Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yükledim ama geri döndüm sorunlarım vardı sorunlarım şunlar çözen cevaplasın (Wipe yapmadım)

Ekranın üst tarafında bildirim çubuğunun altında siyah bi efekt var bu git gide büyüyor aşağıya doğru

Mesajlara girilmiyor

Arama yapıcağım zaman titriyor 4 kez sim yok diyor sonra durduruldu diyor

Çok kullanmadım geri dondum bu sorunlardan Wipe yapsam düzelirmi birde root dosyası atarmısınız 4.2.1 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Ben yükledim ama geri döndüm sorunlarım vardı sorunlarım şunlar çözen cevaplasın (Wipe yapmadım)

Ekranın üst tarafında bildirim çubuğunun altında siyah bi efekt var bu git gide büyüyor aşağıya doğru

Mesajlara girilmiyor

Çok kullanmadım geri dondum bu sorunlardan Wipe yapsam düzelirmi birde root dosyası atarmısınız 4.2.1 için

Direk omega v44'e geçin.

Ben de 4.1.2'e geri döndüm. 1.4GHz'de 4.1.2'de yeterince akıcı oluyor zaten. Kamera ve tarayıcı hızlı ama tüketilen pile değmez diyerek 4.1.2'de rahatıma bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende indirdim v44 ü ama anlaşılan pek yanaşmamak gerek şuan için :D özellikle mode atılmıyormus touchwizz 5x6 olmazsa olmaz :D 4x4 adamı kanser edıyor ya :D

cm 10.1 4.2.2 yukledım dun ama pili bildiğiniz fondip yaptı :D gece rami temizledim wifi mobil veri vs hersey kapalı bır sekılde % 65 de yattım sabah kalktım % 43 idi çüş dedirtti resmen 0.0
  • Arkadaşlar bu yeni 4.2.1 sızıntı rom'da telefonu pc ye bağladığımda telefonun dahili 16 gb hafızasında Android/obb klasörü içine oyun data dosyalarını atamıyorum. Tuhaf bir şekilde yazma koruma hatası veriyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Ve nasıl çözebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 24 Şubat 2013; 10:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar bu yeni 4.2.1 sızıntı rom'da telefonu pc ye bağladığımda telefonun dahili 16 gb hafızasında Android/obb klasörü içine oyun data dosyalarını atamıyorum. Tuhaf bir şekilde yazma koruma hatası veriyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Ve nasıl çözebiliriz?

Geliştirici seçeneklerinden, USB hata ayıklama'yı açın, SD kartı Koru seçeneğini devre dışı bırakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar bu yeni 4.2.1 sızıntı rom'da telefonu pc ye bağladığımda telefonun dahili 16 gb hafızasında Android/obb klasörü içine oyun data dosyalarını atamıyorum. Tuhaf bir şekilde yazma koruma hatası veriyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Ve nasıl çözebiliriz?

Geliştirici seçeneklerinden, USB hata ayıklama'yı açın, SD kartı Koru seçeneğini devre dışı bırakın.

Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki bu sürümde geliştirici seçenekleri menusunu bulamadm ben ayarlarda.

Acaba ben flaslarken bir hata yapmış olabilir miyim?

• Doğru. Sizde sorun yok. Ben 4.1.2'ye göre anlattım. Özür dilerim. 4.2.x sürümlerinde geliştirici seçenekleri yok . telefona atıp taşımayı deneyebilirsiniz. Okuma Yazma koruması olabilir.

4.2.x sürümlerinde emulated altında çalışan bir sistemi pek sevemedim. Şimdi bir sürü şeyin optimize edilmesi gerekecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Ben yükledim ama geri döndüm sorunlarım vardı sorunlarım şunlar çözen cevaplasın (Wipe yapmadım)

Mesajlara girilmiyor

Direk omega v44'e geçin.

Ben de 4.1.2'e geri döndüm. 1.4GHz'de 4.1.2'de yeterince akıcı oluyor zaten. Kamera ve tarayıcı hızlı ama tüketilen pile değmez diyerek 4.1.2'de rahatıma bakıyorum.

custom rom pek sevmiyorum açıkçası stok rom yükleyip onu kullanmayı tercih ediyorum genelde 4.2.1 ide denedim sorun vardı diye geri donuş yaptım birde 4.2.1 tam sürüm ne zaman çıkar omega super nexus cm10 romunu kullandım ama nedense içim ısınmıyor stok rom cazip geliyor nedenini anlamış değilim

aslında istediğim şey şu biraz karışık olucak anlamayabilirsiniz nasıl anlatıcağımı bilmiyorum

Telefonu aldığımda hiç format atmadan kullanmak isterim ama sürekli atarım rom yükledikten sonra stoğa gecince telefon acılmıyor benim istediğim telefonu sürekli kullanmak bıktım surekli uygulamaları tekrardan yüklemekten telefonu değiştirene kadar yüklediğim uygulamalar telefonda kalsın istiyorum verileri siliniyor oyunlar felan en baştan başlamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 24 Şubat 2013; 11:11:40 >

• Ne zaman çıkar bilmiyorum. Ama sızıntı olmaya başladı ise 1-2 ay içinde çıkar diye düşünüyorum. Büyük ihtimale mart sonuna doğru stabil, final sürümleri gelir.Nisan ortası gibi de yaygın kullanıma geçilir.

• quote:

Ne zaman çıkar bilmiyorum. Ama sızıntı olmaya başladı ise 1-2 ay içinde çıkar diye düşünüyorum. Büyük ihtimale mart sonuna doğru stabil, final sürümleri gelir.Nisan ortası gibi de yaygın kullanıma geçilir.

Galaxy s4 satışa çıkmadan resmi olarak sürmeyeceklerdir bence piyasaya.

Bir nevi satış politikası ile ilgili..
  • quote:

Doğru. Sizde sorun yok. Ben 4.1.2'ye göre anlattım. Özür dilerim. 4.2.x sürümlerinde geliştirici seçenekleri yok . telefona atıp taşımayı deneyebilirsiniz. Okuma Yazma koruması olabilir.

4.2.x sürümlerinde emulated altında çalışan bir sistemi pek sevemedim. Şimdi bir sürü şeyin optimize edilmesi gerekecek.

Gelıstirici seçeneklero tabiki var Ayarlar-Cihaz hakkında-Yapım numarası üst üste sürekli basın geliştirici seçenekleri açılacaktır.

• Ikisini de kullanıyorum.

Geliştirici seçeneklerini iyi saklamışlar. Öğrendiğim iyi oldu.

• Bilmeyenler karıştıtıp telefonda performans olumsuzlukları yaşayabiliyor bence iyi olmuş.

• işte sorun bu bu arada omegayı kullanmaya karar verdim v44 ün indirme linkini atarmısınız v43ü buldum 44 ü bulamadım

EDİT:BULDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 24 Şubat 2013; 11:57:10 >
  • Ya kendi browseri bu kadar mükemmelken birazda şık olsaymış ve işlevsel. Sekmeler arası geçiş eziyet. Chrome'da ki gibi olsa o bile yeter ayrıca bi sayfanın en altındayken sayfayı yenilemek için menü tuşuna basıyorum. Bu ikisi hallolabilse keşke. Chrome opera dolphin dışında sekmeler arası geçişi kolay ve hızlı bi browser önerebilecek olan var mı ?

• quote:

Ikisini de kullanıyorum.

Sizdende bir custom rom bekliyoruz artık. Gözümüz Firaristt v1'de kaldı Valla şöyle sade bi rom fena olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Ikisini de kullanıyorum.

Sizdende bir custom rom bekliyoruz artık. Gözümüz Firaristt v1'de kaldı Valla şöyle sade bi rom fena olmaz

V7'ye geldim ama hiç beklemediğim bir yerden sorun çıkıyor. Bazı modları romun içine gömerken sorun çıkıyor. Onları halledersem test için paylaşacağım. bir tane de tam sürüm, modlu vs' li bir rom hazırladım ama upload edeceğimi düşününce vazgeçtim. Tabii bazı güvenlik açıkları da olunca kötü bir fikir oldu benim için. 4.2.1 sürümüne kernel bekliyorum. Özellikle siyah kerneli. Beklediğim stabiliteyi sağlamış değilim. Dedigim gibi, hiç beklemediğim yerden sorun çıkıyor. Apk düzenliyorum çalışıyor, dokunmadığım şey bozuluyor (dolayı olarak o da etkileniyor tabii ama yapacak pek bir şey yok)

• 4.2.1 pil için ortalama diyebilirim şimdilik 3.30 saat ekran verecek büyük ihtimalle çogu 3g ile internet ve oyun ayrıca siyah kernel kurup stweaks ayarları set cpu ayarları juice defender ile 5 saate yaklaşacagımı düşünüyorum.
    Ancak birde sorum var 4.2.1 siyah kernel kuran oldu mu kurulabiliyor mu ?

• Sızıntı 4.2.1 var yeni rom kurmak isterken cwmde (bad) installation aborted harasi aliyorum neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Sızıntı 4.2.1 var yeni rom kurmak isterken cwmde (bad) installation aborted harasi aliyorum neden ?

Uyumlu değil. Şimdilik yazılım Desteği zayıf bir rom.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.