Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

Orijinalden alıntı: Güvenilir yorum

Kardeşlerim bende diziyi severek izleyenlerdenim ama tabi ki kafamı kurcalayan bazı sorular var.Kitabı okuyanlar sorularıma cevap verebilir mi?
    1.Sibel kekillinin oynadığı karakteri ateş etkiemiyodu yanlış hatırlamıyosam? nasıl oluyo?
    2.Dothrakiler çok az sayıda kaldı,daenerys targaryen etrafında toplandılar.Onlar savaşın hangi kısmında dahil olacaklar,kimin tarafında?
    3.Diğer aileler gösterilirken targaryen ailesi neden az gösteriliyor? Bir tek daenerys targaryen mı hayatta? Abisi öldü ama geri kalanları nerde?
    4.John snow savaşa dahil olacak mı? Ak gezenleri hangi sezonda görecez?
    5.Winter is coming diyoruz ama hangi sezonda başlıyo bu kış?
    6.Brandon sürekli rüya görüyo,özel bi yeteneği mi var? Kurtlar etkili olacak mı dizide?
    Lütfen sorularımı birisi spoiler altında ya da pm yoluyla cevaplasın..Teşekkür ederim şimdiden..

1-Öyle bir şey yok
    2-Kışyarı ile aynı taraftalar.Amaçları güney krallığını yok etmek.
    3-Cani robert, tahta varis çıkmasın amacıyla targaryen'ların muhtemelen hepsini öldürdü.Abisi öldükten sonra tek varis Daenerys
    4-Muhtemelen 3.sezonda görürüz.
    5-Muhtemelen 3.sezonda görürüz.
    6-Kitapları bitirdim.Brandon'un rüyalarının bir işe yaradığını görmedim.Bence yazar kitabı doldursun diye brandon'un rüyalarını yazıyor

atladığın tek şey çılgın kralın kardeşi sur'da kardeşlere katıldı .Onun dışında Targeryn soyundan başka kimse yok.Şu anda gözüken

Nedense hatırlayamadım.
    Peki yaşıyor mu?ismi neydi

Düzelttiğin için teşekkürler.

• Yanlız şunu rahatlıkla diyebilirim bu hızla gitsinler aha 1.kitap bitti sayılır.

2.Fragmana baktım uçmuşlar resmen hangi olaylara atladılar. Tabi böyle gimesi iyi mi kötü mü bilemedim. Bazı olayları atlamışlar. AYrıca kitabın biraz betinlemesi bol olduğundan sanırım bize uzun geliyordu diyeceğim ama. Yok abi ya baya olay oldu. Haydi bakalım nereye varacak işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Nedense hatırlayamadım.
    Peki yaşıyor mu?ismi neydi

Düzelttiğin için teşekkürler.

Rica ederim şu anda yaşıyor dizi itibariyle adı
    Aemon Targaryen,üstat Aemon diye çağırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Yanlız şunu rahatlıkla diyebilirim bu hızla gitsinler aha 1.kitap bitti sayılır.

2.Fragmana baktım uçmuşlar resmen hangi olaylara atladılar. Tabi böyle gimesi iyi mi kötü mü bilemedim. Bazı olayları atlamışlar. AYrıca kitabın biraz betinlemesi bol olduğundan sanırım bize uzun geliyordu diyeceğim ama. Yok abi ya baya olay oldu. Haydi bakalım nereye varacak işler.

Evet bende ona şaşırdım atladıkları çok fazla önemli olay yoktu ilk bölümde ama oldukça hızlı ilerlediler.Tahminimce ilk 5 bölümde ikinci kitap bitecek ve üçüncü kitap ortaları ya da 3. kitabı bitirerek bizi seneye beklemek zorunda bırakacaklar.

3. kitap çevirisi ise mayısta gelecekmiş

• Sezon açılışına göre güzel bölümdü.

Joffrey Baratheon'ın kellesi koparıldığı vakit bayram edeceğim. Spartacus'un Ashur'u bile daha kabul edilebilirdi.
  • quote:

quote:

Yanlız şunu rahatlıkla diyebilirim bu hızla gitsinler aha 1.kitap bitti sayılır.

Evet bende ona şaşırdım atladıkları çok fazla önemli olay yoktu ilk bölümde ama oldukça hızlı ilerlediler.Tahminimce ilk 5 bölümde ikinci kitap bitecek ve üçüncü kitap ortaları ya da 3. kitabı bitirerek bizi seneye beklemek zorunda bırakacaklar.

Geç olsunda güç olmasın. Adam akıllı bir çevirim gelecekse isterlerse hazirana kadar uzasın sorun yok no problem.

Ama sanırım savaşlara baya zaman bırakıyorlar bu hızla giderek. Sonuçta ne olduysa ikinci kitapta oldu. Büyük savaş zaten kitabın 1/4'ü kadardı.

Yanlız Davos reis tam istediğim gibi olmuş. Stannis biraz garip olmuş. Mrycrella'da taş gibi hatun oynuyor.Valla.

• izledim daha yeni bitti özlemişim uzatmaya gerek yok
  • Skins ten 2 tane eleman gördüm. Cassie bide en sonda bakış atan çocuk Chris değil mi yahu yüzü kir pas içinde
  • quote:

quote:

quote:

Geç olsunda güç olmasın. Adam akıllı bir çevirim gelecekse isterlerse hazirana kadar uzasın sorun yok no problem.

Ama sanırım savaşlara baya zaman bırakıyorlar bu hızla giderek. Sonuçta ne olduysa ikinci kitapta oldu. Büyük savaş zaten kitabın 1/4'ü kadardı.

Yanlız Davos reis tam istediğim gibi olmuş. Stannis biraz garip olmuş. Mrycrella'da taş gibi hatun oynuyor.Valla.

dikkat kitap spoilerı az ama tad kaçırabilr belki

Stannis'in savaşını malesef göremeyeceğiz dizide beklediğimiz gibi.Dizi senaristi arkadaş ve yönetmen o sahneyi küçültmek ve diziye yük olmasını engellemek için baya kestiklerini bir röportajlarında duydum..Yalnızca kale surlarında ki okçu atışlarını ve kısa bir görselle kıyıdaki gemileri göreceğimizi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 3 Nisan 2012; 2:28:44 >

• bölümde tek güzel olan Kurt'du. Diziye verilen arada neredeyse tüm isimleri unutmuşum, zaten hatırlamak için not tutmak gerekiyor. Bu kimdi, o kimdi deyip durdum. Ç
  • arkadaşlar 2. bölüm yayınlanmış nasıl oluyo? 1.bölümden 2 gün sonra 2. bölüm gelmiş o_O
  • 2. bölüm TV yayınından önce internete düşmüş arkadaşlar , iyiyiz yine
  • iyiyiz fakat bu seferde 2 hafta beklicez

• Pek beklediğim gibi bir sezon açılısı bölümü değildi fakat hikayenin devamı için gerekli bir bölüm sadece çok daha güzel bir başlangıç yapabilirlerdi
  • Nihayet yeni sezon basladi. Nezaman ne olcacagi beli degil, bu yonunu cok seviyorum. Tyrion Lannister karekteri favorim

Bu kucuk kralin sonu kimin elinden olacak cok merak ediyorum. Yakinda anasinida keser bu.
  • başlaması bile iyi oldu ilaç gibi geldi bir sürü dizim ara vermişti.

ilk bölüm durağan geçti ama ilerleyen bölümlerin çok hareketli geçeceğinin sinyalleri verildi. heyecanla bekliyoruz. jofrinin tokat yemesi kadar hoşuma giden başka bişey de yok arkadaş
  • Ikinci bölüm de düştü diyorlar ?!
  • 720p düştüyse akşama akar.
  • beyler esekherif twitterdan altyazı için umutlanmayın dedi.
  • Spartacus'den hemen sonra izlendiği için bölümün ağır ilerlemiş olması gayet normal ama GoT'un geneline bu hava hakimdir zaten aksiyondan çok entrikalar üzerine kurulu. Ayrıca ilk bölüm yani daha. Sıradaki bölümlere zemin hazırlanıyor. O değil de

İlk sezonun sonunda Snow'ların duvarın diğer tarafına geçtiklerini unutmuşum yahu :D O elemanın evine gitikleri zaman lan bunlar diğer tarafa mı geçti dedim sonra açıp sezon finalinin sonuna tekrardan baktım :)
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.