Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2025/2026 #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (80. sayfa)

5 sn
16.869
Cevap
213
Favori
425.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Osimhen belki istisna olabilir hocam Ama asla sane'ye falan 15m falan verilmez, verilmemeli
    Osimhen içinde seneye İcardi'nin yanlış hatırlamıyorsam son senesi ve sözleşmesi bitiyor Bu yüzden forvet rotasyonunda İcardi maliyeti düşülürse belki daha normal gelebilir osimhen'in maliyeti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Yahudilerin bir sözü var Ucuz giyinecek kadar zengin değilim diye Bazen kalite için vereceksin komisyonu

Ayrıca komisyonsuz jelert Frankowski Cuesta Ahmet kutucu Yusuf demir vs. geleceğine komisyonlu İcardi Mertens torreira Osimhen gelsin

• mac.as M kullanıcısına yanıt
    Sağ bek kaan, kalede Günay, önde İcardi formsuz diye tek forvet morata, 10 numara da sara şeklinde lige başlarsak şaşırmam :D

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Gardi beyefendi ANK röportajında tutan transferlerini saydı tutmayanlarına gık demedi. Gardi işi nasıl hallediyor hayır duasıyla mı? Parası neyse veriyor.

Gardi'ye al sen yap dersek Gardi çok afedersin bizi yapar. Transferleri o seçecek anlaşmayı o yapacak komisyonu hesabına yatacak öyle mi var mı böyle bir dünya? Verdiğim yetkiyle beni soymayacağının bir garantisi mi var?

Dilediğini çeker komisyonu da hesabına yatar. Kimse babamızın oğlu değil. Bu adamın komisyoncu emlakçılardan bir farkı yok. İşi neyse onu yapsın çok kafa açmasın. Yüce GS bir dealera kalmadı. Adam menajer bile değil dealer. Menajere ayrı buna ayrı komisyon veriyoruz. Yedi bitirdi bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 5 Haziran 2025; 12:57:13 >
    Kimse yüzde yüzle çalışamaz İllaki kötü işleri de vardır
    Yetki konusunda ben sınırsız bir yetkisi olsun demedim Son 3 senede nasılsa aynı şekilde devam edilmeli dedim Ben alın kulübü gardi'nin üstüne yapın demedim :D Okan hoca ve yönetim onayı verecek ki olacak transferler

Ama adam dediğin gibi dealler Ama bizim ülkemiz içinde önemliler ne yazık ki Çünkü bu adamlar olmasa osimhen'le icardi'yle aynı masaya bile oturman zor Gerçekçi olmak lazım

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

9 milyon euro + 1 kutu baklava dersek yine öne geçeriz bu transferde.

• Arkadaşlar üzgünüm ama Leroy Sane transferinde Fb teklifi iyice yükseltip oyuncuyu ikna etmiş. Son teklifi 15 m + büyük boy mutfak tüpü , tava, tencere, çaydanlık, plastik sandalye bonusları olmuş. Yani son teklife bakarsak Madrid bile gelse artık Saneyi Fb den alamaz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun Özbek: Forma satışımız 915 bine ulaştı. 1 Temmuz’a kadar 1 milyonu hedefliyoruz. Buradan da ciddi bir gelirimiz olacak. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.

Cidden puma'dan 1 milyon bonusu mu var Bunu adam gibi taraftara anlatmak lazımdı varsa Benim bildiğim 1 milyon satılırsa bizim cebe 50m euro girecek toplam para olarak Ne yazık ki bu saatten sonra 1 milyon barajı aşılmaz gibi geliyor temmuz 1e kadar Ama 900 küsür bin forma ile den +45m euro garanti oldu diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 5 Haziran 2025; 13:18:22 >
  • Bizim kulüp ne ara bu kadar büyüdü de Osimhen'ler, Sane'ler, Bernardo Silva'lar konuşulur oldu?

Sane'yi beğenmeyenler var lan hahah

Daha geçen sene fenerin çöpü Batshuayi geldiğinde herkes çok memnundu :)

Off bee İcardi-Bats ikilisi kimde var deniyordu şimdi İcardi-Morata ikilisini kimse beğenmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22A174BA1 -- 5 Haziran 2025; 13:37:28 >
  • 🟡🔴 Galatasaray 2025/2026  #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dediğim gibi 5 güne osinin akibeti belli olur.10 hazirana kadar gitmezse al hilal arap defteri kapanır.

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Allah'ım neler oluyor 3 sezonda nerden nereye geldik müthiş oldu gerçekten ya ...

Vavelyayoutube
    10 dakikada nerden nereye geldik #shorts #feyyazyiğit #ölümlüdünya
    https://www.youtube.com/shorts/4UwLROrg0PI?si=LwieSQ1FjOY39DGe

O tarihe kadar Osimhen işi ve birkaç transfer netleşirse hedef sayı geçilir. Hele Osimhen alınırsa ve yeni sezon forma tanitilirsa 1.5 milyona gider bu sayı ki ben şahsen Osimhen i bekliyorum 10-15 tane forma alacağım. 5 tanesi Nijerya ya gönderilecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sane iyi transfer olabilir de paranın bokunu çıkarmasınlar o kadar değil.

2-3 milyona fb yapacak adam hiç gelmesin daha iyi.

• naak98 kullanıcısına yanıt

Gelirse Osi döver bunu aşırı bencil adam.

İcardi ve günay hariç diğerleri olursa bende şaşırmam :)

Gerçek bedeli ne tam olarak bilemem.

Alisamiyen arazisi veya Florya arazisi Galasarayda kaldığı sürece orada bir iş yapılamıyor,kulüp oradan çıkarsa değerli.

Üst kullanım hakkı senin ve devlet oradan çık demiyor.

Çıkmadığı sürece göndermek kolay iş mi?

Buna göre değer bicilmeli bence.

Tam olarak bedavaya aldılar sözü havada kalan taraflı bir sözdür.

Diğer taraftan devlet spor kuluplerine kolaylık gösteriyor bir çok konuda.

Geçen başkanlığa aday olduğu zamanAziz başkan Fenere neler aldığını yarım saat anlatmıştı.

Devlet sadece Galatasaraya kolaylık gösteriyor Muş gibi bir hava estiriliyor anladigin kadariyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 5 Haziran 2025; 14:28:49 >

Bizim abartma seviyesi

Bu abimizi ispanya ya yollasak olur

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.