Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Drogo'nun yemin ettiği kısım süperdi. Sonu ayrı bir şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever Support -- 3 Nisan 2012; 12:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Yukarda arkadaş demir taht ve targanyenler hakkında bir şey yazmışta aklıma bir şey geldi.Targanyenler demir tahtta iken ejderhalar falan vardı sanırım veya yoktu,lannister ve baratheronlar onları yenerek tahta geçtiler.Deli kral öldürüldü,kralkatili jammie oluyor.Yani demek istediğim Targanyenler başta iken ejderhalar yokmuydu? daha önce mi yok edildiler sadece o yumurtalar falan mı kaldı,cypon bir açıklık getir şu işe,karışık oldu ama olsun anlamışsınızdır

Kitaptan spoiler -Ejderha tarihi hakkında

bölüm ler hakkında bilgi içermez

Yaklaşık iki yüz yıl önce görülmüş en son ejderha o da siyahlardan bir tane.Ancak oldukça kuvvetli olduğu söyleniyor.Targaryenler tahta iken bu ejderhalar var ancak üç tane kalmış bütün ejderha ırkından ve bu ejderhalaraı kullanarak 7 krallığı ele geçirip tek bir krallık altında topluyorlar Targaryenler.Krallığı emri altına alırken ejderhaları yaklaşık 150 yıl boyunca tutuyorlar ve bu arada 19 tane ejderha oluyor ellerinde.(bu 19 ejderha kızıl kaledeki iskeletlerin sayısından biliniyor) bu üç ejderhadan sonra.Ancak bu ejderhalar Targearyenlere karşı çıkan isyan da güçsüz oldukları için kolayca öldürüyorlar.Sadece ejderha yumurtaları kalıyor fakat yıllar da onları taşa dönüştürdüğünden ejderha ırkı sona eriyor ve efsaneye dönüşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 3 Nisan 2012; 12:54:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Yukarda arkadaş demir taht ve targanyenler hakkında bir şey yazmışta aklıma bir şey geldi.Targanyenler demir tahtta iken ejderhalar falan vardı sanırım veya yoktu,lannister ve baratheronlar onları yenerek tahta geçtiler.Deli kral öldürüldü,kralkatili jammie oluyor.Yani demek istediğim Targanyenler başta iken ejderhalar yokmuydu? daha önce mi yok edildiler sadece o yumurtalar falan mı kaldı,cypon bir açıklık getir şu işe,karışık oldu ama olsun anlamışsınızdır

Kitaptan spoiler -Ejderha tarihi hakkında

bölüm ler hakkında bilgi içermez

Yaklaşık iki yüz yıl önce görülmüş en son ejderha o da siyahlardan bir tane.Ancak oldukça kuvvetli olduğu söyleniyor.Targaryenler tahta iken bu ejderhalar var ancak üç tane kalmış bütün ejderha ırkından ve bu ejderhalaraı kullanarak 7 krallığı ele geçirip tek bir krallık altında topluyorlar Targaryenler.Krallığı emri altına alırken ejderhaları yaklaşık 150 yıl boyunca tutuyorlar ve bu arada 19 tane ejderha oluyor ellerinde.(bu 19 ejderha kızıl kaledeki iskeletlerin sayısından biliniyor) bu üç ejderhadan sonra.Ancak bu ejderhalar Targearyenlere karşı çıkan isyan da güçsüz oldukları için kolayca öldürüyorlar.Sadece ejderha yumurtaları kalıyor fakat yıllar da onları taşa dönüştürdüğünden ejderha ırkı sona eriyor ve efsaneye dönüşüyor.

Tamamdır olayı şimdi bağladım birbirine teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemler

Karar verin beyler düştümü düşecek mi ne oldu anlamadım dolar düşse bu kadar sevinmezsiniz var ya :) heheheh

Düştü:) Akşama kalitesiz altyazı çıkar:(
    Bence izleme:)
  • 2. Bölümünü sızdırdılar tam komedi izlemeye başlayayım ben hemen
  • ingilizce alt yazı düşse bari :D
  • Vay anasını !

diye bir giriş yapsam maruz görürsünüz sanırım zira tam öyle bir bölümdü 2x01.

O kadar beklememize değdi doğrusu..

Robb'un Kral Katili ile konuşması çok iyiydi. Tam o sırada kurdu da geldi ya yanına aman allahım Robb gözümde bir Ned Stark oldu bir anda. Aryamın güzel yumuşacık saçları gitmiş,tam oğlana dönmüş bu arada acaba Robert'ın gayri meşru oğlu,kralın oğlu olduğunu biliyor mu?Bir de Kraliçe yamuk yaptı bizim Baelish'e. Serçeparmak bunun hesabını alır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucid Dreaming -- 3 Nisan 2012; 14:28:36 >
  • Game of Thrones korsana yenik düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 3 Nisan 2012; 14:40:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: borderline_cc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: borderline_cc

Merhaba arkadaşlar, yeni bölümle ilgili bazı sorularım var, kitabı okuyan arkadaşlar cevaplayabilir mi acaba?

1.Davos'u daha önce görmüşmüydük?
    2.Yaşlı adam davosla konuşurken Stannis ile ilgili birşey ima etti, davos anlamazdn geldi, neydi o sorun?
    3.Renly ne zaman 100.000 kişilik ordu kurdu, geçen sezon böyle bir şey hatırlayamadım.
    4.Benjen stark kimdi, daha önce gördükmü?

Davosu daha önce görmedik ancak Davos Stannis tarafından şovalyeliğe getirilen ve soğan arması taşıyan bir kaçakçı.
    2. sorunuzu ben tam anlayamadım.Renly kaçtıktan sonra yüksek bahçe denilen bir konsey türü birşey var derebeyliklerin oluşturduğu .Renly bu derebeylikler tarafından sevilen popüler birisi ayrıca bu derebyliklerden güçlü bir tanesinin kızı ile evleniyor ve arkasına kendini sevene ve eşinin sancaktarlarını alarak yavaş yavaş ordu topluyor.Ordu öyle bir rakam ulaşıyor ki lannistarları ve diper kendini kral ilan edenleri tedirgin ediyor Stannis hariç.
    Benjen starkı gördük Ned starkın kardeşi kara kardeşleri katılıp Sur'da görev üstlenmiş biri ve sur 'un ötesinde ak gezenleri aramak için çıktığı gözcülük görevinden geri dönmüyor ve onu aramak aynı zamanda ak gezenelerin görüldüğünü doğrulamak amaçlı sur'un ötesine geçiyor Mormont ve adamları.

Yanıt için teşekkürler, 2. Sorumu tam anlatamamışım. Yaşlı adam davosa diyorki "stanise gerçeği söylemek gerek" ve davosta cevap veriyor "hangi gerçeği?" BUrada bahsetikleri gerçeğin ne olduğunu anlayamadım.

Oradaki yaşlı adam Bran'a akıl veren üstat konumunda.Stannise akıl danışmanlığı yapıyor.Oradaki amaç Aslında Davos'un kimden taraf olacağını göstermek için yapılmış bir diyalog ama altında yatan eski tanrılara karşı çıkmamasını ve az sayıdaki ordusu ile savaşa girmemesini istiyor.Staniis'in üstadı olan yaşlı adam.

Yanıtlar için teşekkürler, bu forum olmasa diziyi anlamam mümkün olmazdı sanırım :)

• sibel kekilli'nin ismini jenerikte görünce çok şaşırdım meğer kalıcı karaktermiş
  • s02e00 da bir hal var mı yoksa sadece trailer mı...çünkü 2x1 i indirdim direk onu izlicem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

s02e00 da bir hal var mı yoksa sadece trailer mı...çünkü 2x1 i indirdim direk onu izlicem...

Birinci sezonun özeti ve yapılan röportajlar olduğunu söylediler, ben de es geçmiştim.

• Beyler Eski Kralın Piçlerini Joffrey yani Yeni Kral Öldürtmedi !
    Muhtemelen Kraliçe Emri Verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteroldoktor -- 3 Nisan 2012; 15:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

Beyler Eski Kralın Piçlerini Joffrey yani Yeni Kral Öldürtmedi !

Evet haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 3 Nisan 2012; 16:00:59 >
  • 2.bölüm düsmüs bu ne böyle 2.bölümü simdi izleyip 16 nisanda 3.bölümü izlemek sıkıntı Yalnız ilk bölümde Skins'te ki Cassie Got'ta Gilly dizide kalıcı olucak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norolim -- 3 Nisan 2012; 15:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

s02e00 da bir hal var mı yoksa sadece trailer mı...çünkü 2x1 i indirdim direk onu izlicem...

Birinci sezonun özeti ve yapılan röportajlar olduğunu söylediler, ben de es geçmiştim.

EYW.
  • AshtonKutcher ve Knisath Cevabınız için teşekkürler.
  • beyler hbo mu yayınladı bu 2.bölümü nete mi düştü şok oldum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

beyler hbo mu yayınladı bu 2.bölümü nete mi düştü şok oldum ben

Hocam bende esekherifin yalancısıyım."Bölüm HBOGO'dan sızmış, normalde önümüzdeki pazartesi gelecekti." şeklinde bir twit atmış çevirmen arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

Beyler Eski Kralın Piçlerini Joffrey yani Yeni Kral Öldürtmedi !

Spoiler'a al istersen. İzleyen var, izlemeyen var ve evet haklısın.
    Dalgınlığıma Gelmiş Pardon. Sende Kendi Mesajını Editlersen Sorun Kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.