Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her zamanki gibi ekrana kilitledi yine bu bölümde.
    İlk olarak görmek istemediğim şey; kitapta olmadığı halde yine gay sahnesini gözümüze soktular... Ama diğer taraftan da her insanın aynı şeyden hoşlanmak zorunda olmadığını, toplumun dikkatini çekmemek için sıradanmış izlenimi vermek zorunda kaldığını anlatıyor.

Greyjoy sahneleri etkileyiciydi, güzel yansıtmışlar.

Tyrion zaten bu bölümün bir numarasıydı kesinlikle. Hiç riske girmeden, emin adımlarla ilerliyor bakalım ne olacak.

Arya'lı yerler ise fazla kırpılmış. Normalde Yoren reyizin savaştığı yerde 4 kişi olarak kaçıp biraz yalnız başlarına ilerlemesi gerekiyordu. Daha sonra farklı bir mücadele sonrası yakalanmaları gerekiyordu.

• herkes bi şeyler yazmış, ben tek bir noktaya değineceğim; natalie dormer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 16 Nisan 2012; 18:10:55 >
  • Spoiler sayılabilir de sayılmayabilirde, sayılsa da çok önemli değil bence
    Ejderhalar ile ilgili :
    Ejderhaları bu sezon çok fazla beklemeyin

savaşın ne zaman geleceği :
    6. veya 7. bölüme kadar gelmez diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenjaMean -- 16 Nisan 2012; 17:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: paintov

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Şu ana kadar bildiğimiz dizi içerisindeki bütün evlerden tahtı tek hakedenin Targaryenlerin olduğunu düşünüyorum ister kötü olsun ister olmasın.Daha sonra hak iddia edbilecek olan Starklar var ,bu ikilinden sonra Lanister ancak hak iddia edebilir.Çünkü toprakların en güçlüsü Targaryenler daha sonra starklar kuzeyde soğuklarda yaşadıkları ve duvar'a sürekli adam gönderdikleri için.Her daim savaş içindeler yani.Aslında dizi de buna yer veriyorken Barateonlar Starkların yardımı ile tahta geçiyorlar bildiğimiz gibi.İplerin asıl kopma noktası buradan başlıyor darbeden değil.Herşeyin düğüm noktası Ned Starkın Robert'a tahtı devretmesiyle başlıyor.Sonra ilkk sezon 9. bölüm sonu olayı ile ejderhanın fitili ateşleniyor .Bize de mükemmel bir hikaye bırakıyor.

Keşke ikinci bölümü erkeden izlemeseydim

targaryenlerin yaptıkları tahtı hak etmediklerini gösterir. ayrıca targaryenlere karşı yapılan savaşı baratheonlar ve starklar kazandı. robert'in büyük bir savaşçı olduğu bilinen bir şey. en hak etmeyen hanedan lannisterlar. sadece paraları var ve politika yapıyorlar.

3. bölüm fragmanındaki renly'nin yanında oturan sanırım loras tyrell'in kardeşi olmalı

Lannisterlar bu kadar hazineyi altını nerden buldular hocam? Robert ve Çılgın Kral'dan önce tahtta lannister ailesine mensup biri kraldı yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar insan hazinesini genişletti de ötekileri neden genişletemedi? Hani desem ki buluş felan yaptılar, öyle kazandılar diyecem alakası yok oysaki.

Lannistarlara ait casterly kayasi var burda muhtesem fazla altin var, burdan geliyor paralari. Ve ondan once de targeryenler vardi oncesi yok. Zaten denir tahti yaptirtan da deli kraldi.

Demir tahtı yaptıran Aegon, Aerys değil.

evet, yanlış mı yazmışım?

• Durgun bir bölümdü ama güzeldi yine de.

Tyrion çok akıllı adam, en sağlam karakterlerden kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Spoiler sayılabilir de sayılmayabilirde, sayılsa da çok önemli değil bence
    Ejderhalar ile ilgili :

ilk sezon 9. bölümde
    ned stark öldürülmüştü

ikinci sezon 9. bölümde
    stannis lannister deniz savaşı yapılacak, müthiş olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

2x3 ve kitaptan ufak bilgiler;

Her zamanki gibi ekrana kilitledi yine bu bölümde.
    İlk olarak görmek istemediğim şey; kitapta olmadığı halde yine gay sahnesini gözümüze soktular... Ama diğer taraftan da her insanın aynı şeyden hoşlanmak zorunda olmadığını, toplumun dikkatini çekmemek için sıradanmış izlenimi vermek zorunda kaldığını anlatıyor.

Greyjoy sahneleri etkileyiciydi, güzel yansıtmışlar.

Tyrion zaten bu bölümün bir numarasıydı kesinlikle. Hiç riske girmeden, emin adımlarla ilerliyor bakalım ne olacak.

Arya'lı yerler ise fazla kırpılmış. Normalde Yoren reyizin savaştığı yerde 4 kişi olarak kaçıp biraz yalnız başlarına ilerlemesi gerekiyordu. Daha sonra farklı bir mücadele sonrası yakalanmaları gerekiyordu.

kitapta renly ile sir loras(çiçek şövalyesi) ile yaptığı yazmıyor mu zaten?
    Hatta bu ikinci kez olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 16 Nisan 2012; 18:30:31 >

• deli kral aerys. aegon westeros'u fetheden adam. fatih aegon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Spoiler sayılabilir de sayılmayabilirde, sayılsa da çok önemli değil bence
    Ejderhalar ile ilgili :

ilk sezon 9. bölümde
    ned stark öldürülmüştü

ikinci sezon 9. bölümde
    stannis lannister deniz savaşı yapılacak, müthiş olacak

3.Kitapdan da eklicekler bu sezona diye biliyorum ben o yüzden iyimser bi tarih verdim

• Sağlam bi bölümdü , son güzel bitiriş yaptılar
  • bölümleri gördükçe iyiki ilk önce kitabını okumuşum diyorum..
  • onca saat geçti, şimdiye unutmam lazımdı ama bu çok başka bir şey.

• ****ri gene göremedik arkadaş. O ****r izleme sebebim nerdeyse. Theon'un Robb'a haber vermesi iyi oldu. Bir yandan Bran'ın rüyaları ile ile ****rin bir ilgisi olacak. Eğer finale doğru veya sonraki kitaplarda Khaleesi ve Stark'lar beraber hareket edebilirler. Tabi bu benim istediklerim.=D Tyrion reyiz gene bombaydı, adam hemen buldu casusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

onca saat geçti, şimdiye unutmam lazımdı ama bu çok başka bir şey.

/>

O değil de Tyrion'un aşüftesi ni beğeniyorum ben, bir de kraliçeyi tabii

• 3. bölüm hakkında..

2. sezon tanıtımlarında çıkan Varys'in sözlerini duyduk çok iyiydi..
    Tyrion çok iyi bi oyun kurdu, kendi yerini güçlendirdi iyice..
    Final sahnesinde Arya kurtardı bizim piçi zz..
  • http://www.gameofthronestr.com/2-sezon-4-bolum-kemik-bahceleri-fragmani-turkce-altyazili/

Fragman çıkmış 4. bölümün olaylar olaylar. Bugün de ikinci kitaba başlıyacağım hadi bakalım :D
  • quote:

http://www.gameofthronestr.com/2-sezon-4-bolum-kemik-bahceleri-fragmani-turkce-altyazili/

Fragman çıkmış 4. bölümün olaylar olaylar. Bugün de ikinci kitaba başlıyacağım hadi bakalım :D

Targaryen ailesi ağırlıklı olucak sanırım bu bölümde.

Yaşasın

• İzleyici kitlesinin geneline bakınca Daenerys baya seviliyor.Kötü haberi vermek istemezdim ama A Feast for Crows'da daha az chapter'ı vardı Daenerys'in , dizide farklı gidiyor gerçi ne olcağı bilinmez

• kafesten biri hem bu adam dövüşebilir diye bağırınca koptum,jaqen h'ghar'ı içeren bir aksiyon sahnesi bekledim.karakterden de emin değilim necidir,ne yapacak ama.neyse.saçma detaylardayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 16 Nisan 2012; 21:37:43 >
  • quote:

****ri gene göremedik arkadaş. O ****r izleme sebebim nerdeyse. Theon'un Robb'a haber vermesi iyi oldu. Bir yandan Bran'ın rüyaları ile ile ****rin bir ilgisi olacak. Eğer finale doğru veya sonraki kitaplarda Khaleesi ve Stark'lar beraber hareket edebilirler. Tabi bu benim istediklerim.=D Tyrion reyiz gene bombaydı, adam hemen buldu casusu :)

Haber vermedi Mektubu yaktı kendisi. Bran'ın Rüyaları hakkındaysa çok değişik bir gerçeği göreceksiniz daha sonra

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.