Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23992400240124022403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

al işte :) arkamlan izliyorum kardeşim oldumu? oruç başınıza mı vurdu yahu ne ters ters cevaplar yazıyorsunuz anlamıyorum. adam akıllı biri kalmamış burada. hilal taktiğinin olduğunu söylemiştim zaten. o 2 dk lık taktik sahnesini zaten söyledim uygulanmadı. yani sansanın önceden uyardığı ama sonradan jon un oraya yardıra yardıra yanlız başına gitmesi saçma değildi yani. herneyse burada taktiği ramseyin yaptığını söylemiştim. ekstra herhangi birşey katmadın zaten. boş yazın için tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 21 Haziran 2016; 14:25:30 >

• Sansa, Ramsey i aç bırakır , Ramseyin organini kesip Ramsey e yedirseydi daha iyi olurdu. Ondan sonra tazılara yedirirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

Son bölümde küçük bir hata.

Ramsay ve Jon savaştan bir gün önce karşı karşıya geldiklerinde Sansa Ramsaye yarın öleceksin deyip orayı terk ediyor sonra Ramsay tazılarını 7 gündür beslemediğini söylüyor ama son sahnede Sansa Ramsaye 7 gündür tazıları beslemediğini sen söylemiştin diyor ama aslında söylerken orada değil.

Ayrıca şöyle bir şey de var , bir gün sonra tazılar 8 gündür aç oluyor.

Aynen birde işin o boyutu var.

Ayrıca tazıları daha önce düzenli beslenmiş halde gördük 7 pardon 8 gündür beslenmemelerine rağmen oldukça dinç görünüyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: redline25

quote:

Orijinalden alıntı: aydoonur19

RİP RAMSAY ! Dizide kotu adamlar olmali ramsay bu yonden iyiydi ölümü daha iyi daha guzel efektli olmaliydi yads devam etmeliydi :)

Spoiler butonu kullanın arkadaşım konuya girer girmez spoiler yiyoruz

İzlemediğiniz halde konuya hangi yorumu okumak için giriyorsunuz ki?bölüm daha dün yayınlanmış spoiler yemeniz kadar normal bir şey yok şu anda.

Konuya bölüm genel olarak beğenilmiş mi genel yorumlar nasıl okumak için giriyorum.
    Evet spoiler yemem kadar normal birşey yok ama bunu normalmiş gibi bir hale sokanlar yukarıda alıntıladığım gibi defalarca uyarılmasına rağmen yine de her konuya spoiler yazan tipler. Yoksa spoiler yemem normal değil yani.

"Evet spoiler yemem kadar normal bir şey yok "
    " Spoiler yemem normal değil yani "

Karar ver kardeş

• Bu dizide ölmeyecek birisi varsa, o da Baelish'dir.
  • 6 sezonluk dizinin orgazm anları bu bölümdeydi. ejderhaları ilk bölümden beri bekliyorum aksiyona geçsinler diye. az da olsa nihayet gördük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Wun wun olmeseydi keskede ileride belki Dag ile karşılaşıp vs atardı gerçi Wun Wun tutar ikiye ayırırdı dagi

• quote:

Orijinalden alıntı: 11THdoctorr

Abim odtü ee yi bitirdi stanford da master yaptı hbo da çalışıyo
    aeron targaryen geliyo arya frey in düğününü basıyo tommen intihar ediyor serçe parmak ve Varys hepinizi şok edicek bir planı var hepiniz rez alın dh ye özel bu haftaya görüşürüz cercei nin westeros u yakacağını söylememe gerek yok sanırım şok olucak bölüm 9 hikayeyi devam ettirmek ve efsane bir savaş göstermek içindi

Rez. Aeron targaryen kımdı la bu arada :D
  • quote:

aeron targaryen geliyo arya frey in düğününü basıyo tommen intihar ediyor serçe parmak ve Varys hepinizi şok edicek bir planı var hepiniz rez alın dh ye özel bu haftaya görüşürüz cercei nin westeros u yakacağını söylememe gerek yok sanırım şok olucak bölüm 9 hikayeyi devam ettirmek ve efsane bir savaş göstermek içindi

Cümleler çok devrik kardeş...

Varys ile Baelish in mi ortak planı var?
  • redline25 kullanıcısına yanıt
    Tamam, senin mantığınla gidelim. Diziye yeni başladın ve bilgi lmak için foruma girdin. Diyelim 3. sezonu arıyorsun bu başlıkta kaçıncı sayfada bilemezsin, rastgele atıyorum 64. sayfayı açtın, hangi sezon hakkında konuştuklarını nereden bileceksin? Başla bakalım Spoiler butonlarına tıklamaya, e o zaman da o butonların ne mantığı kaldı? Kısaca diziye yeni başlayan biri bu sistemle istese bile eski bölümlerle ilgili Spolier almadan bilgi e-di-ne-mez, nokta.

Ha, yeni başlayanlar kendilerine eski sezonlarla ilgili tartışmak için yeni bir konu açarlar amenna, ama burada koca konuyu ve diziyi zamanında takip eden (buradaki) yüzlerce kişiyi, geriden takip eden 3-5 kişi için zora sokmaya ne denir, bilemiyorum.

Ben, dizinin son yayınlanan bölümüyle ilgili ertesi gün Spoiler butonunu kullanmadan bu forumu kullanırı, arkadaş, isteyen şikayet etsin.
  • O değilde şu evrende en çok görmek istediğim sahneler Robert isyanı ve Rhaegar vs Robert üç dişli mızrak kapışması olurdu. Keşke şunları da bize gösterdikleri bir dizi,film vs. çıksa. Edit : Greyjoy baskını sonra Mad King dönemi falan konuda var yani feci sarardı. Hem Ned'i görürdük. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 21 Haziran 2016; 15:21:02 >
  • Eem kimse de yazmamış şu wun wun'un eline bi silah....

Şu kalkanlı mızraklı birlikleri görünce gözü Asterix ile Oburix'i arayan bir ben miyim,ne dağıtırdı bizimkiler romalıları
  • Jon Babaa Emanete Sahip Çıkıyor babaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Rez. Aeron targaryen kımdı la bu arada :D

Adamın dedikleri büyük kısmı zaten sızan spoilerlarda vardı sadece Aeron kısmını kendi sallamış gibi onu da yanlış yazmış Aegon olması lazım.

Sallamamış aslında kitap tan almış orayıda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdık hocam yazdık. kanser ettiler vallahi. en üzüldüğüm şey oldu.
    allahtan ghostu falan görmedik savaşta o da giderdi kesin

bu tarz konuların tartışıldığı yerlere giriyorsak illaki spoiler yiyoruz ister istemez. spoiler butonunun çok işlevide kalmıyor. mesala sezonun başında biri bir spoiler paylaştı, tüm bölümleri izlemiş olsan bile adam sana dizinin bu sezon sonuna kadar olanları anlatıyor. yememek elde değil yani. farklı düşünceler görüyorsun vs. bunlar olsun istemiyorsan hiç foruma girmemek gerek ama merak ediyor insan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 21 Haziran 2016; 15:38:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Tamam, senin mantığınla gidelim. Diziye yeni başladın ve bilgi lmak için foruma girdin. Diyelim 3. sezonu arıyorsun bu başlıkta kaçıncı sayfada bilemezsin, rastgele atıyorum 64. sayfayı açtın, hangi sezon hakkında konuştuklarını nereden bileceksin? Başla bakalım Spoiler butonlarına tıklamaya, e o zaman da o butonların ne mantığı kaldı? Kısaca diziye yeni başlayan biri bu sistemle istese bile eski bölümlerle ilgili Spolier almadan bilgi e-di-ne-mez, nokta.

Ha, yeni başlayanlar kendilerine eski sezonlarla ilgili tartışmak için yeni bir konu açarlar amenna, ama burada koca konuyu ve diziyi zamanında takip eden (buradaki) yüzlerce kişiyi, geriden takip eden 3-5 kişi için zora sokmaya ne denir, bilemiyorum.

Ben, dizinin son yayınlanan bölümüyle ilgili ertesi gün Spoiler butonunu kullanmadan bu forumu kullanırı, arkadaş, isteyen şikayet etsin.

Dingonun ahırı mı burası ne demek spoiler kullanmadan yazı yazarım? İster birinci sezon ister ikinci sezon farketmez , dizideki major olaylarla alakalı yazı yazıyorsan (karakterin ölümü , büyük savaşlar vs.) SPOILER kullanmak zorundasın.O butona tıklayan adamın kendi kararıdır ister 64.sayfa olsun ister son sayfa , sen spoiler içine almak zorundasın.Bu forumda da bu kural geçerli her ne kadar yumuşak davransalarda , yap bakalım başka forumlarda nasıl uçuruyorlar üyeliğini.

• Red John kullanıcısına yanıt
    Littlefinger'ın Catelyn Stark'a hayran olduğunu bilmeyen yok.Belki Eddard Stark ölürse Lady'ye ben konarım mantığıyla da ölmesini istemiş olabilir reisin.
    Tamamen varsayım.
  • Diziyi izlemeyenler gelip de bu konuya girmeyecek o zaman arkadaşım, izlemeyenler spoiler yemesin diye neden ben spoiler yemek zorundayım??
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Varys ile Baelish beraber hareket etmezler, bir kaç sezon önce Baelish demir tahtı dikizlerken aralarında geçen bir konuşma vardı, karakterlerin hedefleri çok farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

O değilde şu evrende en çok görmek istediğim sahneler Robert isyanı ve Rhaegar vs Robert üç dişli mızrak kapışması olurdu. Keşke şunları da bize gösterdikleri bir dizi,film vs. çıksa. Edit : Greyjoy baskını sonra Mad King dönemi falan konuda var yani feci sarardı. Hem Ned'i görürdük. :D

Dizide görür müyüz bilmiyorum ama film çekme planları var galiba.
    Konusu dediklerin mi olur bilmiyorum tabi.

Valla hocam sırf şunları anlatan bir şey yapsınlar harika bir film ortaya çıkar bence. Umarım bu planlarını gerçekleştirirler filmi hakediyor bu evren.

• 
Sayfa: önceki 23992400240124022403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.