Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha dün izledim 2X1ini 2X2 ne ara çıktı nasıl oldu bu iş
  • Beyler şimdiden diziye bir çok karakter geldi. Ben yetişemedim kim kimden, hangi aileden. Birisi yeni gelenler için tanım yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

2 gündür içim dışım bu dizi oldu. 2x2 yi yarın falan izlerim herhalde.

Joffrey ölsün gebersin ne salak bi çocuktur... Bu arada favori karakterim Arya ve Khaleese. Arya ilerde çok pis dövüşecek.

bende kitabı okurken arya sahnelerini büyük zevkle okurum sırf arya nın konusuna gelsin diye atlamayı bile düşünüyodum

• beyler ikinci bölüm altyazıdan haber var mı ne zaman çıkarmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler şimdiden diziye bir çok karakter geldi. Ben yetişemedim kim kimden, hangi aileden. Birisi yeni gelenler için tanım yapabilir mi?

Şindik geçen sezonda Kral olan Robert Baratheon'ın iki kardeşi var. Biri Renly ki onu ilk sezonda gördük ikincisi de adını duyduğumuz Stannis..

Stannis'in yanındaki Kırmızılı Kadın Melisandre.. Pek bilgi yok hakkında. Ama tek tanrılı bir inanca sahip ve onun ışığında ilerliyor.

Yine Stannis'in masasında duran Davos ki sağ kolu sayılabilir. Kendisi alt tabakadan bir hırsız fakat Robert'ın isyan zamanında Robert'ın ana vatanı Targeryenlar tarafından kuşatılmışken( Şehir Stannis savunuyor bu arada) Davos içeri soğan ve meyve filan sokarak onların açlıktan kırılmasını önlüyor. Savaş kazanılınca da ona şövalye ünvanı veriyor. Tabi geçmişteki hırsızlıkları ve kanunsuzluğu yüzünden sağ elinin 3 parmağını da kestiriyor.(dizi de sol çünkü Liam amca solak :D)

Yaşlı amca ise Cressen. O da Baratheon hanesinin üstadı. Üç kardeşin de gelişip büyümesinde emeği var. Ama en çok Stannis'i seviyor. O yüzden onla birlikte Ejderhakayasına gelmiş. Stannis'e aşırı sadık.

Craster ise Jon'un birliğinin karşılaştığı eleman.. O da duvarın ötesinde yaşayan birisi..

Şimdilik başka yeni karakter yok sanırım..

• 2.sezon 2.bölüm

Bu whitewalkers dedikleri
    şeylerde insan sanırım.. bu 2.bölümde dikkat ettimde sanki bot felan giyiyorlar gibi geldi.. Kesin gözlerinin mavi parlamasıda bir tür hiledir ha
  • altyazı hala nasıl gelmez ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

altyazı hala nasıl gelmez ya

İngilizce altyazı gelmediyse gelmemesi normal, keşke İngilizcesi gelse de izlesek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler şimdiden diziye bir çok karakter geldi. Ben yetişemedim kim kimden, hangi aileden. Birisi yeni gelenler için tanım yapabilir mi?

Şindik geçen sezonda Kral olan Robert Baratheon'ın iki kardeşi var. Biri Renly ki onu ilk sezonda gördük ikincisi de adını duyduğumuz Stannis..

Stannis'in yanındaki Kırmızılı Kadın Melisandre.. Pek bilgi yok hakkında. Ama tek tanrılı bir inanca sahip ve onun ışığında ilerliyor.

Yine Stannis'in masasında duran Davos ki sağ kolu sayılabilir. Kendisi alt tabakadan bir hırsız fakat Robert'ın isyan zamanında Robert'ın ana vatanı Targeryenlar tarafından kuşatılmışken( Şehir Stannis savunuyor bu arada) Davos içeri soğan ve meyve filan sokarak onların açlıktan kırılmasını önlüyor. Savaş kazanılınca da ona şövalye ünvanı veriyor. Tabi geçmişteki hırsızlıkları ve kanunsuzluğu yüzünden sağ elinin 3 parmağını da kestiriyor.(dizi de sol çünkü Liam amca solak :D)

Yaşlı amca ise Cressen. O da Baratheon hanesinin üstadı. Üç kardeşin de gelişip büyümesinde emeği var. Ama en çok Stannis'i seviyor. O yüzden onla birlikte Ejderhakayasına gelmiş. Stannis'e aşırı sadık.

Craster ise Jon'un birliğinin karşılaştığı eleman.. O da duvarın ötesinde yaşayan birisi..

Şimdilik başka yeni karakter yok sanırım..

Sağ olasın, şimdi daha iyi anlaşılıyor her şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

altyazı hala nasıl gelmez ya

he yaw hala gelmedi
  • la zaten ingilizce bekliyorum gelse direk yapıştırıcam
  • ben dayanamıyorum lise ingilizcemle izliyorum :)
  • görülmemiş olay ya yapmayın şunu vize haftamızda
  • ingilizler kendi dillerini bilmiyo mu anladıklarını yazsınlar

edit:beyler ned starkla ilgili
    2.sezon afişlerinde vs. neden hala ned stark görüyorum ben uçtu gitti adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 3 Nisan 2012; 20:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

ingilizler kendi dillerini bilmiyo mu anladıklarını yazsınlar

Şu afişi diyorsun sanırım:

Afişde kral istediğini yapar yazmışlar altına da Ned'in kafayı koymuşlar, dizide hata yapan herkes ölebilir mesajını vermek istemişler yoksa öldü gitti adam

• bende yeni başladım elimde nerdeyese 4 aydır duruyordu ilk bölümde sarıkıza üzüldüm.bi eleman var kızı banyoda soyan abisi galiba ne p.çmiş o.gerekirse 40bin askere atlarıyla birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

ingilizler kendi dillerini bilmiyo mu anladıklarını yazsınlar

Şu afişi diyorsun sanırım:

Afişde kral istediğini yapar yazmışlar altına da Ned'in kafayı koymuşlar, dizide hata yapan herkes ölebilir mesajını vermek istemişler yoksa öldü gitti adam

yok hocam ben genelleme yaptım dizinin adı varsa eğer ve resim varsa ned oluyo sevilen karakter diyedir heralde

• Eşekherifin twitterda yazdıklarına bakacak olursak ingilizce altyazı gelmeden çeviriyi tamamlamayacak. Buda demek oluyorki ya pazartesi günü ingilizce altyazının gelmesini bekleyeceğiz, ya da bir cengaver çıkıp ingilizce altyazı olmadan çeviriyi yapacak.
  • ilk bölümü izledim...güzel bölümdü.. altyazı gelsin 2 yide izleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Eşekherifin twitterda yazdıklarına bakacak olursak ingilizce altyazı gelmeden çeviriyi tamamlamayacak. Buda demek oluyorki ya pazartesi günü ingilizce altyazının gelmesini bekleyeceğiz, ya da bir cengaver çıkıp ingilizce altyazı olmadan çeviriyi yapacak.

İngilizce alt yazı nedir.Dizi zaten ingilizce birde alt yazı ingilizce mi yapıyorlar kendiniz çeviremiyormusunuz derler adama
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.