Şimdi Ara

Galatasaraylı Arkadaşlarımıza Verdikleri Destekten Dolayı Teşekkür Ediyoruz ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı play off maçında Spartak Moskova ile Rusya'da karşılaştığı maçta tribünlerde Fenerbahçe taraftarlarının yanında Galatasaray taraftarlarının da destek verdiği öğrenildi.

Rusya'da Spartak Moskova'nın Luzhniki Stadı'nda Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Galatasaraylı taraftarlar Spartak Moskova mücadelesinde sarı-lacivertlilere destek verdi.

Sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu kale arkası tribünlerde çok sayıda, üzerinde sarı-kırmızılı forma bulunan taraftar yer alırken, bir taraftar sarı-kırmızılı bayrak salladı.

Fenerbahçe tribünlerinde Azeri taraftarlar da bulunurken, bu taraftarlar Azerbaycan bayrakları salladılar.

http://www.fanatik.com.tr/Fenere-Cimbom-taraftarlarindan-destek_3_Detail_34_274037.htm

• Ne güzel bir konu bu
  • Türkiye'de de görmek isteriz bu tür görüntüleri
  • Trabzonspor taraftarida gordum ben tv de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gsli ile beraber izledim maci. Spartak gol atınca sanki milli takim atmış gibi bağırdı adamlar:)

• Olması gereken tablo bu zaten. Gerizekalı yöneticilerimizin yaptıkları nefret ve birbirine düşürme amaçlı açıklamalar yüzüne birbirine düşman ilan edildi her kulüp. Böylece gündem futbol iken elin dağlısı gelip rahatça bombaladı ama bizde konuşulan yine futbol.

Ulan hakkat adam olmaz bu ülkeden. Biraz olsun umudum vardı ancak dünkü Gaziantep olaylarından sonra tamamen kaybettim onuda. Onlarca kişi yaralanmış, vefat etmiş ama bizim televizyonlar hala bayram eğlencesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

2 gsli ile beraber izledim maci. Spartak gol atınca sanki milli takim atmış gibi bağırdı adamlar:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir görüntü. Hep böyle olsak, kendi stadlarımızda da maçları hep beraber izlesek ne güzel olur işte. Ama ütopik olur
  • keşke hep böyle olsa ne güzel olur herkese teşekkürler
  • Tebrikler bakalım bugün daha kaçtane konu açacaksın rekora gidiyorsun böyle devam..
  • Mac kacta

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Mac kacta

2-1 bitti maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Mac kacta

2-1 bitti maç

Yakıştı mı bu yaptığın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Mac kacta

2-1 bitti maç

Kandırmasana arkadaşı...
  • Hep görmek istediğimiz görüntüler.
  •  Galatasaraylı Arkadaşlarımıza Verdikleri Destekten Dolayı Teşekkür Ediyoruz ...
  • ya birak ucuz kahramanlik bunlar. bu kadar yap yap entrikalari ondan sonra maciniza geldik destekledik, geciniz bunlari. onlar gitsin iftira attiklari kul hakki yedikleri sahadaki emenikeden ozur dilesin. ve daha niceleri. ordaki gurbettir normaldir belki gelmeleri ama tr'de baglamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

ya birak ucuz kahramanlik bunlar. bu kadar yap yap entrikalari ondan sonra maciniza geldik destekledik, geciniz bunlari. onlar gitsin iftira attiklari kul hakki yedikleri sahadaki emenikeden ozur dilesin. ve daha niceleri. ordaki gurbettir normaldir belki gelmeleri ama tr'de baglamaz.

Ben de bu adam neden bloklu diyordum,yanlışlıkla bloklamışım demek ki dedim ve geri kapatıyorum.Yanlışlıkla bloklamamışım demek.
  • komşumuzla beraber seyrettim o da gs'li gol atılınca beraber öyle bi sevindik ki görmeniz lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

ya birak ucuz kahramanlik bunlar. bu kadar yap yap entrikalari ondan sonra maciniza geldik destekledik, geciniz bunlari. onlar gitsin iftira attiklari kul hakki yedikleri sahadaki emenikeden ozur dilesin. ve daha niceleri. ordaki gurbettir normaldir belki gelmeleri ama tr'de baglamaz.

işte fenerin sevilmemesinin nedeni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.