Şimdi Ara

#GALAXY S2 - I9100G ANA KONU (JELLY BEAN GELDİ)#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
7
Favori
27.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

#GALAXY S2 - I9100G ANA KONU (JELLY BEAN GELDİ)#

Samsung Galaxy S2 - I9100G modeli kullanıcıları için açılmış başlıktır.

I9100G'lerin genellikle Almanya, Fransa ve Arap ülkelerine dağıtıldığı biliniyor.

I9100 ile I9100G arasındaki farklar için;

http://blog.gsmarena.com/samsung-i9100-galaxy-s-ii-vs-samsung-i9100g-galaxy-s-ii-know-the-differences-table/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAMSUNG GALAXY S2 I9100G ICE CREAM SANDWİCH (4.0.3)

Samsung Galaxy S2 - I9100G için İce Cream Sandwich (4.0.3) çıkmıştır. Ürün Türkiye'ye normal şartlarda gönderilmediğinden Türkiye sürümü çıkmayacak ancak Türkçe Dil Desteği verdiğim güncellemede mevcut. Paylaştığım sürüm Hindistan sürümüdür.

Kendim denedim bu sürümü, memnun kaldım. Gayet hoş ve akıcı, ayrıyetten benchmark testlerinde 6287 puan aldım. 2.3.6 sürümünde 5005 almıştım.

Kısacası tavsiye ederim. Ancak toplam ram 687 mb görünüyor bu sorun teşkil etmiyor takılma falan yok.

Kurulum odin ile yapılacak. Bilmeyenler için resimli anlatım:http://forum.androidtizen.net/odin-ile-firmware-yukleme-ve-guncelleme-nasil-yapilir-t24.0.html

İndirdiğiniz dosya "PDA" dosyası. Bu yüzden odinde sadece bu dosyayı pda kısmına göstereceksiniz ve start tuşuna basacaksınız.

Odin Link -http://www.dosya.tc/server17/ifIJrW/Odin3-v1.85.zip.html

4.0.3 Link -http://www.hotfile.com/dl/157116396/b73d71e/I9100GXXLPQ_I9100GODDLP7_INU.zip.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAMSUNG GALAXY S2 I9100G JELLY BEAN (4.1.2)

CM10 -http://www.get.cm/?device=i9100g

Google Apps -http://goo.im/gapps

Kurulum: Yukarıda verilen dosyaları hafıza kartına atın. Telefonu kapatın. Ses açma, menü tuşu ve açma tuşuna basılı şekilde açın (Clock work mod). İlk önce CM10'u daha sonra google apps'i flaşlayın. Data wipe/factory reset yapın. Son olarak da reboot yani yeniden başlata tıklayın. Jelly Bean telefonunuza yüklenmiş olacak hayırlı olsun.

Not: FM Radyo yok.

#GALAXY S2 - I9100G ANA KONU (JELLY BEAN GELDİ)#  #GALAXY S2 - I9100G ANA KONU (JELLY BEAN GELDİ)#

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RESMİ SÜRÜM - SAMSUNG GALAXY S2 I9100G JELLY BEAN (4.1.2)

http://www.hotfile.com/dl/193250120/97f4ff6/I9100GXXLSR_I9100GXEFLSR_XEF.zip.html

Base Firmware: I9100GXXLSR (4.1.2)
    Region: Europe
    Country: France
    Carrier: Unbranded
    Modem: XXLSR
    CSC: XEFLSR

Instructions For Flashing ICS:
    Extract the firmware
    Open the included Odin
    Put your device in Recovery MODE (Home + Volume up + Power)
    Wipe Data/Factory reset
    Wipe Cache
    Take Out Your battery & put it back in
    Put your device into Download MODE (Home + Volume Down + Power)
    Click PDA and select *.tar.md5
    Then finally click START!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 8 Şubat 2013; 21:58:20 >

• Telefonu rootlu kullanan var mı?
  • Tutarmi bilmem ama boyle bi gruba ihtiyac var ;)
  • Neden bazı Avrupa ülkelerinde bu model satılıyor acaba?
  • Yurtdışında olduğum için S2 diye sipariş ettiğim cihaz i9100g çıktı. Açıkcası cihazdan memnunum, sadece ics güncellemesini çok geciktirdiler. Benim cihaz Almanya sürüm, Root lu kullanıyorum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
  • bende almanya dan aldırdım...
    cihazlar G modeli çıktı.
    İCS ne zamana çıkar?
  • Bu grubu kuran arkadaşa gerçekten teşekkürler umarım hep güncel kalır çünkü elinde i9100G modeli olup hala destek bekleyen çok kullanıcı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slowbend

Yurtdışında olduğum için S2 diye sipariş ettiğim cihaz i9100g çıktı. Açıkcası cihazdan memnunum, sadece ics güncellemesini çok geciktirdiler. Benim cihaz Almanya sürüm, Root lu kullanıyorum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.

Hocam ben cihazı rootlu kullanmak istiyorum, Türkçe dil desteği var mı sizinkinde?
  • dartyde 1300 satılıyor almayı düşünüyorum da,

telefon türkçe değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantifier

dartyde 1300 satılıyor almayı düşünüyorum da,

telefon türkçe değil mi ?

Türkçe Tabikide
  • oyun performansı ve kamerası i9100'le aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantifier

oyun performansı ve kamerası i9100'le aynı mı?

Oyun performansı olarak 1 adım geride ancak sıkıntı yok kasmadan her oyun çalışıyor. Kameraları aynı zaten.
  • Bende yurtdışından i9100g alanlardanım Tabi g versiyonu olduğunu bilmeden almıştım. Sonradan öğrendim bunu. Ürünü Pakistan'dan almıştım şu anda bir sıkıntım yok kendi pasaportuma işli...
  • o zaman bu telefon alınır..
  • bende fransadan aldım. telefonun i9100 den hiç bi farkı yok. sadece ekran kartı ve chip setleri değişik. marketten yüklediğim her oyunu çatır çatır oynadım kasmadan donmadan. zaten i9100 ile i9100g arasındaki farkı hiç bi şekilde hissedemezssiniz kullanırken.

ekranları aynı kamerlar aynı bataryası aynı ram i işlemcisi aynı. ve bataryası daha uzun süre gidiyor i9100 e nazaran.

şu an için sadece İcs çıkmadı tek sorunu bu. açıkçası ben pek dert etmiyorum. çünkü telefonu çatır çatır kasmadan donmadan kullanıyrum. benim için önemli olanda bu.
  • biz iki telefon aldık birisi G modeli çıktı bendeki 9100 arada hiç fark göremediğim gibi benim telin şarzı daha çabuk bitiyor ve ics de hattinden fazla bug var paso kilitleniyor , gözüm kesse eski sürüme döneceğim ; dğer arkadaş ise çatur çutu kullanıyor :((
  • İ9100 ve İ9100G modellerinin ikisinide kullanan biri olarak bende birşeyler yazmak isterim.şu an İ9100G modelini kullanıyorum ve inanınki daha memnunum.gerek batarya süresinin daha iyi olması ve ısınma probleminin olmaması bu modelin artıları bence.forumda İ9100G modelini galaxy s2 bile değildir diyen çok bilen arkadaşlarada kullanmadan,denemeden kullanıcıları yanlış yönlendirmekten başka birşey yapmadıklarını belirtmek isterim.İ9100Gkullanıcıları ics sürümünede fazla takılmayın bence.daha öncesinde İ9100 modeline kendi orijinal sürümünü yükledim ve hüsrana uğradım.bir sürü hatalar var.şebeke problemi,tuş kilidi problemi donmalar vs.gingerbread!a devamm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozen_

İ9100 ve İ9100G modellerinin ikisinide kullanan biri olarak bende birşeyler yazmak isterim.şu an İ9100G modelini kullanıyorum ve inanınki daha memnunum.gerek batarya süresinin daha iyi olması ve ısınma probleminin olmaması bu modelin artıları bence.forumda İ9100G modelini galaxy s2 bile değildir diyen çok bilen arkadaşlarada kullanmadan,denemeden kullanıcıları yanlış yönlendirmekten başka birşey yapmadıklarını belirtmek isterim.İ9100Gkullanıcıları ics sürümünede fazla takılmayın bence.daha öncesinde İ9100 modeline kendi orijinal sürümünü yükledim ve hüsrana uğradım.bir sürü hatalar var.şebeke problemi,tuş kilidi problemi donmalar vs.gingerbread!a devamm

Benim de incelemelerim sonucunda aynı sonuçlarla karşılaştım. Benim çevremde iki tane i9100 kullanan var, onlarla elimdeki G modelini bizzat karşılaştırma şansım oldu. Isınma ve şarjı daha iyi gidiyor.
    ICS stabil hale gelince bizde yükleriz.

• Hala cikmadi degil mi i9100g icin ics?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Hala cikmadi degil mi i9100g icin ics?

çıktı hatta bir çok arkadaş yükledi bile , telefon üzerinden ics güncelleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.