdi, stannis renly, starklardı, arya, khalessi, bran, jon snow bunların hepsi ayrı ayrı yerlerde dolayısı ile hepsi için ayrı ayrı sahneler çekilmiş. Ve 1 saate sığdırmalılar bu kişileri. Sığdıramayacakları içinde bir bölüm ağırlık verdiklerine diğer bölüm ya yer vermiyor yada azaltıyorlar.

Bran boş çocuk değil. O rüyalardan uyanmalar kurtun gözleri filan boşa çekilmiyordur herhalde bakalım neler olucak dizide en ısındığım karakter Bran açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 17 Nisan 2012; 1:12:32 >

• Maşallah dizide herkes de bi kurtluk, bi zeka var.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

favori karakterim

• loras da renly nin gay tarafını iyice azdırdı ığyy..kız yanaşınca midesi kalktı heralde
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.