Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22202221222222232224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: ßohemian

Kitap bu konuda dizinin epey gerisinde kaldı. Fakat kitaptaki olayların bu şekilde gelişeceğini hiç sanmıyorum. Ciddi mantık hataları var dizide. Hikayenin temel soru işaretlerinden biri olan akgezenlerin ilk ortaya çıkışlarına dair basit ve mantıksız bir yanıt verilirken, hodorun isminin nereden geldiği sanki çok önemliymiş gibi uzun uzun vurgulandı. Bran olayı hakkında ise sana katılıyorum, hani bu son bölümde olanları birisi önceden teori olarak yazsa ciddiye bile almazdım. Hodor zaten branın iki adım ötesinde oturuyor, ne diye geçmişe gidip de hodora warg yapıyorsun? Ayrıca rüyadayken o kapının kapatılması gerektiğini ne biliyorsun da hodora komut veriyorsun? Tek kelimeyle zırva... Kitaptan ümitliyim, ama benzer zırvalıklar yeni kitapta da olursa seriyi kitaplığımın en cafcaflı rafından indirip çöpe atacağıma eminim...

Hiçbir şey anlamamışsın dostum

Hodor zaten branın iki adım ötesinde oturuyor, ne diye geçmişe gidip de hodora warg yapıyorsun?

Bu cümleyi okuyunca cevap vermekten vazgeçtim

Herkes ayrı bir artist arkadaş. Cevap vermeyeceğini söylemek için yazan var. Neymiş anlamamışım... Anlayamamışım ki yazmışım zaten buraya. Anlayamadım çünkü anlamsız ve zırva. Diziyi savunacağım diye komik durumlara düşmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hold the door olayından sonra kafamda bi teori uydurdum ne kadar mantikli olur bilmem ama , bizim branin geçmişe etkisi sadece hodoru küçükken delirtmesiyle olmayacak sanki , daha büyük olayların sebebi olmuş olabilir, ornegin surun yapılması ,suru yapan da mimar brandon zaten isim benzerliğinden daha fazlası cikcak gibime geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bebege dokunan akgezen ile bizim gece krali farkli gibi ya. Sadece bana mi oyle geliyor ??

• İyi izlesen zaten Night's King ve komutanları dışında hiçbiri öldüremedi. En sondada o kadar bıçakladılar ölmedi bombayı atınca öldü
  • beyler son sahnede
    bran geçmişteyken hodorun beynine girip gelecekteki hodorumu yönetti naptı birde hodorun vücudundayken geçmişi nasıl gördü bir taraftan valla kafam karışık çok bir daha da izleyemedim zamanım yoktu açıklayabilecek arkadaş varmı ?
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

Orda kapiyi tutarken hodor agliyor. Galiba o sahnedeki hodor gercek hodor. zaten meera da orda hodora demiyor mu hold the door.

Galiba orda hodor gelecegini goruyor o yuzden oyle deliriyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kitap bu konuda dizinin epey gerisinde kaldı. Fakat kitaptaki olayların bu şekilde gelişeceğini hiç sanmıyorum. Ciddi mantık hataları var dizide. Hikayenin temel soru işaretlerinden biri olan akgezenlerin ilk ortaya çıkışlarına dair basit ve mantıksız bir yanıt verilirken, hodorun isminin nereden geldiği sanki çok önemliymiş gibi uzun uzun vurgulandı. Bran olayı hakkında ise sana katılıyorum, hani bu son bölümde olanları birisi önceden teori olarak yazsa ciddiye bile almazdım. Hodor zaten branın iki adım ötesinde oturuyor, ne diye geçmişe gidip de hodora warg yapıyorsun? Ayrıca rüyadayken o kapının kapatılması gerektiğini ne biliyorsun da hodora komut veriyorsun? Tek kelimeyle zırva... Kitaptan ümitliyim, ama benzer zırvalıklar yeni kitapta da olursa seriyi kitaplığımın en cafcaflı rafından indirip çöpe atacağıma eminim...

Hiçbir şey anlamamışsın dostum

Hodor zaten branın iki adım ötesinde oturuyor, ne diye geçmişe gidip de hodora warg yapıyorsun?

Bu cümleyi okuyunca cevap vermekten vazgeçtim

Herkes ayrı bir artist arkadaş. Cevap vermeyeceğini söylemek için yazan var. Neymiş anlamamışım... Anlayamamışım ki yazmışım zaten buraya. Anlayamadım çünkü anlamsız ve zırva. Diziyi savunacağım diye komik durumlara düşmeyin.

Halen zırva diyor azıcık araştır ya da düşün neden acaba diye. Haa bi bide yazdığına bak bakalım anlamadım diye mi yazmışsın. Direkt sallamışsın. Önce anlamadığını kabullen daha onu kabul etmiyorsun ki.

Heee la hee

• arkadaslar surekli ayni sorulari sormak yerine birkac sayfa geri gidip sorulari inceleseniz de kendinize cevap bulsaniz ?

Herkes: "ben anlamadim Hodorun gecmisinde mi wargladi, ben anlamadim nights king mi ilk adam, ben anlamadim bran mi kuleden dustu, ben anlamadim bunlar neden telefonla haberlesmiyor..."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Branin visionlarla iki kapısı var. Birisi br diğeri hodor. Br öleceğini bildiği için brani hodorun hodor oldupu yere götürdü. Tası tarağı toplayıp hemen kaçabilirlerdi ama br herşeyin olması gerektiği gibi olacağına emin olmak istedi. Eğer hodor hodor olmasaydı wylis olarak kalsaydı bran buralara kadar gelemezdi. Br geçmişe götürdü brani ama babasını görmeye değil hodoru görmeye. Br geçmişteyken öldü. Ölünce branin gerçek dünyaya geri dönmesi için tek kapısı kaldı. O da hodordu. Bran hodoru kullanarak geçmişe döndü bu arada hodorun beyni yandı. Şimdi branin geçmişle bir bağlantı kapısı yok. Belki bir karga bulur ama şuan belli değil.
    Hodor bran için visionları görmesini sağlayab bir kapıydı. Geçmişte yaşananlara tanık olmuş kolay zihnine girişebilir bir kapı. He held the door

• quote:

Orijinalden alıntı: Serebrum

https://www.youtube.com/watch?v=XayNKY944lY

paradoks yok.

Videoyu izledim , orada daha çok geçmişe gidip dedesini öldürmekten bahsediyor. Yani benim görüşümde paradoks oluşuyor her geçmişe gitme durumunda. Aslında tam anlamıyla paradoksda değil geçmişe müdahele diyelim. Brann geçmişe gitmeseydi hodor hodor olurmuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

Branin visionlarla iki kapısı var. Birisi br diğeri hodor. Br öleceğini bildiği için brani hodorun hodor oldupu yere götürdü. Tası tarağı toplayıp hemen kaçabilirlerdi ama br herşeyin olması gerektiği gibi olacağına emin olmak istedi. Eğer hodor hodor olmasaydı wylis olarak kalsaydı bran buralara kadar gelemezdi. Br geçmişe götürdü brani ama babasını görmeye değil hodoru görmeye. Br geçmişteyken öldü. Ölünce branin gerçek dünyaya geri dönmesi için tek kapısı kaldı. O da hodordu. Bran hodoru kullanarak geçmişe döndü bu arada hodorun beyni yandı. Şimdi branin geçmişle bir bağlantı kapısı yok. Belki bir karga bulur ama şuan belli değil.
    Hodor bran için visionları görmesini sağlayab bir kapıydı. Geçmişte yaşananlara tanık olmuş kolay zihnine girişebilir bir kapı. He held the door

bence yanlis dusunuyorsun
    gecmisteki hodor orda olduyse gelecege nasil geldi bu hodor ? nasil suanki hodor olmayi basardi ? eger gecmisteki hodor orda olduyse ne hodor diye bir karakter olacakti ne de hodor diye bir anlam. benim gorusum orda olmedi BR gecmiste ne oldugunu ogretti Brane.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Arya'nın yanında Sansa'nın esamesi bile okunmaz ama Arya da garibim, iyice şamar oğlanına döndü. Sopayla, sopasız her türlü dayak yiyor.

• dizi de en çok arya ile jon hikayeleri irdeleniyor; teorime göre jon ile arya evlenecekler demedi demeyin.
  • Urjiko kullanıcısına yanıt
    Öldü demedim zaten. Geçmişte ölmedi.
    kapıyı tutarken öldü dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 24 Mayıs 2016; 10:03:08 >
  • Birşey sorucam.

kitapta hodor isminin nerden geldiğini, nasıl bu hale geldiği açıklanmadı diye biliyorum. Hold the door muhabbetinin senaristler tarafından rr martin'e danışılmadan kendi kafalarına göre uydurulmuş olabilir mi ? Kaldı ki en son george rr martin kitapla dizinin artık paralel gitmediğini söylemişti. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Batumatu kullanıcısına yanıt
    Yazarın yarattığı dünyaya bak sanki bir kit ve herkes kendine göre geliştirebiliyor :). Çok güzel fikir
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Hocam Hold The Door olayı yeni değil galiba, hem 2008 hem de 2014 kaynaklı iki sayfada buna bağlı teoriler atılmış. 2014 te bundan bahseden sitenin scriptini hackleyip yazı tarihiyle oynanmış mı diye bakayım dedim de beceremedim
  • Branin son sahneden aldigi ders

Ucgozlu kuzgunun brani gecmise son kez gorurmesinin sebebi hodor, tamam ama bence en önemli sebebi branin yapacagi en ufak birseyde bir insanin hayatina nasil etki edecegini gosteriyor. Branin da bundan ders alip ilerleyen zamanlarda gecmise(tower of joy sahnesinde ned starka bagirmak gibi) herhangi bi etki yapmasini önlemek istiyor. Yani şimdi bran gecmise karisacakken cok dikkatli olacak veya karismayacak. Bu da onun aldigi en buyuk derslerden biri

• Hydralisk kullanıcısına yanıt
    olur mu oyle sey hocam. Yazar bu olay uzerinde kitabi yazmadan once aklinda kurgulamistir zaten. Yoksa nasil baglayabilir olaylari

• 
Sayfa: önceki 22202221222222232224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.