Şimdi Ara

Galatasaray Muslera'yı satmayı planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Galatasaray Muslera'yı satmayı planlıyor

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­nin Fer­nan­do Mus­le­ra'yı, tek­lif gel­me­si du­ru­mun­da sat­ma ka­ra­rı al­dı­ğı öğ­re­nil­di.

Ga­la­ta­sa­ray'da üç se­zo­nu ge­ri­de bı­ra­kan Uru­gu­ay­lı ka­le­ci, oldukça ba­şa­rı­lı gün­ler ge­çir­di an­cak son dö­nem­de ta­kı­mın al­dı­ğı kö­tü so­nuç­lar onun per­for­man­sı­na da si­ra­yet et­ti.

Özel­lik­le Şam­pi­yon­lar Li­gi ma­ç­la­rın­da kon­san­tras­yon ek­sik­li­ği içe­ri­sin­de ve re­ak­si­yon ver­mek­ten uzak gö­rünen ba­şa­rı­lı ka­le­ci­nin, pi­ya­sa de­ğe­ri­nin çok faz­la kay­ba uğ­ra­ma­dan sa­tıl­ma­sı ve ku­lüp için ta­sar­ruf ile bir­lik­te kay­nak oluş­tu­rul­ma­sı amaç­la­nı­yor.

KALE SİNAN BOLAT'IN OLACAK
    Şu ana kadar Muslera için gelmiş bir teklif yok. Sezon başında Porto'dan kiralanan yedek kaleci Sinan Bolat'ın eski takımı Standard Liege'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarında forma giymesinin yanı sıra Milli Takım kalesini de korumuş olması nedeniyle yönetim Uruguaylı file bekçisinin gidişinden sonra kaleci sorunu yaşanmayacağını düşünüyor.

• :facepalm:
  • Muslerayi çok severim ama yazın söyledim yabancı kaleci lux diye bu yabancı sınırında yerine forvet alalım ileri de kaliteli yabancılar oynayalım diye ama taşa tuttular bizi.Normalde ilk yazacağım adamdır amaa şuan gerçekten lüks bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik PedroFranco haberi. Eskiden feridun niğdelioğlu'ndan falan korkardık, şimdi de bu çocuğun troll nitelikli haberlerinden korkar olduk.
  • Valla adama da yazık. Takım yüzünden 4 yiyip duruyor. İyi kaleci aslında. Gitmek isterse gönderelim, her şey onun gönlünce olsun. Ama kalmak isterse her zaman kapımız açık olmalı. Adam gibi adam, takımımda görmek isterim her zaman.
  • Muslera başımızın tacıdır ama yabancı sınırı işte. Sınırda düzeltmeye gidilmedikçe Muslera çok lüks olur bizim için.
  • Yabancı sınırı 1 kişi olsada o kişi Muslera olucaktır Eğer Satarsa yönetim taki satmaz fake haber ama satarsa cidden Sorunlar başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi herkes başladı lüks, yabancı sınırı, severiz ama satmamız lazım. Gittikten 1 ay sonra konu açmalar başlar Muslera'yı gönderinin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Klasik PedroFranco haberi. Eskiden feridun niğdelioğlu'ndan falan korkardık, şimdi de bu çocuğun troll nitelikli haberlerinden korkar olduk.

trollmüş laflara bak .Kaynak burası :http://kralspor.ensonhaber.com/galatasaray-muslerayi-satmayi-planliyor-2014-11-08.html
  • Şimdi hemen taşlamaya başlarlar ama görüşümü bildirmeden edemeyeceğim.Bu sene inanılmaz kötü oynuyor,yediği gollerde pek çok hatasını çıkartabilirim.Ayrıca bu sene ulan helal be nasıl çıkardı bu topu diyeceğimiz bir tane pozisyonu yok.Bencede talibi varsa satılsın ve bu sene için Sinan Bolat ile devam edilsin,duruma görede yeni sezon düzenlenebilir.

Haa bu seneki performansıyla nasılda yerin dibine sokmuşsun,önceki senelerde şöyleydi böyleydi diyeceklerler için bende derimki 2 sene önceki Selçuk için hepimiz,hepiniz koy Barçaya,Reale oynar diyorduk-dunuz.Ama bu sene teneke bağlamaya çalışıyoruz değilmi..
  • Sneijder, Melo gitsin Muslera kalsın. Bu adam 4 senedir bizde ve form tuttuğundan bu yana birgünden birgüne sahanın en kötüsü bu adamdır diyemedim. Bir Antep 4-2 kaybettik o maç en kötü maçydı. 4 senedir ilk iki oluyorsak bunun en büyük etkeni Muslera'dır. Bu sene ilk maçı kazandıran hatta ilk yarı FB maçındada kalede etkilidir. Bir çok maç kazandıran adamı gönderirse bu yönetim benim için biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PedroFranco

quote:

Klasik PedroFranco haberi. Eskiden feridun niğdelioğlu'ndan falan korkardık, şimdi de bu çocuğun troll nitelikli haberlerinden korkar olduk.

trollmüş laflara bak .Kaynak burası :http://kralspor.ensonhaber.com/galatasaray-muslerayi-satmayi-planliyor-2014-11-08.html

Yazılanın doğru mu yada yalan mı olduğunu idrak edemiyormusun sanki gazetelerde yalan haberden çok ne var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

quote:

quote:

Yazılanın doğru mu yada yalan mı olduğunu idrak edemiyormusun sanki gazetelerde yalan haberden çok ne var

hocam ben troll felan değilim bir sürü konu açıyorum fb , gs , bjk bölümlerine amaç bölümleri aktif tutmak .Bölümlere girildiğinde insanlar birşeyler okusun diyorum .Ama hata bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Sneijder, Melo gitsin Muslera kalsın. Bu adam 4 senedir bizde ve form tuttuğundan bu yana birgünden birgüne sahanın en kötüsü bu adamdır diyemedim. Bir Antep 4-2 kaybettik o maç en kötü maçydı. 4 senedir ilk iki oluyorsak bunun en büyük etkeni Muslera'dır. Bu sene ilk maçı kazandıran hatta ilk yarı FB maçındada kalede etkilidir. Bir çok maç kazandıran adamı gönderirse bu yönetim benim için biter.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

quote:

quote:

hocam ben troll felan değilim bir sürü konu açıyorum fb , gs , bjk bölümlerine amaç bölümleri aktif tutmak .Bölümlere girildiğinde insanlar birşeyler okusun diyorum .Ama hata bende

Devam et kardeş.

Galatasaray Muslera'yı satmayı planlıyor

• Boyle oynayacaksa gidebilir, ama bu haline 5 milyon anca verirler. Yine zarardayiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Galatasaray Muslera'yı satmayı planlıyor
  • Yav ne sınırı Sir Prandelli her maça 3 yabancıyla çıkıyor, o 3 yabancıdan biri Muslera zaten...
  • geçen maçkolikten istatistiklere baktım 4 yediğimiz maçlarda hep 5-6 şut gelmiş 4 yemiş.

açtım anadolu kalecilerine baktım 12-13 şutta 2-3 gol yemişler. yabancı sırı olmasa lafım yokta işte.
  • Muslera, Melo, Sneijder, Bruma satilmali yerlerine Zapata, Mustafa Sarp, Baris Ozbek, Serdar Ozkan gibi oyuncular alinmali. Basariyi getirecek olan budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.