Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

925mb'lik dosyanın 800mbye girdigim an C klasöründe hafıza olmadigini belirterek indirmeyi kesti 2 saatlik indirmeyi pcyi duvara atmamak icin kendimi zor tuttum

IDM kullansaydın 1 saatte inerdi

Biraz açarsanız nedir bu IDM uzunsa pm'de atabilirsiniz

İnternet download manager googlede aratıp indirebilirsin daha hızlı bi şekilde indirme yapar internette gördüğünüz videoları indirebilirsiniz youtube vs vs yani sık sık birşeyler indiriyorsanız kullanın

• omega v44 4.2.1 iniyor bakalım. benim için mühim olan multitasking yeteneği nasıl göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::indie::

Themes and kernels are not compatible with Samsungs 4.2.1 android bsed roms
    Buarada kernel ve tema kurmayın sorun çıkarır
  • Ya yükledim ama sanki dokunurken bazen algılamıyor gibi kilit ekranında dalgaları deneyim diyorum 6 kere bastım algılamadı

Edit:Pardon beyler kilit ekranındaki saat yerine basıyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 23 Şubat 2013; 18:04:20 >
  • Bende omeganın v44 4.2.1 indiriyorum şu anda peki kurarken şimdi

- Wipe Data / Factory Reset
    - Wipe Cache and Dalvik Cache

yapıp mı kuracağız yoksa direk ;

- Wipe Cache and Dalvik Cache yapıp kurunca oluyor mu? İki türlüde oluyor diyen var wipe yapmayın sakın diyen de var

Konuyu açan sevgili Firaristt arkadaşa da sormuştum sizlerinde değerli fikirlerini almak isterim. Uzun süredir android kullanmıyor idim, uzak kalmıştım bu işlere hatunun s3'ünü aldım. Rom,root işlerine başladım. Şimdi custom romların çok sık versiyonları değişiyor. Mesela daha omegav43 yayınlamıştı yeni şimdi 4.2.1 için v44 yayınladı. Ben sil baştan;

Install
    yolunu tercih ediyorum. Normalde backuplarını alıyorum herşeyin fakat stabilite açısından sıfırdan kuruyorum tabii buda zaman açısından sıkıntılı oluyor. Bu geçişlerde stabilite ve zaman açısından izlenecek en güzel yol nedir ? Backup alıp direk üstüne kursak güzel mir yol mudur?

Bir diğer sorum da hard reset olayını telefon üzerinden yapamıyorum. Hafıza kartı kullanmıyorum. Telefonun 16 gb hafızası var. Ne CWM'de Wipe Data / Factory Reset, ne ayarlarda fabrika ayarlarına dön dediğimde ne de *2767*3855# kodu ile reset yapamıyorum. Yani yapıyor yapmasına ama müziklerim, filmlerin duruyor.Bir sıfırlama durumu söz konusu değil. Ama rehber,mesajlarım vs. gidiyor. Bir yerde bir sorun mu var acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

arkadaslar 2 gündür xperia z rom unu kullaniyorum.simdiye kadar bi sıkıntısı olmadi pil kullanimi güzel ram 200-400 arasi oluyor sürekli tavsiye ediyorum beyler fuzuli programlar yok falan güzel olmus

Pil kullanimi guzel derken ekran acik kalma suresi hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz ?

hocam
    ekran 3 saat acik
    yaklasik 5 6 saat 3g wife karisik acik durdu
    30 dk oyun oynadim.
    30 dk müzik dinledim
    sarji 1 gün 5 saat gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Bende omeganın v44 4.2.1 indiriyorum şu anda peki kurarken şimdi

yapıp mı kuracağız yoksa direk ;

- Wipe Cache and Dalvik Cache yapıp kurunca oluyor mu? İki türlüde oluyor diyen var wipe yapmayın sakın diyen de var

Konuyu açan sevgili Firaristt arkadaşa da sormuştum sizlerinde değerli fikirlerini almak isterim. Uzun süredir android kullanmıyor idim, uzak kalmıştım bu işlere hatunun s3'ünü aldım. Rom,root işlerine başladım. Şimdi custom romların çok sık versiyonları değişiyor. Mesela daha omegav43 yayınlamıştı yeni şimdi 4.2.1 için v44 yayınladı. Ben sil baştan;

Install
    yolunu tercih ediyorum. Normalde backuplarını alıyorum herşeyin fakat stabilite açısından sıfırdan kuruyorum tabii buda zaman açısından sıkıntılı oluyor. Bu geçişlerde stabilite ve zaman açısından izlenecek en güzel yol nedir ? Backup alıp direk üstüne kursak güzel mir yol mudur?

Bir diğer sorum da hard reset olayını telefon üzerinden yapamıyorum. Hafıza kartı kullanmıyorum. Telefonun 16 gb hafızası var. Ne CWM'de Wipe Data / Factory Reset, ne ayarlarda fabrika ayarlarına dön dediğimde ne de *2767*3855# kodu ile reset yapamıyorum. Yani yapıyor yapmasına ama müziklerim, filmlerin duruyor.Bir sıfırlama durumu söz konusu değil. Ama rehber,mesajlarım vs. gidiyor. Bir yerde bir sorun mu var acaba?

Omega v44 FULL WİPE diğer versyonlarından farklı olarak filmler vs silinmez isterseniz kendiniz silebilirsiniz ben kendim siliyorum rom yüklemeden backup alıyorum uygulamaları da titanium backup ile nandroid yedekten ayıkla deyip yüklüyorum

• Ya şimdide kararsızlık 3'e çıktı anono v24 mü xperiaZ rom mu sızıntı 4.2.1 mi bi yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya şimdide kararsızlık 3'e çıktı anono v24 mü xperiaZ rom mu sızıntı 4.2.1 mi bi yardım edin

Anono v24 daha çıkmadı xperia z rom dedikleri wanam lite rom üzerine de elegant theme ve konusunda ki içerikler bi esprisi yok bence sızıntı rom stock rom özellikleri taşıyor bunların yerine omega v44 ü kurun bence
  • Omega v44'ün gideri var. Pili hortumlamıyor ve setcpu gibi uygulamalar ile de cpu hızı ayarlanabiliyor. 900MHz'e çekince pil tüketimi normale dönüyor. Ancak mod kurulmuyor, fazla kurcalamaya gelmiyor. Tarayıcı yine de yağ gibi arayüz de eskiye oranla daha iyi. Ama 4x4 ana ekran ve 4x5 uygulama menüsü beni deli ediyor. Nerde benim 5x6'lık menülerim? multitasking konusunda stok rom kötü, omega daha iyi ama fazla deneyemedim. Kernel desteğinin olmaması ve modlamanın yetersiz olması biraz canımı sıkıyor.

• Buarada arkadaşlar kullandığınız romlarda uygulamaların yedeğini alın sonra kullanmadıklarınızı silin benim ki biraz abartı ama sızıntı romdakileri sildikten sonra saymıştım 92 tane uygulama silmiştim ama sistem rahatlıyor
  • 4.2.1 de sanki biraz kasma var gibi ve telefonu yeniden başlattığımda daha cok kasıyor once simi gormuyor daha sonra 5-6 kez titreme oluyor sonra telefon düzeliyor

birde xperia z romunun linkini atarmısınız resimlerle desteklenmiş olursa iyi olur

edit: birde Jewish Calendar diye bişey var bu ne boyle saçma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 23 Şubat 2013; 19:09:57 >
  • Adamlar iki mod yükleyip rom yapıyolar valla benim de yapasım geliyo bunları görünce build.prop düzenle init.d desteği ekle deodexed zipaligned üzerine siyah kernel vrtheme den koyu bir batarya dostu tema yap üzerine modları ekle aroma installer a da koy bütün seçenekleri al sana rom çok mu uçuyorum neyse konuya dönersek xperia z romu dediğiniz şu ise ekran görüntüleri şunlar

indirme linki de şu http://d-h.st/D3X

not:Kernel sorunu cm10 un son sürümlerinde de mevcut sanırım (denemedim öyle duydum) yakında güncellerler kernelleri biz de hemen kurarız 4.1.2 ye dönmeyi düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 23 Şubat 2013; 19:44:24 >

• Arkadaslar wanamlite+yank 3.2 kernelin testini yaptim. Rom gayet stabil, fakat max cpu 1600 iken stabil. 800 yapinca bariz kasilmalar basliyor, ama anono romda 800 de bile yag gibi akiyordu. Gordumki batarya performansi abartildigi gibi 6-7 saat degil, ben kullanmadigim zamanlarda hep data ve wifi i kapatirim, ona ragmen 4 saat 40dk ekran aldim. Anono romda ortalama 5 saat 20dk aliyordum. Anono romu 800 mhz de kullaniyordum,bununda etkisi var, ama dedigim gibi wanamlite 800mhz de kasiyor. Benim gorusum anono+siyah ikilisi wanamlite+yank ikilisinden cok daha iyi. Fakat söylemekte fayda var, eğer radyo, hesap makinesi, s voice gibi programları kullanıyorsanız anono kullanmayın, çünkü anonoda bunlar çakılı gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 23 Şubat 2013; 20:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oikidoki

quote:

Orijinalden alıntı: yüxexes_ksk

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: yüxexes_ksk

öyle bi anlatmışınki okuyanda uzaya çıkcaksın sanar.
    ukala ukala bilmeyenlere laf atıyorsun bu kdr uzun anlatıcagına kısa ve oz kendi telefonunundan resimle anlatsan işi bilmeyenlere bu kadar ukala konuşmana gerek bıralmazdı.
    bir konuyu açıyorsan zaten işi bilmeyenlere açıyorsun bilenler senden niye faydalansın xda varken.

afedersinde kustahlıgın luzumu yok.

Beğenmiyorsanız eksik kısmı siz tamamlayın. Elimden bu kadarı geliyor. Nankörlüğe lüzum yok. Ben de biliyorum oraya xda linkini koyup öyle bırakmayı. Yönetim tarafından uyarı yapıldı. Tekrar benzer bir durum olursa konu umrumda olmaz. Şayet bana lazım olan bir şey yok, ben zaten biliyorum. Bilgileri toplamak ve basit bir anlatım ile düzeni sağlamak için açılmış bir konu. Bu kadar bilgiyi kolay kolay birarada bulamazsınız. Bu son mesajdır. Tekrarlanması halinde yönetim ile görüşmeye başlayacağım. Ama bu sefer öyle 1 gün falan ara vermem. Adam akıllı konuyu temizlemeden kimse tek kelime alamaz.

uzay gemisimi inşa edion yaa tavırlara bak aman sen olmasan kimse telefonlarına bişi yapamaz dengesizmisin nesin.
    bide tehdit vari konuşma yapıon al konunu anladın gerisini....

internetin bir sorunu da patoljik vakaların da seninle kolayca temas kurabilmesidir. normal hayatta yakınımıza yaklaştırmadığımız bu insanlar hepimizin eşit olduğu platformda ilk defa bizimle aynı seviyeye yükselebildiklerinden kendilerinden beklenmedik davranışlar sergileyebilirler. buradan şu güzelim s3 rom-yazılım tartışmasının selahiyeti için sayın katılımcılardan bu insana cevap vermemelerini çünkü verilen cevaplarla dahada azacağını; amacının zaten bu tartışmalar içinde olmak olduğunu söylemek isterim. onun amacı zaten küfürleşmeye giden bir uzun tartışma. sonunda sizi de kendi seviyesine çekip rahatlar bide bakmışsınız yazdıklarınızdan sizde utanır hale gelimiş durumda bulursunuz kendinizi. bırakın ürüsün. firarist arkadaş saldırı sana cevap hakkın ama ona cevap vermek dipsiz bir kuyu. benim bu mesajım bile bir forum kirliliği aslında boşver. bize 4.2.1 den bahset sen. arkadaşa da cevabım. hee çok havalı ve ukalayız. burnumuz havada. bi biz akıllıyız herkesi de salak görüyoruz. başga. bizim gibiler bize yetiyor ve eğleniyoruz. buraya gelipte bize usul adap öğretecek adam değilsin. konuyu istediğimiz yere sokarız. merak etme ama senin çıktığın yere düşürmeyiz.

fazla bilmişlik iyi değildir kardeşim herkez hayatta yaşadıkça çok şey öğrenir bilmeyen insanları aşalar gibi konuşacağınıza onlara yardımcı olun sordukları sorulara ki adam oldugunuz anlaşılsın
    yardımcı olmuyacaksanızda konu açmayın.
    Açacaksanızda konu en başta söylediğiniz tehdit vari uyarıları yeni parafta tekrarlamayın.

• OmegaV44'te jkay modu deneyen oldu mu? Jkay temaları yükleniyorsa tadından yenmez. Bir de launcherın yeniden yüklenme sorunu giderilmiş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Adamlar iki mod yükleyip rom yapıyolar valla benim de yapasım geliyo bunları görünce build.prop düzenle init.d desteği ekle deodexed zipaligned üzerine siyah kernel vrtheme den koyu bir batarya dostu tema yap üzerine modları ekle aroma installer a da koy bütün seçenekleri al sana rom çok mu uçuyorum neyse konuya dönersek xperia z romu dediğiniz şu ise ekran görüntüleri şunlar

not:Kernel sorunu cm10 un son sürümlerinde de mevcut sanırım (denemedim öyle duydum) yakında güncellerler kernelleri biz de hemen kurarız 4.1.2 ye dönmeyi düşünmüyorum

kilit ekranı değişiyormu

• Ben telefonu kurcalarken soyle bir ozellik kesfettim ama calismiyor.Acaba 4.2.1 kullanipta bunu calistirabilen var mi Bu akilli kaydirma nasil calistiricaz cozemedim.Ayarlarinda ki "dene" kismida calismiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 23 Şubat 2013; 21:11:46 >
  • quote:

quote:

Adamlar iki mod yükleyip rom yapıyolar valla benim de yapasım geliyo bunları görünce build.prop düzenle init.d desteği ekle deodexed zipaligned üzerine siyah kernel vrtheme den koyu bir batarya dostu tema yap üzerine modları ekle aroma installer a da koy bütün seçenekleri al sana rom çok mu uçuyorum neyse konuya dönersek xperia z romu dediğiniz şu ise ekran görüntüleri şunlar

kilit ekranı değişiyormu

Değişmiyor onu diğer sony telefonlara port edenler var s3 e ederler mi bilmiyorum ben xperia z için rom görmedim ben hiç olsa ordan port etmeye çalışılabilir

quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

OmegaV44'te jkay modu deneyen oldu mu? Jkay temaları yükleniyorsa tadından yenmez. Bir de launcherın yeniden yüklenme sorunu giderilmiş mi?

Şuan jkay yok bunun hakkında bana soru sormayın diyor ne olur bilinmez . Launcher yeniden yüklenme sorunu dediğin tam olarak ne ben de bi sorun yok

• quote:

quote:

quote:

kilit ekranı değişiyormu

Değişmiyor onu diğer sony telefonlara port edenler var s3 e ederler mi bilmiyorum ben xperia z için rom görmedim ben hiç olsa ordan port etmeye çalışılabilir

quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

OmegaV44'te jkay modu deneyen oldu mu? Jkay temaları yükleniyorsa tadından yenmez. Bir de launcherın yeniden yüklenme sorunu giderilmiş mi?

Şuan jkay yok bunun hakkında bana soru sormayın diyor ne olur bilinmez . Launcher yeniden yüklenme sorunu dediğin tam olarak ne ben de bi sorun yok

Omega'da en son launcher ramden silindiği için orta tuşa basınca ana sayfa yeniden yukleniyordu böyle bir problem var mı?

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.