Şimdi Ara

Galatasaray'la ilgili yazar veya fotografci olmak isteyen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insallah cok yakin zamanda guzel bir proje hayata gecirecegiz.
    Forumdan da sevdiginiz birkac insan bu projede yonetici olarak bulunacak.
    Ancak yazar ve medya kadromuz icin halen arkadaslar ariyoruz.

Sitemizde yazi konusunda futbol, basketbol ve scouting konulari agirlikli olucak.
    Bunlardan scouting ve basketbol bolumumuz icin kadromuzu tamamladik.
    Ancak futbol bolumu icin cok fazla talep olsa da biraz daha kaliteli yazilar aradigimiz icin sureci genislettik acikcasi.

Fotografci diye baktigimiz arkadaslar icin olay biraz daha farkli.
    Galatasaray maclarini kacirmayan ve fotografciliga ilgi duyan birine ihtiyacimiz var.
    Bu kisim biraz daha sikintili acikcasi. Bu kisma basvuran arkadaslar daha cok internetten fotograf gibi dusunup basvuruyorlar.
    Isin asli kendi fotograflarimizi yayinlamak oldugu icin bu tarz istekleri uzulerek geri ceviriyoruz.

Projeyle ilgili detaylar icin zaten mail adreslerinizi verirseniz hepinizle iletisime gecmeye calisacagim.
    Onun disinda bana Twitter'dan da twitter.com/gianfreso uzerinden ulasabilirsiniz.
    Istedigimiz kriterler disinda da faydali olabileceginizi dusundugunuz bolumler varsa yine iletisime gecerseniz goruserek belki de bizim aklimiza gelmeyen bir noktaya deginmis olursunuz.
    Herkese iyi forumlar.

• Siz beni maclara basin olarak sokun istediginiz kadar resim cekeyim.
  • Profesyonel fotograf makineniz var mi?
  • Alırız.
  • Yazarlık ilginç olabilir aslında
  • Kesinlikle. Cok keyifli bir deneyim olabilir herkes icin.
  • Şartlar nedir hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Secme surecinde 18 yasindan buyuk biri olunmasi disinda somut bir sey yok.
    Genelde yazar olmak isteyen arkadaslardan ornek bir yazi istiyoruz.
    Onu ekip olarak inceleyip sartlar uygunsa okeyliyoruz.

Sonraki surecte aradigimiz tek sart zaman.
    Yani belirledigimiz sureclerde, belirlerdigimiz kadar yazi bize ulastirabilsin yeter.
  • PM attım hocam..
  • Konuk yazar sistemi olursa çok hoş olur. Yazım oldukça iyidir, deneyimliyimdir, Galatasaraydan ve futboldanda kendimce iyi anlarım ancak böyle bir projeye sürekli ayıracak vaktim yok ne yazıkki. Aynı zamanda bana bir getirisi olan bir projede olmayacak sanırım. Bunlara rağmen ara ara aklıma gelenleri yazıp sizlere mail atmak hoş olurdu. Beğenirsenizde altında ufakça ismimi ekleyip yayınlardınız sitede. Bu tarz konuk yazarlara bakışınız nedir?
  • Fotoğraf için ben başvuru yapabilirim.

Makinem var kombinem de var ancak sahaya biraz uzak kombine istediğiniz gibi fotoğraflar çıkmayabilir ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Fotoğraf için ben başvuru yapabilirim.

Makinem var kombinem de var ancak sahaya biraz uzak kombine istediğiniz gibi fotoğraflar çıkmayabilir ortaya.

Arkadaş basın kartı çıkartabilir belki.
  • PM atan ve Twitter'dan ulasan arkadaslara tek tek donusler yapiliyor.
    Ayrica konu icinden haydarpasa62 ve Batu adli arkadaslara da ben PM attim istekleriyle ilgili.
  • Pm attım. Her özellik tuttuyor hemen hemen. Fotoğraf konusunda tek sıkıntı şehir uzaklığı... Gazteceilik okuyan biri olarak en uygun kişilerden biriyim sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oyle. Cok guzel PM'ler aldim.
    Bekledigimden kisa surede bircok arkadasi kadroya katip, alimi bitiricez sanirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Pm attım. Her özellik tuttuyor hemen hemen. Fotoğraf konusunda tek sıkıntı şehir uzaklığı... Gazteceilik okuyan biri olarak en uygun kişilerden biriyim sanırım :)

İmla hatası yapmışım Gazetecilik olacaktı :)
  • :)
  • Fotoğraf konusuyla ilgilenmeyi çok isterdim gerçi kombinem yok ama sizin galiba basın olarak sokma ihtimaliniz var. Aynı zamanda bende gazetecilik okuyan biriyim ve amatör olarak fotoğraf çekiyorum. Çok sevdiğim bir hobidir fotoğraf çekmek ama malesef daha 17 yaşında olduğumdan pekte mümkün değil sanırsam. Yine de 18 doldurduğumda eğer gerek duyarsanız katılmak isterim.
  • Ben maç sonu analizleri yapıyordum. G.Saray (kişisel) sitelerinden birinde de yayınlanıyor idi ama işlerimin yoğunluğundan dolayı bıraktım.

http://www.facebook.com/pages/Analizerden-Galatasaray-Ma%C3%A7lar%C4%B1n%C4%B1n-Yorumlar%C4%B1/260963224908
  • Can ya idarelik, ya da yeni oluşumun adıyla Facebook'ta hesap aç bence kardeşim.

Genelde herkes kullandığı için daha sağlıklı olur iletişim için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.