Şimdi Ara

Galax markası hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi oyun bilgisayarı toplamak istiyorum araştırırken denk geldi daha öncede hiç duymadım fiyatda gerçekten cezbedici bi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her markanın farklı modelleri vardır, şimdi neye göre bu sorunu cevap vereceğiz, hofa göre mi ex e göre mi ref karta göre mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Ağustos 2017; 19:6:47 >
  • Galax berbat bir ürün. Bu kadar kalitesiz malzeme kullanılamaz.970 Exoc versiyonu kullandım böyle rezillik hiç görmedim. Hic stabil değil. Iki bilgisayarda denedim.zaten belli eder kendini.ağırlığından malzemenin şemalinden

Tabi hall of fame var galax.çok kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan 3 fanli ve yanılmıyorsam saat hızları biraz daha farklı. Yine de kullanmadım o yüzden yanlış bilgilendirme olmasın

• diğer firmalara sallayıp kendi kartlarını övüyormuş piyasada söylentilere göre böyle firmalardan ürün alınır mı bilinmez.
  • İmzamda yazan ekran kartını yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım, 4K performansı gayet güzel.
  • galaxin hangi karti diye merak eden madenci arkadaşlar Galax 1060 6 GB Teknobiyotikde 1300tl haydi saldirin simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bir marka değil Avrupa'da satılıyor, Türkiye'de satışı yoktu teknobiyotik distribütörlüğünü yaptığı için getirtiyor bende dün almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almak isteğin model ile ilgi kullanıcı yorumlarına bakabilirsin. En önce bakılacak şey çipset üreticisi ve çipset modelidir. O marka bu marka pek önemli değil performans açısından ama ses,kullanım ömrü için fark edebiliyor. Hatta Asus'un RX modellerinde kronik sıkıntılar ile karşılaşanlar da oldu.

• Galax iyidir. HOF modelleri genelde Evfa FTW modelleriyle birlikte en hızlı modeller oluyor. Exoc ya da soc modelleri de ortalama üstü kartlar kesinlikle. Severim Galax'ı, iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak süper, parça kalitesi kötü derler genelde. Herhangi bir Galax ürünü kullanmadım ama benim gibi 1080Ti kullanan bir arkadaşım var.

SSD-HDD gibi bazı ufak parçalar hariç, işlemci-anakart-ram üçlümüz bire bir aynı. Ben Asus o Galax kullanıyor. Benim ultrada 140 Fps aldığım oyundan o 133-135 arası FPS alıyor. 3-5 FPS düşük yani muadillerinden. Ve kullanılan materyal sebebiyle 3-5 derece yukarıda seyrediyor sıcaklık değerleri.

Ama sadece 1 örnekten genelleme yapmak da doğru değil tabii.
  • Bende dun aksam gtx 1060 exoc siparisi verdim kampanya bitmeden. Bakalim nasil çıkacak kart.

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız?
  • @No Way Out 1300 TL' den sattılar.

@Siannis FPS farkı saat hızlarından kaynaklanıyordur yoksa işlemci aynı, sıcaklık farkı da normal zaten her markanın soğutucusu farklı.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    1300 TL kart hocam + 12 TL kargo ücreti ile 1312 TL'ye mal oldu. Şu an ki piyasa için iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Kart gelince amatörce bir inceleme yapmayı düşünüyorum.
  • bu arada ben de arkadasa aldirdim tam da pc toplama arefesindeydi bakalim nasil bir kart gorucez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayca_22 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, bir ihtimal benim kart yarın elime ulaşabilir. Merakla bekliyorum bende bakalım sıcaklık , ses , cw vs. ne durumda.

• Bende düşünüyorum cafeme ama tereddütteyim. Daha önce ssd modelini almıştım sorunsuz. Ya da biraz daha bekleyip piyasanın düşmesini bekleyeceğiz. Ne de olsa piyasada artık kart bol. Miningcilerde kartlarını satıyor yavaş yavaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.