Şimdi Ara

Galatasaray 9 maçtır 3 puan göremiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En son 21 Şubat'ta oynanan ve Trabzonspor'un 4 kırmızı kart gördüğü, olaylı, tartışmalı maçtan beri hiçbir kulvarda galibiyet gördüğümüz yok. Lig sonuncusundan 4 yemeler mi dersin, son dakikalarda goller yiyerek puan kaybetmeler mi dersin...

    Bari Avrupa cezası nedeniyle ilk 4 sırada olalım diyorduk, nerelere geldik.




  • O çok vizyonlu arkadaşlarımız konuya bekleniyor. Hamza ve Burak gitti dertler bitti.
  • Ben bu başlığı açarken "Bir sürpriz olur da maçı son dakikalarda çevirir miyiz acaba? 9 yerine 8 mi diyeyim?" diyordum, 4. golü yemişiz o ara.
  • hamza sezon öncesi amrabat bruma telles melo dzemaili yi gönderip yerlerine ne olduğu belirsiz jose yi carole u jem i alınca zaten sezona ümitsiz başladık

    sonra bu yönetimde hamza nın kakasına tüy dikti donk gibi kasımpaşa seviyesinde bile olmayan adamları aldılar
  • Forveti ve hocası normal bu durum. Bakın hsmza ve burak kalsa suan GS suan ilk 3 te olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyonerler bu sizin eseriniz.
  • Galatasaray tarihinde ilk kez 9 maç üst üste maç kazanamadı. Tebrikler Hamza ve Dursun asırlık takımın genleriyle oynadınız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: il buono 10

    hamza sezon öncesi amrabat bruma telles melo dzemaili yi gönderip yerlerine ne olduğu belirsiz jose yi carole u jem i alınca zaten sezona ümitsiz başladık

    sonra bu yönetimde hamza nın kakasına tüy dikti donk gibi kasımpaşa seviyesinde bile olmayan adamları aldılar


    yahu hamza hoca tellesi gönderecek olsa neden ilk 2 lig maçında oynatısn ki? tellesi de brumayı da yönetim gönderdi. adam yazın dedi melo,telles,bruma takım da kalacaklar diye açıklama yaptı. carole de jose de jem yedek olarak alındı bunları anlamamak zor olmamalı be
  • Hala hamza diyorlar yav anlamiyor musunuz adama transferi hesapli yap dendi o da kendini taraftarin önüne atti. Hala hamzada suç bulan vizyonlular var mustafa denizli geldi gördük ne olduğunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir takip etmiyordum maçları. Bugün eve dönerken kuzenin yanına oturayım izleyeyim dedim bir kafede. Baba bu neyin kafası? Nolmuş bu takıma? Ben böyle rezalet görmedim
  • Hamza ya kalsa Umut yerine Sinan oynayacaktı ama adam umuttan umudunu kesemedi bir türlü. Şu anki durumumuzdan Hamzanın suçu büyük sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapmayalım boş yere hamzaya. Yönetimiyle hocasıyla tencere kapak mükemmel uyumdalar. Sonraları kapak biraz genleşip şişince! attılar kapak uydurmaya çalışıyorlar neticede tencere hala aynı tencere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Hamza ya kalsa Umut yerine Sinan oynayacaktı ama adam umuttan umudunu kesemedi bir türlü. Şu anki durumumuzdan Hamzanın suçu büyük sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapmayalım boş yere hamzaya. Yönetimiyle hocasıyla tencere kapak mükemmel uyumdalar. Sonraları kapak biraz genleşip şişince! attılar kapak uydurmaya çalışıyorlar neticede tencere hala aynı tencere.

    Ne gibi bir suçu var mesela? bu adam takım sırf ceza almasın diye en önemli oyuncularını gönderdi transfer de ilk defa galatasaray az da olsa kar yaptı. geçen seneye göre maaşlar düştü. ve bunlara rağmen takım çok kötü bir oyun ortaya koymuyordu yavaş yavaş oturuyorduk ligin en çok gol atan en çok pozisyona giren takımıydık. bu beşiktaş bile bu leş defansıı ile şampiyonluğa oynuyor. oysa bizim defasımız isim bazında onlardan bile iyi. hamza hoca'nın elbette suçu var mesela en büyük suçu burakı' yazın satmamaktı. ne diyordu bu yönetim gignacı alacaktık hamza hoca izin vermedi falan. yahu gignac haberini ortaya atan hamza hocaydı zaten. yazın açıklama yaptı bu adam dedi ozanı istiyorum diye niasseyi istiyorum diye bu yönetim alamayınca suç adama kaldı forvet aldırmadı diye. ne diyordu yönetim konoplyankayı alacaktık hamza hoca veto etti hahahahaha. adam şuan yeni takımın da 6m euro maaş alıyor sen bunu nasıl karşlıyabileceksin?

    Hamza gitti diye göbek atan tayfanın takım başarısız diye ağlama hakkı yok ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    O çok vizyonlu arkadaşlarımız konuya bekleniyor. Hamza ve Burak gitti dertler bitti.

    Milletin aklıyla dalga geçme, senin hamzan bu takımın transfere ihtiyacı yok diyen adam. Senin hamzan burak 20 milyon eder diyen adam. Senin hamzan yazın fiziksel yüklenme yapılmaz diyen adam. Senin hamzan Bruma'yı Sinan için gönderdik diyen ve Sinan'ı oynatmayan adam. Senin hamzan Jem kemik gibi topçu çok etkisi olacak bize diyen adam.

    Daha sayabilirim istersen?
  • Asıl milletin aklıyla dalga geçen sensin. Uefa sana belge yollamış transfer yapmaya devam edersen sana bu kadar yıl ceza veriririm demiş yönetimin eli kolu bağlı, Melo gitmek istiyor, yönetim maliyeti düşürme çabasında taraftar transfer diye bağırıyor, adam kendini resmen taraftarın önüne atıp yönetimin politikalarını destekleyip kendi oyuncularını savunuyor. Adam seri galibiyetler alıp şampiyonlar ligi iddasını sürdürmesine rağmen oturup akşama kadar "köylü, çapsız, vizyonsuz" diye eleştirdiler. Bende sana daha sayabilirim istersen. Sezonun ortasında takım iyi kötü bir istikrar tutturmuş gidiyor, eleştire eleştire bir hal oldunuz. Bak geçmiş konulara görürsün, bak şimdi Bursa gelip seni geçecek Hamza zamanında toplanan puanlar olmasa şu an nerelerdeydin bir otur hesapla. Takımın forveti yok, elinde ki forvet yuhlanıyor, yönetim apar topar gönderiyor, sonra bak galibiyet bile alamıyorsun. Efendim orada Podolski oynarmış diyenler var birde, bak oynuyor hücumda doğru düzgün organize olamıyorsun çünkü Podolski hiçbir zaman direkt forvet özellikli bir oyuncu değildi. Bunları yazmak bile artık yormaya başladı beni, oy vizyonlular vizyonlular.
  • Hamza olsaydı durum pek farklı olmayacaktı takım tam düşmeye başlarken gitti zaten bu düşüşün yükselmesi olmayacağıda belliydi. kim ne derse desin takıma fatih terimin ve eski oyuncuların teknik kadroya gelmesi lazım çünkü adamlar salmış artık üzerlerinde baskıda hissetmiyorlar rahat rahat takılıp milyon euroları götürüyorlar.
  • Dalgamı geçiyorsun? yönetim maliyeti falan düşürmeye çalışmıyor öyle olsa oyunculardan indirim isterdi, hamza döneminde ne zaman seri galibiyetler aldık? desteklemesin arkadaşım yönetimin politikalarını, eleştirsin çıksın desin adam istiyorum almıyolar desin. Tabii diyemez koltuk tatlı geldi tabii.
  • bu sezon galatasarayi yenmeyen kalmadi sanki
  •  Galatasaray 9 maçtır 3 puan göremiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    bu sezon galatasarayi yenmeyen kalmadi sanki

    Fenerbahçe yenemedi.
  • Hıhı tamam, bende kalkmış burada bir şey anlatmaya çalışıyorum. Bu yüzden tartışmaya girmiyorum buradakilerle, hepsi bir hayal dünyasına dalmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.