Şimdi Ara

Galiba Fena Kazık Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın tek farı yanmadığı için bugun sanayideki bir tamirciye gittim ve zenon farı değişmesi gerektiğini söyledi iyi tamam değişsin dedim birini değiştirdi ve diğerini de değiştirelim uyum sağlasın dedi iyi tamam dedik ikisini de değiştirdi halletti sonra kaç lira borcumuz dediğimde 120 tl fiyat çıkarttı sadece 2 adet zenon farı için neyse o kadar tutuyo demekki dedim verdim sonradan da düşündüğümde çok koydu 2 zenon farı bu kadar eder mi acayip kazık yedim gibi hissediyorum

• Eder, araç neydi ?
  • aracın önemli olduğunu sanmıyorum mazda lantis araçtı
  • Sadece ampulü mü,değiştirdi ? (balans,soket vs..) Xenon lar orjinal mi,çakma mı ?
  • Eğer orjinal kaliteli birşey taktıysa eder niye etmesin.
  • Sadece ampül ucuz , eğer kit halinde değiştiyse normal fiyat
  • valla fena yemiş gibisin kazığı.büyük ihtimal çinden getirilen ucuz xenon ampuldür taktığı.komple setleri bile 40 dolara geliyor.ben geçen sene ampulun(4300k) çiftini 20 tl ye getirtmiştim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-zenon-yedek-ampulu-tum-seriler-105642025/detay buna benzer bir ampuldür takılan

• 2 sini değiştirmek istemesinin sebebi birinin az da olsa daha sönük olabileceginden kaynaklı doğru bir işlem. Fakat gel gelelim fiyatı çok abartılı. Normalde 30-50 tl arası bi ücreti olması lazım. Bu far işini yapan akrabalarım var fiyatı ona dayanarak söylüyorum.
  • Can sıkacak kadar çok değil kazık.
  • Taktimadan önce fiyatı öğrenip pazarlık yaparsanız daha faydalı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bizim milleti anlamıyorum.

Arkadaşlar bir iş yaptırmadan önce sorsanız ya fiyatını.

Buna göre onay verip vermeyeceğinizi de belirtin karşı tarafa.

İki taraf da sürprizle karşılaşmamış olur. Anlaşmazlıklar minimuma iner.
  • Almadan önce fiyat sorup pazarlık yapın. Peşin peşin hareket etmişsiniz
  • kibrit çöpü alırken bile fiyatını önceden sorarım. işi yaptırdıktan sonra sorarsan kazığı yersin. fahiş fiyat verene de neresinde altın kaplama var bunun diye sorarım ki verdiği fiyat için biraz yüzünü kızartırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akula06 -- 28 Kasım 2013; 10:07:43 >
  • fena kazık bu mu oluyor, hayatta daha ne kazıklar yiyeceksin, şimdiden hazırlan istedim ...
  • sadece 2 adet zenon lambasıydı başka hiç bir şey değişmedi ucuz bir şey tutar diye önceden sormaya bile gerek duymadım ancak ders oldu yine yedik tamirci kazığı
  • Sene 2004 te tuvalete 2 tl verdikten sonra su bile alacak olsam önce fiyat sorarım. Tecrübe = Yenilmiş kazıkların bileşkesi
  • "Hamdolsun" ehli müslim memleketimizde ticaret DOLANDIRICILIK ile eşdeğer oldu. E tabi imam gaz çıkartırsa "cemaat" neler yapmaz ki...
  • O değilde aracın altında xenon beyni olmadığı içim muayanededn geçemezsin eski ampülleri aldın değil mi?
  • işe başlamadan fiyatta anlaşınki iş olup bittikten sonra sıkıntı çıkmasın
  • markasına bağlı. eğer osram, philips gibi bişeyse normal. hatta az bile. çin çakması ise yağlı kazık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.