Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Yuh 5-6mb ne ya. Ben izmirin göbeginde aveayla 300kb/sn aliyorum Bu arada omega 43.5 iyi mi? Denedin mi?

Speedtest yapınca 6Mbps ama indirme yaparken MB/s oluyor. Fast Dormancy etkisi sanırım. Ama pili hortumla çekiyor. 2G ise gayet iyi pil konusunda. 43.5'in çıktığını daha senden öğrendim. D3 romu genel olarak fazla pil tüketen bir rom. Pek geçmeye niyetli değilim. Hafta sonu da evdeki i9001'leri güncelleyeceğim. Benim s3 de gayet güzel tıkır tıkır çalışıyor. Kurcalamayı düşünmüyorum.

Hangi hatla alıyosun o 6Mbps yi ?

Edit:43.5 ile stweaks evenmorebattery.profile 5 saat 35 dk aldım sen o romla kaç saat alıyosun yoğun kullanım ?

Vodafone. Bayrampaşa ilçe milli eğitim ve çevresinde (Anadolu Lisesi yanlış anlama olmasın. Direk isim vermek istemiyorum, bilen zaten anlar)

4-6 saat arası değişiyor. Biraz daha zorlasam yarım saat falan artar da işime yaramayacak. Yani o fazla pil süresinin bana bi de artısı olmayacak. Çünkü yine akşam şarja takacağım. Bana her türlü 1 günü çıkarıyor

Vodofone sinyal kuvveti nasıl aveada berbat şehir merkezinde bile çekmediği oluyor telefonun boşa kullanıyorum sanki

Bizim ev haricinde gayet güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Bir arkadaşımda iPhone 4s var Jb li. Sayfa değiştirdikçe simgeler hareket ediyordu bizim telefonlar içinde var mı böyle bi uygulama ?

Launcher kullanabilirsiniz.

• quote:

Bir arkadaşımda iPhone 4s var Jb li. Sayfa değiştirdikçe simgeler hareket ediyordu bizim telefonlar içinde var mı böyle bi uygulama ?

JB'den sonra yüklenen activator, zephyr gibi tweakler bize de gelse keşke. Programlarla yapılıyor o dediğin ve gerçekten güzel geçiş efektleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

JB'den sonra yüklenen activator, zephyr gibi tweakler bize de gelse keşke. Programlarla yapılıyor o dediğin ve gerçekten güzel geçiş efektleri var.

Zephyrin yaptiklarini yapan 1-2 muadil program var androidde, ama zephyr kadar tatli degiller. Activator u bende ariyorum, keske androiddede olsa, ama her sistemin iyi kotu yani var, ios tada bu kadar ozellestirme ve secenek yok, androidde her ihtiyaca uygulama var ama iosta her ihtiyaca uygulama yok, kurumsal uygulamalar iosta daha zengin ama gelistirici uygulamasinda android cok iyi(o yuzden milletin kredi kartlari calinip duruyo zaten). Bu arada activator un gorevini yapan bi uygulama varsa arkadaslar soyleyebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 5 Haziran 2013; 12:24:15 >

• Herkese Selamlar,

Uzun süredir stok ingiltere rom u ile takılıyorum (hafta da bir rom değiştirmekten sıkılmıştım :D). Var mı ROM + Kernel Tavsiyesi olan? Aslında 4.2.2 stok çıkana kadar bekleyecektim ama canım sıkıldı sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Herkese Selamlar,

Uzun süredir stok ingiltere rom u ile takılıyorum (hafta da bir rom değiştirmekten sıkılmıştım :D). Var mı ROM + Kernel Tavsiyesi olan? Aslında 4.2.2 stok çıkana kadar bekleyecektim ama canım sıkıldı sanırım :)

Md3 en iyisi ram yonetimi falanda mc2 den daha iyi

• quote:

ios ta cydia dan barrel adli tweak i yukleyince sayfa gecislerinde ikonlar cesitli efektler ile hareket ettirebiliyor.android te de launcher lar ile bu gecis efektlerini ayarlayabilirsiniz.

• Ufak bir geziye cikmistim. Acikcasi temasekte 4.5 saat ekran aliyordum ve 1.5 saat daha fazla ekran icing but eziyete katlanamayacagimi anladim. Temasekte heritage donuyorum :) 4.2.2 cikmadikca bidahada degismem heralded.

• temasekten sıkıldım rotayı döndürdüm MD3'e ve perseus kurdum default ayarlarda çok iyi çalışıyor.Sarj iyi gidiyor birde gmail 4.5 ne zaman gelicek markete?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Ufak bir geziye cikmistim. Acikcasi temasekte 4.5 saat ekran aliyordum ve 1.5 saat daha fazla ekran icing but eziyete katlanamayacagimi anladim. Temasekte heritage donuyorum :) 4.2.2 cikmadikca bidahada degismem heralded.

Temasekte eziyet olarak gördüğünüz nedir acep?
  • Ben diyorum. 1 gün giden pil ile 1.5 gün giden pil arasında fark yok diye. Çünkü akşam yine şarja takmak gerekiyor. Ya 2 gün gidecek ya da her gün şarj. Mecbur kalmadıkça cihaza da kendinize de bir saat fazla ekran alacağım diye işkence etmeyin. 1.2GHz ile 1.5 gün gidecek pili 1 günde bitiriyorum. Yarına yine şarj edeceğim. Mecbur kalmadıkça da böyle devam. Dediğim gibi 1.5 gün gitmesi değil 2 gün gitmesi olay olur. Yoksa yarı yolda kalmama için sşarj edeceğiz yine.

• Arkadaslar Pardus HD kurdum son sürüm,sanal tuşlar için build.dropu qemu.hw.mainkeys=0 şeklinde düzenleyip kaydediyorum reboot atıyorum ancak gelmiyor sanal tuşlar.Onlarsız ise olmuyor romu kullanmaktan vazgeçebilirim yani o kadar.Yok mudur bir çaresi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Ufak bir geziye cikmistim. Acikcasi temasekte 4.5 saat ekran aliyordum ve 1.5 saat daha fazla ekran icing but eziyete katlanamayacagimi anladim. Temasekte heritage donuyorum :) 4.2.2 cikmadikca bidahada degismem heralded.

YaZarken klavyenin azizligini ugramisim. Eziyeti cektim simdi eve, temaseke donuyorum. Dondum valla temasek kral ya :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

YaZarken klavyenin azizligini ugramisim. Eziyeti cektim simdi eve, temaseke donuyorum. Dondum valla temasek kral ya :)

Tamam şimdi oldu, anladım hocam.:)

• Arkadaşlar NxtGen Rom'u indireyim dedim ama rom odex'miş. Bu hyperx gibi modları yükleyemeyeceğim anlamına mı geliyor?
  • "dynamic fsync" hakkinda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Zephyrin yaptiklarini yapan 1-2 muadil program var androidde, ama zephyr kadar tatli degiller. Activator u bende ariyorum, keske androiddede olsa, ama her sistemin iyi kotu yani var, ios tada bu kadar ozellestirme ve secenek yok, androidde her ihtiyaca uygulama var ama iosta her ihtiyaca uygulama yok, kurumsal uygulamalar iosta daha zengin ama gelistirici uygulamasinda android cok iyi(o yuzden milletin kredi kartlari calinip duruyo zaten). Bu arada activator un gorevini yapan bi uygulama varsa arkadaslar soyleyebilirmi?

Yanlış hatırlamıyorsam activator parmak hareketlerine komut atadığımız programdı galiba. Daha önce önerdiğim Gmd gesture control ü tekrar öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbey14

"dynamic fsync" hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Google'da arama yapmak zor değil. Önce araştırın.

• google'da aradik heralde. aramadan neden sizin cevabinizi bekleyeyim? turkce bir kaynak yok. varsa soyle ögrenelim. ayrica bilgini paylasmakta cimri olma bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün vodafone ile 5-6MB/s download hızı gördüm. 2.5 saniyede Youtube'u indirdi, 4 saniyede Vine'ı güncelledi(17.7MB). Pil de 2.3dk'da %1 gidiyordu tabii. İşim bitince 2G'e aldım, bir sorun kalmadı. Fast Dormancy bu işe yarıyor. Yani kablosuz Wifi ve mobil veri bağlantılarına abanıyor ve bu sayede daha yüksek hız ve verime ulaşılabiliyor. Tabii bunun yan etkisi yüksek pil tüketimi ve az çeken, çekmeyen yerlerde pilin sürekli full parlaklıktaymış gibi azalması olarak gösterilebilir. Yine de doğru şekilde kullanıldığında işe yarar bir şey.

Dikkat ettim de dün akşam 5–6 mb hız elde ettiğini söylemişsin. Telefonun mobil veri olarak elde edeceği maksimum hız teorik olarak 21mbps(2,6 mb) ken 5 mb elde edilmesi garibime gitti.

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.