Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JKay yerine Xposed'ı da kullanabilirsiniz. Aynı işe yarıyor. Uygulamaları ramde kitleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Omega modu mu daha iyi,Cyanogen mod mu,özellikle şarj süresi bakımından soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Ben telefonu kurcalarken soyle bir ozellik kesfettim ama calismiyor.Acaba 4.2.1 kullanipta bunu calistirabilen var mi Bu akilli kaydirma nasil calistiricaz cozemedim.Ayarlarinda ki "dene" kismida calismiyor?

hocam bu özellik nerde var ben bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Ben telefonu kurcalarken soyle bir ozellik kesfettim ama calismiyor.Acaba 4.2.1 kullanipta bunu calistirabilen var mi Bu akilli kaydirma nasil calistiricaz cozemedim.Ayarlarinda ki "dene" kismida calismiyor?

Yukarıdaki bildirim panelini çift parmakla çekin daha sonra akıllı beklemenin üzerinde parmağınızı basılı tutun.Orada çıkıyor.

• Ayrıca,en son nightly Cyanogen Mod'da FM radyo çalışıyor mu?
  • merhaba arkadaşlar S3 ü yeni kullanıyorum pc ye bağladığımız zaman depolama olarak görünmüyor ne yapmalıyım yardımcı olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Arkadaşlar bence 4.2.1 için biraz sabırlı olun 1-2 haftaya offical sürüm çıkar diye düşünüyorum.
    Not olarak batarya performansından yakınanlar için önerim @KIRKY arkadaşın önerdiği gibi Stweaks üzerinden ProfilforSiyah yükledim.
    Ekran açık kalma süresi 6 saat 1 dakika
    Telefon açık kalma süresi 18 saat
    Wi-fi açık sadece telefon konuşması, twitter,facebook
    Rom NxTGen ROM v9.1 (Önce Siyah 1.8.9 u kurmayı unutmayın ProfilforSiyah için)

Peki hocam "evenmorebattery" mi yoksa "battery" profilini mi yüklediniz ? Bu profiller çift çekirdeğe düşürüyor galiba. O şekilde mi kullanıyorsunuz yoksa 4 çekirdek mi ?

evenbattery yükledim ama hiç fark etmiyosun bile 4 çekirdek mi 2 çekirdek mi diye. Ama telefon 2 kere reset attı durduk yere bilginiz olsun.

• Arkadaşlar sızıntı üzerine omega v44'ü çıkardı, wanam'da v6 ile destek verdi.bir de tugapower diye bir rom var gördüğüm kadarıyla, yavaş yavaş gelir gerisi de.şimdilik beklemedeyim.birkaç gün önce wanamlite v5.8 üzerine yank555 v3,2 kurmuştum. ilk izlenimlerimi vereyim.cpu ayarlarımı nasıl seçmiştim tam hatırlamıyorum ama, neatrom kadar seri değil, takılmalar mevcut. ama pil ömrü gerçekten iyi.1 gün 17 saat civarı kullandım.4 saate yakın ekran, 1 saati biraz geçen sesli arama süresi ile pili bitirebildim.ben sesli arama süresini de önemsiyorum.telefon tanıtımlarında konuşma süresi pil tüketimi açısından değerlendirilir bilirsiniz.ama rom benim açımdan tatmin edici değil.zira performanslı bir telefon aldım ve bunun bu performansıyla kullanmak istiyorum. pil ömrü tabii ki önemli ama performansı düşürmemeli.
    ayrıca kısaca Firaristt arkadaşa desteklerimi sunayım.genç yaşına rağmen olgunluğuyla bu konuyu buralara kadar getirdi. trollük yapma sevdasındaki kardeşime de burasının yeri olmadığını hatırlatır, uzatmaması temennimi iletmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Arkadaşlar Omega modu mu daha iyi,Cyanogen mod mu,özellikle şarj süresi bakımından soruyorum.

Anono rom

• Pil açısından en iyi rom ilk sayfafaki siyah ayarlarıyla anono rom 7 saat araliksiz 3g ile internete girmistim 7 saatte bitti burada paylasmistim hatta. Ayrica 800 mhz ile calistiriyorum takilma degil kare atlama bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

JKay yerine Xposed'ı da kullanabilirsiniz. Aynı işe yarıyor. Uygulamaları ramde kitleyebilirsiniz.

ramde kikitliyoruz da bu seferde ram doluyor, laglar başlıyor, onu ne yapacaz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Yukarıdaki bildirim panelini çift parmakla çekin daha sonra akıllı beklemenin üzerinde parmağınızı basılı tutun.Orada çıkıyor.

Tamam buldum ama calismadi bende de ileriki surumlerde calisabilir sanirim.

• bende yukledım 4.2.1 i ama wipe den sonra turkce dil gitti geri getirmenın bir yolu yokmu arıyorum bulamıyorum.
    tekrarsan 4.1.2 ye gecmeye calıstım onuda beceremedım rom u indirdim 4.1.2 odin le yukle diyorum fail diyor yardım edermısınız acıl ...
  • Exynos Abuse ile root denedim olmadı root yapabilen ve de türkçe olayını halledebilen var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Exynos Abuse ile root denedim olmadı root yapabilen ve de türkçe olayını halledebilen var mi ?

Yukarilardaki mesajimda var.Chainfire root ile root edip language enabler dan geri getirebilirsiniz.

• 4.2.1 yükleyince /sdcard/0 diye dosya oluşturdu. Sıfırdan kurmaya devam edince /sdcard/0/0/ diye devam ediyor. Sanki kullanıcı içinde kullanıcı açıyor gibi. Sizde durum bu şekilde mi peki yoksa 0 / klasörü yok mu merak ettim bakarmısınız?

@orientem
    hocam teşekkür ederim bilgi için.

Resetlemeye çalışınca bu dosya hiç bir şekilde gitmiyor hata mı acaba yoksa olması gereken bir durum mu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetsJoker -- 24 Şubat 2013; 1:42:35 >
  • Sızıntıyı yükledim bi degerlendirmede benden olacak pil oyun ısınma browser takılma yeni özellikler hepsiyle bi degerlendiricem şimdo yatayım artık hafi iyi geceler size

• ben şahsen hala anonorom V.24 ü beklemekteyim V.23 ten ona gecmek için, geliştiricinin söylediğine göre eli kulağında ve gerek batarya gerek kararlılık açısından bence yine son sözü anonorom V.24 söyleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

JKay yerine Xposed'ı da kullanabilirsiniz. Aynı işe yarıyor. Uygulamaları ramde kitleyebilirsiniz.

ramde kikitliyoruz da bu seferde ram doluyor, laglar başlıyor, onu ne yapacaz?

Heapgrownlimit'i yüksek tutun. (108MB üzeri) veya arada uygulamaları temizleyin.

• bende yukledım 4.2.1 i ama wipe den sonra turkce dil gitti geri getirmenın bir yolu yokmu arıyorum bulamıyorum.
    tekrarsan 4.1.2 ye gecmeye calıstım onuda beceremedım rom u indirdim 4.1.2 odin le yukledim bu seferde cihaz samsung ekranında takılı kalıyor acılmıyor ne yapmalıyım
    resmi ingiltere sürümü ve türkce sürüm rom larını denedim
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.