Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaynak:Sammobile

Galaxy S4'e rakip olarak tanıtılan telefonların Android 4.1.2 ile geldiğini düşündüğümüzde, 1 sene önce çıkan Galaxy S3'ün Android 4.2.1 ROM'unun sızmış olması çok iyi. Teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun, acaba diğer firmalar Android 4.2.1 güncellemesini çıkan telefonlarına ne zaman verecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 22 Şubat 2013; 22:26:35 >

• beyler sizinti romu indiriyorum.Bugun yarin bi yazi yazarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

beyler sizinti romu indiriyorum.Bugun yarin bi yazi yazarim

Merakla bekliyorum...
  • Son çıkan 4.1.2 yi denerken 4.1.1 ilk sızdıran saturn 4.2.1 i de sızdırdı. şu anda indrimeye çalışıyorum. 4.2.1 bir stock rom olsada henüz official değil. o yüzden sayacınızı arttırıyor. haberiniz ola. ancak bootloader olmadığından geri dönüşte ekran kenarında mavi ünlem çıkmayacak diye düşünüyorum. ayrıca mutlaka ama mutlaka stock romdan 4.2.1 e geçebileceğinizi söylemem lazım. yinede modem le ilgili sorun yaşarsanız modemi ayrı olarak kurmak mümkün. gerçekten süpriz oldu ve büyük heyecan yarattı.
    ayrıca söylemek istediğim bir şey var. iki aylık android kullanıcısıyım. blackberyden geldim. bu yazılım kamera başlığını ilk sayfadan beri takip ediyorum ve her mesajı okudum ama hep guest oldum çünkü gerekli olan herşey yazıyordu, yazacak bir şey yoktu ve başka hiç bir foruma ihtiyaç duymadım ama bugun yazacak bir mesele var. son bir kaç haftadır yabancı forumlarıda takip eden biri olarak şunu belirtmek isterim ki bu konu verdiği bilgi ve tartışma seviyesi olarak gördüğüm en iyi başlıklardan biri. ve en kalitelisi. kesinlikle harika. benden 10 küsür yaş küçük firariste buradan saygılarımı sunuyorum. başlangıçta üslubunu çok yanlış bulsamda şu son 10 sayfadaki bilgi kirliliği ve öbür forumlarda aradığım konunu 900 sayfa sonra bile hala hiçbir şey vermediğini gördükten sonra buradan lütfen yardım diye başlayıpburası ile alakası olmayan binlerce soru soranlara diyeceğim lütfen defolun gidin evet siz salaksınız. birşeyden anlamıyorsunuz.size saygı duymuyorum. bir ton başlık var s3 yardım şu bu diye. burası romların, yazılımların forumu. başlık o. çok elit ve üst düzey bir tartışma. hayır siz her istediğinizi her yerde yapma özgürlüğüne sahip değilsiniz. burası da amme değil. burası yazılım tartışma platformu. donanım haberin en kaliteli ve en doyurucu başlığının içine ettiniz. sınırsız özgürlük yok. lütfen buraya saçma sapan ilgisiz sorular sormayın. yorum yapmayın kısacası burasını rahat bırakın. başlığın tamamını bi okuyun bide şu son sayfaları okuyun. resmen çöplüğe dönmüş. ayrıca sdaytac adlı kullanıcının s3 unu satması yazık olmuş gerçekçi ve yenilikçi bir arkadaş idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikidoki -- 22 Şubat 2013; 23:02:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

quote:

Merakla bekliyorum...

Bakmamı istediğiniz şeyler var mı? Özellikle şuraya bakın dedğiniz? Onlara da yer vereyim.
  • quote:

quote:

quote:

Merakla bekliyorum...

Bakmamı istediğiniz şeyler var mı? Özellikle şuraya bakın dedğiniz? Onlara da yer vereyim.

ram kullanımı ve yönetimi
  • 1- Modemi olmadığına göre eski kurulumdan gelen modem yazılımıyla olan uyum ilk kafama takılan.
    2- Yabancı forumlarda sms hizmetinin kullanılamadığını iddia eden arkadaş vardı.
    3- Ram RAm Ram kullanım.
    4- Stabilite
    5- Elbette yer yer donmalar olacaktır. Sonuçta deneme sürüm. donmalar.
    6- ve getirdiği yenilikler. Ben şu anda suudi arabistandayım. internet o kadar yavaş ki bir günde indirebiliyorum romu.

yada sen yukarıdaki maddeleri boşver ne varsa yaz.
    teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Merakla bekliyorum...

ram yönetimi
    gpu performansı
    stabilite
    browser performansı
    ve tabiki batarya performansı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 925mb'lik dosyanın 800mbye girdigim an C klasöründe hafıza olmadigini belirterek indirmeyi kesti 2 saatlik indirmeyi pcyi duvara atmamak icin kendimi zor tuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar hepinizi. Size kendi karşılaştığım bir olaydan sonra bir tavsiye vermek istedim ki zaten çoğu kişi söylediğim şeyi basit bulacak. Ben konuda ilk sayfada da goremeyince buraya yazayım sonra benim gibi zor duruma düşmeyin dedim.

Eğer romlarla çok haşır neşir oluyorsaniz ki oluyorsunuz bu konuda iseniz. Efs yedeginizi kesinlikle alın. IMEI silindi zor getirdim. Önemli bir konu. Zaman ayırıp backup alın. Sonra pişman olmayın..
    İyi Forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 22 Şubat 2013; 23:33:53 >
  • arkadaslar 2 gündür xperia z rom unu kullaniyorum.simdiye kadar bi sıkıntısı olmadi pil kullanimi güzel ram 200-400 arasi oluyor sürekli tavsiye ediyorum beyler fuzuli programlar yok falan güzel olmus
  • Romu kurdum.Birazdan yazıyı yayınlarım :)
    Edit:İlk izlenimleri söyleyeyim hemen
    Açılışta pin kilidi ekranı değişmiş.Eskiden siyah zemin üzerine tuş vardı şimdi , duvar kağıdı üzerinde daha canlı ve şık olmuş.
    Kamera uygulaması değişmiş.Kamera ayarları ve ön arka kamera geçiş hızları artmış.Kamerada donma takılma vs yok.
    Kameradaki düşük ışık modu daha iyi çalışıyor. Normal mod ile arasında bayağı bir fark var.Özellikle 4.1.2 deki düşük ışık modundan daha iyi.Karanlık ortamlarda daha rahatız artık
    Belki psikolojik ama menüler daha hızlı ve nasıl derler hmm smooth
    Samsung müzik çalar yanında play music de gelmiş.Görsellik olarak play müzik daha iyi ama ekolayzır ve ses olarak samsungun müzik çaları daha iyi.
    Müzik çalarda bass boost da ses kısıktı.Şimdi de kısık ama biraz arttırmışlar sesi ve ses emin olun daha kaliteli ve temiz çıkıyor.Üzerindeki ses kartının hakkını vermişler.
    Kilit ekranı değişmiş ve çok şekil olmuş Kilit ekranını sağa çekince kamerayı açıyor, sola çekince istediğiniz widget'a veya mesajlara vs erişebiliyorsunuz.Havalı ve güzel takılmadan çalışıyor
    Chrome gömülü olarak geldi.4.1.2 de varmıydı hatırlamıyorum.
    Samsung Browser biraz daha değişmiş.Yüklü bir sayfa olarak sabah.com.tr yi ve dh anasayfayı açtım.Önceden küçk takılmalar yapıyordu.Şimdi maşallahı var çatır çutur açıyor.Takılma vs hiç birşey yok.
    Widget menüsünü açınca olan o ilk 3 saniyelik takılma hala mevcut
    Merak edenlere söyleyim.Telefon,rehber ve mesajlara girerkenki o gecikme hala var.Vazgeçmemişler deep sleep uygulamasından.
    Galeride ufak değişiklikler yapılmış.Resimler arasında önceden atlamalar yada saniyelik taklılmalar olurdu.Onların hepsi gitmiş.Bayağı kararlı bir galeri var artık.
    Yukardan çektiğğimiz bar değişmiş.Arkaplan rengi biraz mavimsi olmuş.Yukardaki o wifi ikonlarını önceden artırıp azaltabiliyorduk.Şimdi 5 tane sabit ama sağ üst köeye bir ikon eklenmiş.Ona basarak aynı pencere içinde tüm özellikleri (17 tane ) kontrol edebiliyoruz.
    Otomatik parlaklık ayarı değişmiş.+- değerler alıyor.
    Gelelim ram 'e.Cihaz ilk açılışta 580 Mb ram kullanıyorNormal kullanımda da 650-680 lerde dolanıyor ama gram kasmıyor.Değişik bir ram yönetimi var anlayacağınz.Boş ram miktarı fetişi olanlar varsa bu güncellemeyi yüklemesin Takılma yok ama dediğim gibi.
    Daydream diye bir özellik gelmiş.Cihaz dock 'a takıldığında veya beklerken Ekran boş boş duracağına flipboard dan haberler geliyor yada böyle resimler vs (sizin seçtiğiniz) saçılarak sağdan soldan düşüyorZoom fln yapıp sevmediklerinizi fırlatabiliyorsunuz
    Ayarlarda gezerken fln hiçbir takılma fps atlaması yok.Ayarlar menüsü daha hızlı ve Sabit 60 fps çalışıyor.
    Smart stay fln daha denemedim.
    Kısacası sızıntı bir rom için fazla gelişmiş.Kesinlikle yükleyin.Özellikle 4.1.2 Türkiye romundan sonra bunu yükledim cihazın gerçek gücü yerine geldi.

Gece gece ancak bu kadar oldu.Daha aklıma gelir veya görürsem yazıya eklerim

Edit 2 : Multiwindow özelliğini denedim.@AsasinoDePulgas istemiş.Bende hemen youtube Hd video açtım ( İphonedo mail uygulaması yüklemiş ).Aynı anda tarayıcıdan da Dh anasayfayı masaustu sürümde açtım.Bir sıkıntı takılma yada yüklenmeme ( beyaz kısım kalma gibi) , zoom yaptıktan sonra takılma fln olmadı.
    Edit 3 : Apk yüklerken ( play store dışından direk apk halinde ) uygulamanın kullanacağı izinleri görebiliyorsunuz.Güzel bir özellik olmuş.Ayrıca belirtiyim şu an da telefon ingilizce.Eğer 4.2.1 için root varsa türkçeye çevirebilirim.
    Telefona ilk yüklerken wipe yapmayı unutup yükledi 4.2.1 i ve telefon beklemediğim şekilde brick olmadan "Türkçe" açıldı.Sonra Full wipe yaptım türkçe gitti
    Bi kaç ss de ekleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 23 Şubat 2013; 3:12:19 >

• quote:

Romu kurdum.Birazdan yazıyı yayınlarım :)

kardeşim multitasking yetenegine de bakar mısın? ne yapsam olmuyor 1gb ram yapamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

arkadaslar 2 gündür xperia z rom unu kullaniyorum.simdiye kadar bi sıkıntısı olmadi pil kullanimi güzel ram 200-400 arasi oluyor sürekli tavsiye ediyorum beyler fuzuli programlar yok falan güzel olmus

Pil kullanimi guzel derken ekran acik kalma suresi hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz ?

• quote:

Hocam yazıyı bugün yayınlar mısın ? Valla Anono v24 çıkacak dediler sevindik şimdi 4.2.1 çıktı karasız kaldık.
    Ben en çok kilit ekranına widget eklenmesini seviyorum. Bekliyorum yazınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Hocam yazıyı bugün yayınlar mısın ? Valla Anono v24 çıkacak dediler sevindik şimdi 4.2.1 çıktı karasız kaldık.

Yukarıda yazıma ekledim hocam.Aklınıza takılan birşey varsa bekliyorum.
  • Agzınızdan bal damladı benim indirme 100mb kala kesildi sinirlendim indirmedim daha yarın ilk iş artık zaten cm10.1 ile 4.2.1'i denemiştim ama o bariz takılmalar donmalar vardı şimdi özür dilerim anono v24 merhaba 4.2.1

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam bayağı birşeye deginmissiniz pil durumunu merak ettim ben oda iyiyse denemekte yarar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam bayağı birşeye deginmissiniz pil durumunu merak ettim ben oda iyiyse denemekte yarar var.

Pil hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü hep telefon usb'ye bağlı kullandım Çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum ama .Max 6 saat ekran süresi verir bence.Eğer çok sık telefonla uğraşan birisi değilseniz bu da bir günü rahat çıkarır demek zaten.

• Ben Türkiye stock 4.1.2 üzerine kurdum yeni sızıntı 4.2.1 romu fakat mesaj menüsü çalışmıyor geçmiş olsun wipe da yapamıyoruz. Rom güzel olmuş samsung neredeyse google'dan önce geliştirecek android'i diğer markalarda örnek almalı. Kendi işletim sistemlerini yapmıyorlar bari güncelleme işini çözsünler iPhone'a bütün gün laf atacaklarına.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.