Şimdi Ara

Galatasaray'daki Caner Erkin mi Telles mi ? ( ANKET )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anket nasıl yapılıyor bilmiyorum ama, (adminler düzeltebiliyorsa anket olarak çok sevinirim )

biraz geçmişe gidelim , sizce Galatasaray'daki Caner Erkin mi ,yoksa Alex Telles mi ?

forumdaki genel kanıyı öğrenmek istiyorum. benim cevabım belli. telles'den her insan evladı iyidir

• Farkları yok aynı seviyedeler.
  • Her türlü webo
  • ben
  • Caner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde caner açık oynuyordu ve fenerdeki gibi değildi. caner kendini geliştirdi ama alex in biraz ortam düşkünlüğü var çokda gelişeceğini düşünmüyorum bizim yan gel yat para kazan oyuncuların yüzünden. avrupaya gitse alex kendini düzeltir geliştirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide caner erkin gs de değil ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

iyide caner erkin gs de değil ki?

Kaç senedir burdasın canerin gsde oynadığı zamanki hali diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

2006 dan beri burdayım knk
  • Riera iyiydi. Ama Telles de abartıldığı kadar kötü oynamıyor. Abartıyorsunuz. Orta açmayı bilse iyi bek aslında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

2006 dan beri burdayım knk

Ben de onu diyorum kaç senedir burda görüyorum seni caneri sordun tuhafıma gitti.
  • Emiliano Insua
  • Telles.
    Caner bizde oynarken rezalet bile değildi.
  • Maldonado

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webo hayattayken böyle sorular sormayın
  • Yahu bi gidin allah aşkına alex tellesi nasıl caner ile kıyaslıyorsunuz ? Alex telles dediğiniz adam şu takıam geldi geleli toplasan 10 tane temiz orta kesememiş adamdır içeriğe ne adam eksiltebilir ne orta açabilir ne caneri yahu ? ben kalkıp alex tellesi 2. lig topcusu ile bile kıyaslamam o kadar kötü bi bek. İşte her topcuyu hızlı koşuyo diye getirirsen olacağı bu olur adam kalasın önde gideni caner ile kıyaslamayın canere yazık günahdır yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avarel Dalton

Yahu bi gidin allah aşkına alex tellesi nasıl caner ile kıyaslıyorsunuz ? Alex telles dediğiniz adam şu takıam geldi geleli toplasan 10 tane temiz orta kesememiş adamdır içeriğe ne adam eksiltebilir ne orta açabilir ne caneri yahu ? ben kalkıp alex tellesi 2. lig topcusu ile bile kıyaslamam o kadar kötü bi bek. İşte her topcuyu hızlı koşuyo diye getirirsen olacağı bu olur adam kalasın önde gideni caner ile kıyaslamayın canere yazık günahdır yahu.

Canerin Sizdeki hali ile kıyaslıyor hocam bizdeki hali ile değil
  • quote:

Yahu bi gidin allah aşkına alex tellesi nasıl caner ile kıyaslıyorsunuz ? Alex telles dediğiniz adam şu takıam geldi geleli toplasan 10 tane temiz orta kesememiş adamdır içeriğe ne adam eksiltebilir ne orta açabilir ne caneri yahu ? ben kalkıp alex tellesi 2. lig topcusu ile bile kıyaslamam o kadar kötü bi bek. İşte her topcuyu hızlı koşuyo diye getirirsen olacağı bu olur adam kalasın önde gideni caner ile kıyaslamayın canere yazık günahdır yahu.

Caner'in de bizdeyken farkı yoktu. Defans olarak daha iyiydi Telles'ten sanki ama Telles duygularına daha hakim yani kişilik olarak daha iyi. Seçim yapmam, illa yapmam gerekirse önünde kimin oynayacağına bağlı olarak seçerim. O zamanki takımda mesela Caner'in oynaması daha iyiydi. Şu anki Caner'in futbolcu olarak her şekilde iyi ama karakter olarak hala aynı. Ha takımda hangisini görmek istersin deseler Caner derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Caner'in de bizdeyken farkı yoktu. Defans olarak daha iyiydi Telles'ten sanki ama Telles duygularına daha hakim yani kişilik olarak daha iyi. Seçim yapmam, illa yapmam gerekirse önünde kimin oynayacağına bağlı olarak seçerim. O zamanki takımda mesela Caner'in oynaması daha iyiydi. Şu anki Caner'in futbolcu olarak her şekilde iyi ama karakter olarak hala aynı. Ha takımda hangisini görmek istersin deseler Caner derim.

Sözlerim yanlış anlaşılmasın Caner'i bir daha Galatasaray'da görmek istemem ama daha iyi bir bek olduğunu ima ettim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.