Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22192220222122222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi birden the walking dead'e döndü la
    Hold the door ---> hodor :( üzdün hodor
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    bu sezon hariç 2 sezon kaldı
  • Bran senin tanrılar belani versin!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah v1

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Hodor olayıyla ilgili şöyle bir düşüncem var;

Mesela jojen'in veya bran'in geleceği gördüğü zamanları göz önüne alalım geleceği görüp yollarını ona göre şekillendirdiler jojen'in ölüm zamanını bilmesi ve bunun jojen'i etkilemesini görüyoruz ayrıca görev bilincine sahip ölümü kabullenmiş durumda.Sonuçta burda geçmişte bir olay olmuyor kimse jojene bir şey yapmıyor ama jojen geleceği görüyor ve yolunu ona göre çiziyor.

Aynı şeyi hodor içinde düşünebiliriz geçmişte bir şeyler olmasına gerek yok yani bran'in geçmişte var olup olmaması önemli değil hodor'un orda gelecek ile ilgili gördüğü şeyler onu etkiliyor ve tek kelimeye hapsoluyor.Nasıl daha iyi açıklarım bilmiyorum ama sanırım anlamışsınızdır ne demek istediğimi yani bran geçmişte aslında bir şey yapmıyor kendi zamanında yaptığı bir şey hodor'un yıllar önceden ölümünü görmesini sağlıyor

Bunuda şöyle açıklamaya çalışabilirim evrende zaman bizim zamanımız gibi ilerlemiyor her şey zaten gerçekleşmiş durumda sadece sırasının gelmesini bekliyor.

şu ana kadar atılmış en mantıklı mesaj , konu kilit üye ban

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

bu sezon hariç 2 sezon kaldı

O zaman dizideki konular hızlanması lazım.veya dizi süresi arttırılmalı 90 dakika falan olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Kaldi ki onlarda 10 bolum degil

• Hodor

• Bran gün gelecek akgezenlere karşı savaşacak... Nasıl mı? Bir ejderhayı yöneterek tabiki de...

• Hodor olayı kafamı karıştırdı. Ama çok üzüldüm hodora öyle böyle değil. Detaylı açıklayacak var mı? Geçmişte hold the door demesi ne alaka?
  • Diziyi ilk sezon bıraktım ama Hodor'un Hold the door olayının üzücülüğünü merak etmedim değil. Eğer uzun olmayacaksa biri açıklayabilir mi?

• İlk sezonda hatırlarsan 3 gözlü kuzgun Bran'ın geleceği görmesini sağlıyor. Son sahnede görüyoruz ki Bran de aynı kuzgun gibi Hodor'un küçükken geleceği görmesini sağlamış ve Hodor'un beyni o zaman yanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

Edit: Ramp. Spoilera alsana ban mı yedirtcen lan

Hodor küçükken gayet sağlıklı zımba gibi delikanlı imiş. Sonra küçükken bunun beyni yanıyor geleceği gördüğü için. Tüm hayatı boyunca Hold the door diye sayıklıyor. Son sahnede de Hold the door diyolar buna. Bu da kapıyı tutarken ölüyor. Meğerse bu öldüğü günü görmüş. ( ben böyle anladım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 24 Mayıs 2016; 4:45:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batumatu

Bran gün gelecek akgezenlere karşı savaşacak... Nasıl mı? Bir ejderhayı yöneterek tabiki de...

efsane olur.
  • O değil de
    Ak gezenlerin nereden geldiği ve amaçları falan çok basite indirgendi yav ben daha gizemli korkunç bir şey bekliyordum birazcık hayal kırıklığı yarattı bende şahsen böyle bu muydu yani la daha fazlası olmalı falan oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

O değil de
    Ak gezenlerin nereden geldiği ve amaçları falan çok basite indirgendi yav ben daha gizemli korkunç bir şey bekliyordum birazcık hayal kırıklığı yarattı bende şahsen böyle bu muydu yani la daha fazlası olmalı falan oldum

Kitap diziye yetişmediği için dizide (bence) bu olaylar basit bir şekilde geçiliyor. Jon Snowun dirilmesi Ak gezenlerin nasil ortaya çıktığı vs. Bence kitapta çok daha spesifik daha detaylı anlatılacaktır. Game of Thrones bu zamana kadar bizi pekçok hayal kırıklığına uğrattı. George Martin izleyicileri daha çok üzmek için bu yolu tercih etmiş olabilir ki zaten Martinin ne kadar sadist bir insan olduğu kanaatinde birleşiyoruzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Yeni bolumde high spparrow olucekmi

Olacakları sızdıran adama göre ;

Septa Unella yani Shame reisi öldürecek ama hangi bölümde olacağını yazmamış fragmana göre bu bölüm öldürür gibi
  • Umarım Üç gözlünün hikayesi yarının sınırında filmi gibi değildir işler o zaman baya karışır.

• jon un iki duayla dirilişi şahsen sezona negatif bakmama neden oldu. hodor u öldürmek için hold the door olayına bu kadar kasmaya gerek yoktu bence. kuzeydeki gelişmeler dışında arya ve bran ile geçiştiriyorlar. özellikle aryalı dakikalar çok zorlama duruyor, ilk bölümden itibaren dayak yiyor suikast olayı bu bölüm neticelense hoş olurdu. sezon kötü başlamıştı fena gitmiyor ve son birkaç bölüm ile çizgiyi yakalayacaklarını düşünüyorum.
  • Bir sorum var.

İlk sezonlar winterfell'de yaşlı bir adam vardı. Her şeyi bilirdi, ilaç filan hazırlardı. Onun Hodor ile ilgili bir açıklaması var mıydı ilk sezonlarda?

• 
Sayfa: önceki 22192220222122222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.