Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22162217221822192220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi final yapana kadar 1000+ sayfa olur herhalde konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

Bence 3 ejdere şunlar olucak

1i Daenerys yanında savaşcak
    diğerini bran kontrol edicek
    son olanında ölücek ve ak ejderha falan olcak diye düşünüyorum. Atlar reanimate ediliyorsa ****rde edilir.

Bu arada Night King tamamen WoWdaki lich king çakması olduğunu söylememe gerek yok (Ordan araklanmış olması hoşuma gitmiyor değil lich king favori karakterlerimdendir. Coolluğu yeter)

Oyun cikis tarihi 2004 bide kitabin cikis tarihine bak bakalim kim araklamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ejderhalar akgezenlere kadar yetisir mi ki acaba. Simdi ilerde dany westerosa gitse o savasta ejderhalar olacak bakarsin ejderhalardan biri ölür

Ama yinede ne olursa olsun ejderhalar şu akgezenlerin itleriyle savasacak hatta yakacak onlari fakat gece kralini yenebilecegini hic sanmiyorum. Gece krali gittigi yere soguk goturuyor. Diyelim ejderin atesi daha kuvvetli olsa bile gece kralininda warg yada yesil goren ozelligi oldugunu gorduk bu bolumde. Yoksa brani nasil gorebilecekti ki

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

son olanında ölücek ve ak ejderha falan olcak diye düşünüyorum. Atlar reanimate ediliyorsa ****rde edilir.

Bu arada Night King tamamen WoWdaki lich king çakması olduğunu söylememe gerek yok (Ordan araklanmış olması hoşuma gitmiyor değil lich king favori karakterlerimdendir. Coolluğu yeter)

Ah güzelim World Of Warcraft hikayesi sen world of warcraft oyunuylamı başlıyor sanıyorsun 1990lara kadar gider Warcraft hikayesi. Warcraft 1 2 3 ne ? Warcraft 3 çıkış tarihine bak bide sırf lich king zaten o,

EDIT: Ayrıca sanki kitabın ilk sayısında direk night king vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 24 Mayıs 2016; 0:24:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Bloodraven ya da Three Eyed Crow'un gerçek adı Brynden Rivers. Yani Bran olması imkansız fakat ben bizim Bran'in Brandon the Builder ile bir alakası olduğunu düşünüyorum.

Bran'in kolunda hala Night King'in damgası var ve çok büyük ihtimalle Duvar'a gidecekler. Eğer Duvar'a gidebilirlerse Night King de buradan geçebilir ve savunmasız olan Castle Black'i çok kolayca yok edebilir. Bence sezon finalinde Duvar yıkılacak. Jon'un, Edd'e gitmeden önce "Ben yokken yıkmamaya çalış." demesi ileriki bölümlere göndermeydi..

Birini damgalamakla sur yıkılıyorsa neden Bran'ı beklediler? O kadar korucu var öldürmek yerine vururlardı damgayı yıkarlardı suru.

Hayır öyle değil. Ak Gezenler geçemiyor çünkü büyülü. Bloodraven'ın mağarasına bu yüzden giremiyorlardı ki sonra açıkladı zaten damgası var artık girebilir diye. Hatta büyünün etki etmediğini görünce sırıtıyor kısa bir süre Night King dikkat ettiysen.

Tamam sur büyülü hatta sende biliyorsundur kitapta Melisandre sura ilk geldiğinde buradaki gücü hissediyorum gibisinden şeyler söylüyordu. Aynı şekilde Kankuzgunu ve Branın bulunduğu mağarada büyülü ve Bran vücudundaki damgayla mağaranın içinde bulununca büyü bozuluyor buraya kadar tamam. Şimdi surdan geçerse surdaki büyüde bozulacak. Benim anlamadığım bu gece kralı neden özellikle Branı damgalıyor, o mağara için konuşursak Brandan başka damgalayabilecek kimse yok diyebiliriz ama surda bir sürü korucu var, mesela Efkarlı Edd korucu olarak surun ötesine geçtiğinde vursaydı damgayı ona olmaz mıydı? Dizinin açılış sahnesinde birkaç korucuyu öldürüyordu biri kaçıyordu hatta sonra firari diye Ned idam ediyordu mesela onu damgalasalardı.

Senin mantığınla hareket edecek olursak yaşlı dayı neden 1000 yıldır bran'ı bekliyor ki? gitsin başka köyden bir çocuk bulsun çok mu zor? ya da melisandre büyü yapmak için neden robert'ın piçinin kanına ihtiyaç duyuyor ki ya da neden kral kanında güç var diyor? gidip başka birinin kanını da alabilir?

Demek ki bazı kilit ve önemli karakterler var. Sonuçta adam varg hatta varg'ın da ötesi yeşil gören. Sen kalkıp da ''yıaa neden bran ki gidip korucunun birini de damgalayabilirdi'' dersen saçmalarsın ki saçmaladın da zaten.

Yaa neden ejderhalar dany i yakmıyor ki yani neden diğerlerini yakıyor da dany i yakmıyor. Eee dany nin kanında var bu güç onun için doğmuş, bu isimle anılan ilk kraliçe, Meereen kraliçesi, Andalların, Rhoynarların ve ilk insanların kraliçesi,Yedi krallık lordu Diyarın koruyucusu Büyük Çim denizinin Khaleesi'si nam-ı diğer FIRTINADADOĞAN , ATEŞ GEÇİRMEZ , ZİNCİRKIRAN , EJDERHALARIN ANASI, GÜMÜŞ KRALİÇE

Velhasıl bran da aynı belli bir gücü var. Sen kalkıp köylü takımıyla branı kıyaslamışsın resmen Şimdi yok kıyaslamadm onda oluyorsa onda neden olmuyor dedim vs diyeceksin de işte bu kıyaslamak çünkü biri köylü, sıradan biri diğeri de özel, belli bir güce sahip biri. Bu farkı anlarsan zaten neden onda değil de onda oluyoru çok rahat anlayabilirsin.

Hepsini özetleyecek olursak senin mantığınla; neden sur joramun'un borusuyla yıkılıyor da sıradan bir boruyla yıkılmıyor? Aynı buna benzer bir soru sordun

• quote:

quote:

quote:

Ah güzelim World Of Warcraft hikayesi sen world of warcraft oyunuylamı başlıyor sanıyorsun 1990lara kadar gider Warcraft hikayesi. Warcraft 1 2 3 ne ? Warcraft 3 çıkış tarihine bak bide sırf lich king zaten o,

Evet ilk sayfada ww vardi (nights king falan gec hersey ww lere bagli) tamam oyundan arakladi martin oyle evet

• Alp kullanıcısına yanıt

Etmeseler nolacak ki? Bloodraven zaten kaçamıyor, Hodor desen oda bıraksa herkes ölecek başka kim var ki
  • tekrardan keyif almaya basladim
  • Aklima en cok takilan soru

Bran izinsiz olarak agac dalini tuttu ve gece kralini gordugu ruyasina gitti ya hani şu akgezenlerin tum ordusuyla karsilastigi ruyasina. Orasi ucgozlu kuzgunun oldugu magaradaki agacti galiba.

Peki şimdi bran gecmise mi gitti yoksa gelecege mi? Eger gecmise gitmis ise niye gece krali onceden gelmis buraya. Yada ne işi var orda?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ilk sayfada ww vardi (nights king falan gec hersey ww lere bagli) tamam oyundan arakladi martin oyle evet

bu da demek oluyor ki... dumbledore da gandalf cakmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Aklima en cok takilan soru

Bran izinsiz olarak agac dalini tuttu ve gece kralini gordugu ruyasina gitti ya hani şu akgezenlerin tum ordusuyla karsilastigi ruyasina. Orasi ucgozlu kuzgunun oldugu magaradaki agacti galiba.

Peki şimdi bran gecmise mi gitti yoksa gelecege mi? Eger gecmise gitmis ise niye gece krali onceden gelmis buraya. Yada ne işi var orda?

Night King'de bir warg. Branla aynı rüyada karşılaştılar. Night King onu bulmak için ve mağaradan içeri girmek için mühürledi. Yani sanırım ben böyle anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 24 Mayıs 2016; 0:42:13 >

• SonJnow kullanıcısına yanıt
    kimsenin sana cevap vermeye tenezzul edecegini sanmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bootstrap paradox

• Yedi krallığın en delikanlı adamı Hodor.

Vururlar eyvallah da ölmezsen sıkıntı büyük.
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Gece kralinin warg oldugunu bende tahmin ettm yani bence o da bir yesil goren. Tamamda simdi gece kralinin orada ne işi var ki onceden yada sonradan niye tekrar oraya gelmisler acaba

• Regionella kullanıcısına yanıt

Şu akgezenlerin kolesi olarak tekrar dirilip jon veya branla savastigini dusunsene cok dramatik olur bence 😐

• Beyler benjen amcamız sonunda teşrif ediyor

http://www.imdb.com/title/tt4283054/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

bootstrap paradox

İşte, adamlar bu çıkmaza isim dahi koymuşlar. Araştırdım da bulamadım, cevabı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Ben de önümüzdeki bölüm Benjen'in döneceğini düşünüyorum ama IMDB'ye bel bağlamamak lazım. IMDB'ye göre 2 sezondur Lady Stoneheart geldi gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Beyler benjen amcamız sonunda teşrif ediyor

http://www.imdb.com/title/tt4283054/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Benjen amcaya nolmustu? Nereye gitmisti?

• 
Sayfa: önceki 22162217221822192220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.