Şimdi Ara

Galaxy S6 1799TL Vatan (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
5.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maktoyu

yav arkadaş hangi cep telefonu konusuna girsem sıkıntılı deniyor. g3,g4,z2,s5,s6,5s vb. diğer markaları hiç saymıyorum.

discovery kullanıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkarmadı. 30 tane uygulama yüklü telefonda. madem öyle insanlar niye veriyo bu kadar parayı bu telefonlara ?

Piyasada sıkıntısız bir telefon bulamazsınız her telefonun bir sıkıntısı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 alın diyenler var ikisi de 1800 tl den satılıyor.. bana göre s6 varken g4 alınmaz.. kasa kalitesi, parmak izi okuyucu vs. s6 daha üstün.. s6 daha şık duruyor..

ayrıca lg fazla değer kaybediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 31 Aralık 2015; 11:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Çok klişe olacak ama, kapitalist sistemin işleyişi bu şekilde. İlk çıktığında 2500 liraydı, o zaman da satın alan çoktu, şimdi 1800 liraya düştü, şimdi de satın alan çok olacak. Sistem sizin satın almanızı istiyor, emeğinizi değerinin çok altında satıp, emeğinizin karşılığını da bu şekilde harcayın istiyor. Seneye bir üst modelini alacağınızı bile bile gidip bu cihazları alıyorsunuz. 1800 lira olunca sıcak fırsat oluyor, millet atlıyor "oo fiyat inmiş hemen alalım, 100 TL de worldpuan veriyormuş çok iyi!!"
    Kandırıldığınızın farkında değilsiniz. Her zaman farklı zaaflarınız yüzünden hipnotize edildiniz, şimdi de teknoloji sayesinde hipnotize oluyorsunuz..

Bir tek sizi kandiramiyorlar değil mı hocam? Öyle bir yazmışsınız ki.. Neyse diyecek bir şey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı iyi alınabilir.
    Fiyatı g4 ile aynı
    G4 almak yerine Galaxy s6 almak daha mantıklı

• Fikrimce halihazırda elinde akıllı telefonu olan birinin bu kadar yüksek meblağlar vererek telefonunu değiştirmemesi yerinde olacaktır. Belli ki snapdragon 820 akıllı telefonlarda büyük bir sıçrayışa neden olacak bundan sonra 820'den önce ve 820'den sonra diyeceğiz herhalde. Beklemekte fayda var...
  • Bir hafta S6 kullandım arayüz donması kim ne derse desin var kardeşim.

Zamanında G4 ile S6 arasında 100 150 TL fark vardı şimdi keşke G4 değil S6 alsaydım diyorum. Şu sıralar S6 yı satar , G4 alır ve arta kalan 200-300 TL yi de cebime koyar gezerdim.

Anlayacağınız S6 için sıcak fırsat sayılsada G4 daha yerinde bir tercih olacaktır uzun vade kullanımında.
  • Mi5 veya meizu pro5 varken bu cihaz çöpppppppppppp oh be sonunda bende dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bir hafta S6 kullandım arayüz donması kim ne derse desin var kardeşim.

Zamanında G4 ile S6 arasında 100 150 TL fark vardı şimdi keşke G4 değil S6 alsaydım diyorum. Şu sıralar S6 yı satar , G4 alır ve arta kalan 200-300 TL yi de cebime koyar gezerdim.

Anlayacağınız S6 için sıcak fırsat sayılsada G4 daha yerinde bir tercih olacaktır uzun vade kullanımında.

Hocam mesajınızı anlayamadım S6 kullandım demişsiniz ama sonra keşke G4 değil de S6 alsaydım demişsiniz. Bir de S6'yı aradaki fark 100-150TL iken alsanız şimdi çok daha ucuza satacaktınız, şu anda da fiyatlar eşitlendiğinden G4 alamayacaktınız. Bilmiyorum ben mi yanlış anladım ama kafam karıştı bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

quote:

Çok klişe olacak ama, kapitalist sistemin işleyişi bu şekilde. İlk çıktığında 2500 liraydı, o zaman da satın alan çoktu, şimdi 1800 liraya düştü, şimdi de satın alan çok olacak. Sistem sizin satın almanızı istiyor, emeğinizi değerinin çok altında satıp, emeğinizin karşılığını da bu şekilde harcayın istiyor. Seneye bir üst modelini alacağınızı bile bile gidip bu cihazları alıyorsunuz. 1800 lira olunca sıcak fırsat oluyor, millet atlıyor "oo fiyat inmiş hemen alalım, 100 TL de worldpuan veriyormuş çok iyi!!"
    Kandırıldığınızın farkında değilsiniz. Her zaman farklı zaaflarınız yüzünden hipnotize edildiniz, şimdi de teknoloji sayesinde hipnotize oluyorsunuz..

Bir tek sizi kandiramiyorlar değil mı hocam? Öyle bir yazmışsınız ki.. Neyse diyecek bir şey yok

Öyle bir iddiam olduğunu belirtmedim zaten. İstesek de istemesek de hepimiz bu sistemin içerisindeyiz. Benim yazdıklarım her sene telefon değiştiren, her sene bir üst modele ihtiyacı olduğuna kendini inandırabilen kişilere yönelikti. Üzerinize alındığınıza göre demek ki siz de onlardan birisiniz.

• n11 den paralel ithalat 1545 tl alınırmi. meizu mx5 G4 ve S6 arasında kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

g4 alın diyenler var ikisi de 1800 tl den satılıyor.. bana göre s6 varken g4 alınmaz.. kasa kalitesi, parmak izi okuyucu vs. s6 daha üstün.. s6 daha şık duruyor..

ayrıca lg fazla değer kaybediyor..

Tasarimdaki beklenti gorecelidir. Kimisi de derinin dokunusunu seviyordur.
    Ancak LG G4'un en buyuk avantaji kasmamasi. Samsung'lar S6 dahil bir sure sonra hafif takilmalar yasiyor.
    Ayrica MicroSD kart takmak ve pil degistirme avantajindan yararlanmak isteyenler de G4 sececektir.
  • quote:

Haklısınız hocamda telefon lazım ne yapalım almak zorundayız. Ben G3'ü aldığımda 1400 tl idi 850 tl ye aldım şuan bile alınamıyor 850'ye

• Şuan piyasada alınabilecek 2 telefon var biri S6 diğeride Note 5.

Çıkması üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş cihazın fiyatının da böyle düşmesi normal. Asıl düşmeseydi saçmalık olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 1 Ocak 2016; 18:23:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 gundur alsam mi diye dusunurken bugun kullandigim telefon da bozuldu, bu bir isaret mi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

android'e yüksek paralar verilmez piyasası çabuk düşüyor bu da başka bir örneği :)

Araba değilki bu piyasasını düşünüp alalım. Samsung alınmaz o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

Bir ay once ceklerle puanlarla falan 1650 tl ye aldim..harika telefon s4 kullanicisiydim cifter cifter atliyoz s8 gel3ne kadar dewam bu canavarla

Ben hala s3

• quote:

Orijinalden alıntı: Primitive Yordle

quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

Bir ay once ceklerle puanlarla falan 1650 tl ye aldim..harika telefon s4 kullanicisiydim cifter cifter atliyoz s8 gel3ne kadar dewam bu canavarla

Ben hala s3

+1

• htc 8220 aldım kafam rahat

s6 nın on kamerası 5 mp bir espırısını göremedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 2 Ocak 2016; 13:58:04 >
  • Uzulme kardeim oteki dunyadada sen bize.....

Burda sefa ceken orda cefa ceker...bosver beni :)

Guclu ol

• Almayı düşünenler düşünmesin hemen alsın. Fiyat uygun. Telefon kötü vs diyenleri dikkate almayın 1800 liraya alınabilecek en iyi telefonlardan biri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.