2. bölüm HD olarak düşmemiştir sanıyorum, zaten düşsede izlemem ben.İşin ucunda 2 hafta beklemek var.
Karar verin beyler düştümü düşecek mi ne oldu anlamadım dolar düşse bu kadar sevinmezsiniz var ya :) heheheh
düştüğü felan yok düşsede izlemem 2 hafta bekleyemem
2. bölüm düştü dizimagda var şimdi baktım ama görüntü gayet kalitesiz . altyazıda ingilizce altyazı gelmeden çıkmaz ki bu da 4-5 bulur gibi geliyor . bu arada 2 hafta beklemek de olsa sonunda altyazı çıkınca izleyeceğim
İkinci bölümüde hemencecik gelmiş. 720p-webrip olanına bir bakacam. Umarım altyazısıda çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
quote:
Orijinalden alıntı: AshtonKutcher
Nedense hatırlayamadım.
Peki yaşıyor mu?ismi neydi
Düzelttiğin için teşekkürler.
Rica ederim şu anda yaşıyor dizi itibariyle adı
Aemon Targaryen,üstat Aemon diye çağırıyorlar.
Şimdi hatırladım teşekkürler.
720p.WebRip-x264-English Audio.mp4.torrent
sürümü gelmiş,bunu ekledim,eşekherif de ingilizce altyazıyı bekliyormuş.
2. bölüm gelmiş 720p kalite var hemen indiriyorum 2 hafta umrumda değil ing altyazı çabuk gelse bari
Çalınması kötü oldu.13 gün yeni bölüm beklicezzzzzzzz
Renly Baratheon kim biri açıklarsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
Robert Baratheon'un kardeşi. Kral ölmeden kısa bir süre önce şehirden kaçıp kuvvet toplamaya başladı kral olabilmek için.
quote:
Robertin öz kardeşi.Tahtın 2. varisi
Game.of.Thrones.S02E02.720p.WEBRIP.x264-P2P (mp4) bölümünü indirdim. Umarım buna da altyazı çıkartırlar.
görüntü kalitesi için spoiler içine 2 foto koydum.
ARkadaşlar altyazısı da çıksa yine beklemek lazım çünkü o bekleyişin verdiği tat apayrı oluyor :) Şimdi ardarda izlemek hiç güzel olmaz bana göre.
merak ettiğim bir konuda şu mesela neden bütün bölgeler tek bir krallığa bağlı bağımsız olup kendi krallığını kursalar niye herkes demir tahtı istiyor.
beyler esekherif twitterdan altyazı için umutlanmayın dedi.
Kesinlikle yeni bölümü pazartesi izleyecem. Sonra o kadar gün bekleyemem. :)
quote:
merak ettiğim bir konuda şu mesela neden bütün bölgeler tek bir krallığa bağlı bağımsız olup kendi krallığını kursalar niye herkes demir tahtı istiyor.
Zaten öyleydi bir zamanlar ama targeryn ailesi ejderhalarla birlikte yakıp yıkıp kül etmeye başlayınca ortalığı bütün aileleri bir boyunduruğa bağladı.Ejderhalar o kadar güçlüydüler ki onlara karşı çıkmak çok fazla adam kaybettirdi.Ejderhalar gitmişti belki ama ailelerin savaşa girişecek isyan edecek durumları yoktu.Yeniden savaş olmasının en büyük nedeni ise Ned stark'ın öldürülmesi ve o öldürülürken stannis'e durumu anlatması.Daha sonra ki büyük neden Renly'nin krallığı istemesi Robert'in ölümünden sonra.
Yukarda arkadaş demir taht ve targanyenler hakkında bir şey yazmışta aklıma bir şey geldi.Targanyenler demir tahtta iken ejderhalar falan vardı sanırım veya yoktu,lannister ve baratheronlar onları yenerek tahta geçtiler.Deli kral öldürüldü,kralkatili jammie oluyor.Yani demek istediğim Targanyenler başta iken ejderhalar yokmuydu? daha önce mi yok edildiler sadece o yumurtalar falan mı kaldı,cypon bir açıklık getir şu işe,karışık oldu ama olsun anlamışsınızdır
quote:
Orijinalden alıntı: delton
Game.of.Thrones.S02E02.720p.WEBRIP.x264-P2P (mp4) bölümünü indirdim. Umarım buna da altyazı çıkartırlar.
görüntü kalitesi için spoiler içine 2 foto koydum.