Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet dizi hala yavaş ilerlemeye devam ediyor bir spartacus kadar hızlı ilermesini bekliyorum açıkcası, ama yok çok yavaş ilerliyor hep konuşmalar ve sadece bir kaç olay oluyor o kadar, ama buna rağmen sıkmıyor, diziyi izliyorum ama gelecek bölümü heycanla beklettirecek bir tarafı yok malesef.
  • İzledikten sonra aklıma geldi khalessi'yi hiç göremedik, ejderhalar boy atmışmıdır acaba
  • buraya pek girmemek lazım ne kadar spoi içindede olsa merak edip açıp okuyorum:)

2.sezon durgun fakat
    zaten bu sezon pek savaş sahnesi olmayacak denmedimi benmi yanlış hatırlıyorum?

• Natalie Dormer diziye gelmiş hoşgelmiş
    Tudors tan sonra da kendisini izleyebilicez ama esmerken daha iyiydi.
  • ilk 3 bölüm, 1. sezonun çok gerisinde
  • Dizinin-kitabın adı War of thrones değil,Game of thrones savaştan çok diyalog olacağı kabak gibi ortada,diyaloglar şiir gibi zaten,hala savaş yok diye eleştirmek niye ben anlamıyorum,zaten waoww olacağınız savaş sahneleride olmayacaktır dizide savaş sahnesi olacağı zaman bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 17 Nisan 2012; 10:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Dizinin-kitabın adı War of thrones değil,Game of thrones savaştan çok diyalog olacağı kabak gibi ortada,diyaloglar şiir gibi zaten,hala savaş yok diye eleştirmek niye ben anlamıyorum,zaten waoww olacağınız savaş sahneleride olmayacaktır dizide savaş sahnesi olacağı zaman bile

+1 Game of Thrones
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Game of Thrones (2011 - 2019)

Natalie Dormer' i güzel bulmayan tek kişi benmiyim yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Dizinin-kitabın adı War of thrones değil,Game of thrones savaştan çok diyalog olacağı kabak gibi ortada,diyaloglar şiir gibi zaten,hala savaş yok diye eleştirmek niye ben anlamıyorum,zaten waoww olacağınız savaş sahneleride olmayacaktır dizide savaş sahnesi olacağı zaman bile

Şimdi savaş yok diye eleştiren kişilerde haksız değil, niye dersen ilk sezonun sonunda verdiler gazı, topladılar orduları, isyeaann dediler, kuzeyin kralı dediler ama ikinci sezon başladı ortada bişe yok. Yönetmen resmen kavgayı başlatıp dövüşü izletmedi. Haliylede seyirci meraklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 17 Nisan 2012; 13:06:43 >
  • quote:

favori karakterim

Yav dizinin 3. bölümü boyunca hep aklımı kurcaladı. Diyorum, bu kızı birine benzetiyorum ama kime. Şimdi aklıma geldi

Fulya Zenginer'e benzetiyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Nisan 2012; 13:08:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

dizidek halini beğenmiyorsan suna bak

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: gs-okan

3. bolum yine durgundu... bu filme biraz heyecan gerek ...
    bide birsey ekleyecem adam kendi oz kizlarila yatiyor yahu insanin midesi bulaniyor :(

Adam da suç yok kitabi yazanda sapıklık var ne gerek varsa bu olaylara.

Sapıklık değil bu dostum. Eski devirlerde soyu korumak için ensest yaygındı. Hayatın farklı yönlerini sunuyor diye sapık diyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

quote:

quote:

dizidek halini beğenmiyorsan suna bak

dudaklar olmamış

• Forumdaki eleştirileri genelde cinsel ve sapkın içerikli sahnelerin fazlalığı, savaş içerikli sahnelerin azlığı olarak toparlamak mümkün (yani sevişmesinler savaşsınlar). Ve böylesine gelişkin bir senaryo, yapım ve oyunculuk örneği bir dizi için (bence) çok sığ eleştiriler bunlar. Ben kitapları okumadım ve heyecanı kaçmasın diye dizi bitene kadar okumayacağım. Yani neler olacak bilemiyorum ama ikinci sezonun ilk sezondan geri kalır bir yanı yok bence. Her sahne ince detaylara önem verilerek, muhteşem diyaloglarla ve görsel bir şölen biçiminde hazırlanmış. Ve neyse ki, yapımcıların eleştirilerden filan etkilenerek sıradan bir savaş filmine dönüştürmeye niyetleri yok.
    Tabi ki herkes düşüncesini yazacaktır ama aynı düşüncenin defalarca yazılması forum okuyucuları için sıkıcı olabiliyor. Hele ki aynı görüşte olmayanlar için...
  • Renly'nin yanındaki ablayı ben de çok beğenmedim. Ama sıradışı, ilginç bir yüzü olduğu kesin.

Herkesin aksine Asha/Yara karakterinden baya hoşlandım. Sert görünen dişiler çekici geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yav dizinin 3. bölümü boyunca hep aklımı kurcaladı. Diyorum, bu kızı birine benzetiyorum ama kime. Şimdi aklıma geldi

Fulya Zenginer'e benzetiyormuşum

bende fulya zengineri alison brieye benzetiyorum

• Senin zekanı sorgulamıyorum arkadaşım izleyipte bırakanlar olabilir benim için o adamın filmleri güzeldir. Bu şekilde ters cevap vermeni gerektiren bir durum mu var ortada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Senin zekanı sorgulamıyorum arkadaşım izleyipte bırakanlar olabilir benim için o adamın filmleri güzeldir. Bu şekilde ters cevap vermeni gerektiren bir durum mu var ortada?

Adam her filmde ölüyor zaten şaşırılcak bir şey değil
  • quote:

quote:

Yalnız degilsin. Cok itici bi kadın. Guzellik bakımından da kotu. Daha saglam bi karakter beklerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Senin zekanı sorgulamıyorum arkadaşım izleyipte bırakanlar olabilir benim için o adamın filmleri güzeldir. Bu şekilde ters cevap vermeni gerektiren bir durum mu var ortada?

Adam her filmde ölüyor zaten şaşırılcak bir şey değil

orası öylede genelde oynadığı filmlerde izlenilen filmlerdi ve birde burada ömri biraz kısa olmuş sanırım

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.