Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22182219222022212222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bran meselesi beynimi yaktı,sondan iki sayfayı okudum forumda neyse ki taşlar hafif oturdu yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

O çocuklar kaçmaya çalışıyordu işte son kalanda zaten her türlü ölücem bari bi işe yarıyayım dedi

Orası öyle de onlar yanılmıyorsam 7-8 bin yıldır yaşıyorlar, bir anda hepsinin birden ölmesi çok basit kaçmış. Yarattıkları yaratıklar karşısında bu kadar mı acizler yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Tam yıllar sonra kavuşmuşken umarım yalan yüzünden Jon ile Sansanın arası bozulmaz.

Hocam ne yalanı kaçırdım ben orayı

• Bence şu resimlere bak sakal şekline dikkat et jonun patlattığı eleman bu bölümde en sağdaki

• quote:

Tam yıllar sonra kavuşmuşken umarım yalan yüzünden Jon ile Sansanın arası bozulmaz.

Littlefinger'a değinmemiştim ama bu sebeple değinmiş olayım.

Sansa ile olan buluşmasında güçsüz konumda olup af dileyen birini oynuyordu ama buna rağmen Sansa'yı birkaç söz ile manipüle etmeyi yine başardı. "Kardeşinin ordusu, üvey kardeşinin" cümlesi zeka deposu Sansa için yetti. Jon ve diğerleri ile birlikte plan yaparken "Sen değilsin ama ben Stark'ım" manasında sözleri ve Jon'a yalan söylemesi, Brienne'nin neden yalan söylediğini sorunca cevap verememesi işaret ediyor ki Sansa kimlik bunalımı yaşıyor. Tahminimce sezon bitmeden Sansa'nın kimlik bunalımı ve Baelish'in fısıltılarıyla birlikte Jon ile araları açılacak ve kavuşmalarına sevinen sizler bile büyük ihtimalle Sansa'nın aptallıktan hainliğe geçişi karşısında bu ayrılığa üzülemeyeceksinizdir.

Allah bilir, Baelish sırf ikisinin arasını açıp daha kolay baş etmek için Sansa'ya oyun oynuyordur. Adam tek kişilik ordu resmen, böl; parçala, yönet taktiğini uyguluyor.

Özetle Littlefinger, tam da Varys'in de dediği gibi biri: "Küllerin kralı olacaksın denirse, tüm ülkeyi yakacak bir adam."

• Night King in eline frostmourne u ver Kaskı tak tamam al sana Lich King :D

Şu video yuda buraya koyayım benzerlikler gözüküyo burada.

Daha fazla detay isteyen olursa youtube dan aratsın
  • Gözlerim doldu çok güzel bölümdü

Burada spoilerlı geek muhabbeti yapmışlar, detayları dinlemek isteyebilirsiniz.

• Ah be Hodor, harbi üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Littlefinger'a değinmemiştim ama bu sebeple değinmiş olayım.

Sansa ile olan buluşmasında güçsüz konumda olup af dileyen birini oynuyordu ama buna rağmen Sansa'yı birkaç söz ile manipüle etmeyi yine başardı. "Kardeşinin ordusu, üvey kardeşinin" cümlesi zeka deposu Sansa için yetti. Jon ve diğerleri ile birlikte plan yaparken "Sen değilsin ama ben Stark'ım" manasında sözleri ve Jon'a yalan söylemesi, Brienne'nin neden yalan söylediğini sorunca cevap verememesi işaret ediyor ki Sansa kimlik bunalımı yaşıyor. Tahminimce sezon bitmeden Sansa'nın kimlik bunalımı ve Baelish'in fısıltılarıyla birlikte Jon ile araları açılacak ve kavuşmalarına sevinen sizler bile büyük ihtimalle Sansa'nın aptallıktan hainliğe geçişi karşısında bu ayrılığa üzülemeyeceksinizdir.

Allah bilir, Baelish sırf ikisinin arasını açıp daha kolay baş etmek için Sansa'ya oyun oynuyordur. Adam tek kişilik ordu resmen, böl; parçala, yönet taktiğini uyguluyor.

Özetle Littlefinger, tam da Varys'in de dediği gibi biri: "Küllerin kralı olacaksın denirse, tüm ülkeyi yakacak bir adam."

Katılıyorum ayrıca yemişim Sansayı Arya ile Jon'un karşılaşması herkesi ağlatır yemin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Bence şu resimlere bak sakal şekline dikkat et jonun patlattığı eleman bu bölümde en sağdaki

Sen hangisinden bahsediyordun bilmiyorum ama Meera'nın öldürdüğünden bahsediyorsan yalnızca sakalları benziyor.

https://youtu.be/DdS73e3kBO4 - 5.05'te Meera'nın öldürdüğü.

https://youtu.be/VOsZLkyZAy0 - Bu da Jon'un öldürdüğü.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Aklima en cok takilan soru

Bran izinsiz olarak agac dalini tuttu ve gece kralini gordugu ruyasina gitti ya hani şu akgezenlerin tum ordusuyla karsilastigi ruyasina. Orasi ucgozlu kuzgunun oldugu magaradaki agacti galiba.

Peki şimdi bran gecmise mi gitti yoksa gelecege mi? Eger gecmise gitmis ise niye gece krali onceden gelmis buraya. Yada ne işi var orda?

Bence o ana gitti. Yani takip edildiklerini veya fark edildiklerini o yaşlı amcamız biliyordu ancak o mekana girmeleri için yani akgezenlerin onları görmeleri yani dokunmaları grekiyormuş. Ağaç dalına tutunup korkusu ile yüzleşti Bran ve ona dokununca olan oldu benim anladığım bu

• branin olayını anlamadım ya gece gece devreler yandı.
  • Arya'nın yanında Sansa'nın esamesi bile okunmaz ama Arya da garibim, iyice şamar oğlanına döndü. Sopayla, sopasız her türlü dayak yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 24 Mayıs 2016; 2:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Hodor olayıyla ilgili şöyle bir düşüncem var;

Mesela jojen'in veya bran'in geleceği gördüğü zamanları göz önüne alalım geleceği görüp yollarını ona göre şekillendirdiler jojen'in ölüm zamanını bilmesi ve bunun jojen'i etkilemesini görüyoruz ayrıca görev bilincine sahip ölümü kabullenmiş durumda.Sonuçta burda geçmişte bir olay olmuyor kimse jojene bir şey yapmıyor ama jojen geleceği görüyor ve yolunu ona göre çiziyor.

Aynı şeyi hodor içinde düşünebiliriz geçmişte bir şeyler olmasına gerek yok yani bran'in geçmişte var olup olmaması önemli değil hodor'un orda gelecek ile ilgili gördüğü şeyler onu etkiliyor ve tek kelimeye hapsoluyor.Nasıl daha iyi açıklarım bilmiyorum ama sanırım anlamışsınızdır ne demek istediğimi yani bran geçmişte aslında bir şey yapmıyor kendi zamanında yaptığı bir şey hodor'un yıllar önceden ölümünü görmesini sağlıyor

Bunuda şöyle açıklamaya çalışabilirim evrende zaman bizim zamanımız gibi ilerlemiyor her şey zaten gerçekleşmiş durumda sadece sırasının gelmesini bekliyor.

şu ana kadar atılmış en mantıklı mesaj , konu kilit üye ban

• IMBD de yayınlanan cast e göre bi dahaki bölümde sanırım bir tower of joy flashbacki görebiliriz ve
    sanırım büyük ihtimalle Bran ve Meera yı kurtaracak kişi Benjen Stark olacak çünkü cast te o da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hodor Adamdır açık ve net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha izlemedim.
  • Bu bölümden anladım ki Starklar fena yukselişe geçecek öyle böyle değil

Bu bölümde ve daha öncede görmüştük bran'ın çeşitli canlıları yönlendirdiğini eğer ak gezenler yakalamazsa bran'ı ilerde çok kilit bir karakter olacak belli.
    Arya stark'a gelirsek içlerinde en akıllısı bence bence oda son tiyatro olayında babasını idam ettirmeye götüren Cersei ye nefreti katlandı yüzsüz olmak falan hikaye onun kafasında intikam var.
    Sansa'da bir kere liderlik vasfı yok ama doğru insanların yönlerdirmesi ile doğru hamleler yapacak gibi gördüm baelish ordu sundu birde kuzeydeki haneleri yanlarına katacaklar,yabaniler ile fena bir ordu kuracaklar gibi duruyor.
    Theon greyjoy da bence ordusuyla Starklara yardım eder,Yardım etmesi gerekir.Benim gözlemlediğim Demir tahtta ya Targaryanlar yani khalesi oturacak ya da Starklar.

Ak gezenler çıktı mı insanı fena geriyor Birde bu işleyiş devam ederse bu dizi 20 sezon devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 24 Mayıs 2016; 2:56:09 >

• Yeni bolumde high spparrow olucekmi

• Dizi resmen Interstellar'a döndü, ben saçma buldum.
  • 
Sayfa: önceki 22182219222022212222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.