< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (195. sayfa)

-
-
Bundan sonra Okan hocanın istediği futbolcuları alın
Okan hoca Amrabat'ı istiyor
Amrabat çöpü gelmesin yea..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuşmasının arasında var,Erden futbols baksın başka alana karışmasın deniliyor diyor. Yıllardır yönetimde görevler yetkiler paylaşılır,biri basketbol şubeye biri,futbol şubeye biri,diğer branşlara,bir ekip de mali işler, gelir-gider ve pazarlamaya bakar. Futbol şube sorumlusu Erden Timur yapıldı ama mali işlere,gelir-gider işlerine bakan yöneticiler maddi gidişat ile ilgili sıkıntı ve riskleri içeren rapor sunmuş başkana. Ortada gelmesi gereken, gelmeyen sponsor ödemeleri olduğu söyleniyor. Hatırlarsanız maaş ödemelerimiz gecikmişti 2 aya yakın. Tabi ki başkan buna çözüm arayacak,nerden para gelecek,gelmeli araştıracak.
Erden Timur bu rapordan rahatsız oluyor.
Kulübün ekonomisiyle ilgilenen yöneticiler de olacak kulüvün menfeatleri için işini yapacak.
Erden Timur`un futbol şubede yetkisi neredeyse sınırsız,Dursun Özbek de ifade etmiş nr yaptı etmiş karışmadık,eleştirmedik diye. Erden Timur futbol şube haricinde diğer alanlarla ilgili yöneticiliiği de istiyor ben daha iyi yaparım kafssıyla. Sanırım mali işler,gelir-gider planlama vs. Başkana ve diğer yöneticilere ne kalıyor herşeye sen karar verince.Hiç eleştirilmeyeyim,ben hatasızım ne yaparsam doğrudur Galatasaray içindir kafasında.
Kulübün içindeki dedikoduları iyi bilen birinin söylemesine göre alt yapı yöneticileri sorumluları belirlenmesinde E.T.`un istediği ekip ve yöneticiler Terim`e yakın diye kabul edilmiyor. Okan Buruk A takım ile alt yapı uyumlu hareket etmeli diyerek kendi istediği isimleri istiyor.Metin Öztürk ve Dursun Özbek Okan Buruk`un isteğini kabul ediyorlar. Ben ET`un samimiyetsizlikten,arkadan iş çevirmeden kastetttiği kişilerden biri olarak Okan Buruk`u da kastettiği görüşündeyim.
Bu işler böyle,herkes kendi ekibini ister,kedi egemenliğiini kurmak ister.
Sen sosyal medya sorumlusunu değiştireceğim deyip kimsenin görmediği bilmediği birini sosyal medya sorumlusu yapmak istediğinde bile Başkan ve diğerleri sana "hayrola" ne oluyor der. Hiç gerek yokken ufaktan ufaktan kendi adamlarını yerleştirmek istersen bu tabi ki konuşulur,itiraz edilir.
Konuşulan çok şey var da Erden Timur yanıltmaya devam ederse taraftarı kışkırtırsa muhatap olan karşı taraf elbet cevap verecektir
Mesela Okan Buruk Icardi'nin zırt pırt izin alıp antrenmana gelmemesinine karşı ama Erden baba Icardi'ye keyfine bak,kafan rahatlasın öyle gel diyor. Tabi Icardi sana sahip çıkacak. Icardi'nin kilolu halde antrenmanlara çıkması bir teknik direktör için çaresizliktir,handikaptır
Okan Buruk gerçekten zor şartlarda şampiyon oldu. Hatta ben iddia ediyorum Okan Buruk şampiyon olamasın diye Okan Buruk'un istediği transferler yapılmadı. Asıl sinsilik asıl samimiyetsizlik budur,yüzüne gülmek arkasından iş çevirmektir.
Okan Buruk dediğin adam hızlı düşünen zeki biri. Anlamıyor mu sandı bey efendi.
Okan Buruk şampiyon olamasaydı Fatih Terim ce ekibi getirilecekti haliyle.
Okan Buruk'u ısrarla kim istemişti hatırlayın. Metin Öztürk.
Hatırlayın, Okan Buruk seçenek iken nasıl aşağılandı,küçük görüldü,ancak Fatih Terim bu takımı başarılı yapar dendi.
O aaman Okan Buruk'u istemeyen riske girilmemeli diye twitterde algı kssan paralı hesaplar şuan tesadüf ki hep birlikte biri için algı kasıyor.
Bu bir egemenlik mücadelesi. Ben Fatih Terim' yerine Okan Buruk'u istedim hep,bunda ısrarcıyım da.
Metin Öztürk Okan Buruk'un arkasındaysa ben de Metin Öztürk'ün arkasında olurum,karşısında olanın karşısında olurum.
Şuan organize şekilde Metin Öztürk'e saldırılıyor,çünkü Okan Buruk'a kurulan tuzaklara karşı çıkıyor,arkasında duruyor.
Okan Buruk şimdiye kadar hep antrenmanlara,taktiğe karar verdi. Artık daha etkili olma zamanı geldi. Özellikle altyapıya da kafa yormalı,organizasyonu sağlamalı.
Barış Alper ve Berkan'dan anladık gördük ki Okan Buruk futbolcu gelişimine bir şekilde iyi etki ediyor,bu işi biliyor.
Son olarak,isterim ki Erden Timur kendisine teklif edilen alanda görevi kabul etsin,ortam rahatlasın. Eğer Erden Timur kendi koltuk hırsı için Dursun Özbek yönetimini istifa ettirme faaliyetleri yapıp taraftarı bölmeyi,futbolcularj olumsuz etkileyip rakip takımları sevindirecek faaliyetler yaparsa elbet buna tepki koyacak taraftar oranı artacaktır. Ben başkan olacaktım diye,henüz daha yeni kulüp tarihinde rekor oyla seçilmiş yönetimi istifaya çağırmak kendi menfeati için kulübe takıma zarar vermektir.
En azından Dursun Özbek yönetiminin istifa etmesi ve yeni seçim yapılması 1 yıl sonra gündeme getirilmelidir. Binlerce üye gerekeni yapar. Genel Kurul denilen yerde gizli saklı iş kalmaz,gerçekler ortaya dökülür,üyeler de buna göre karar verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Haziran 2024; 10:1:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Erden timur gittigine göre okan hocanin istedigi bölgelere transfer yapabiliriz. Fenere transfer calimi atti dedirtmek icin alakasiz yerlere gereksiz topcular alacak adam yok suan yönetimde. Sagbek ortasaha gelir bence yakin zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savcılar ne yapsın hocam ülkede hakim savcı teminatı diye bir şey kalmamış. Adamlar daha emrindeki emniyete söz geçiremiyor şemdinli olaylarına bakın. Acunla macunla uğraşamaz kimse. Bu konu ile alakalı değil ama düzgün bir ülkede en güçlü olması gereken hukukun başı Savcılar şu kabile devletinde işlevsiz kaldı maalesef.
Erden timurun ikinci senesinde bitane tutan transfer varmi. Alayi tutmadi. Sanchez tuttu ama ordada nelsson oynuyo yine onu bile gecemedi.
Git bir elini yüzünü yıka..
Erden 2. sene felaketti. Futbolcularla arası çok iyi diye sevdi çoğu kişi. Topçudan falan anlamıyor.
Adam müteahhit zaten sürpriz değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 6 Haziran 2024; 10:5:41 >
Kahraman olmaya calisti. Sirf fenere calim attim dedirtmek icin gitti ihtiyacimiz olmayan bölgelere adam aldi. Adam olmayan bölgeleri bos birakti. Bunun disinda bankalar birligi olayindada dursun kesinlikle hakli bence. Projeyi baskasina verip yaptiracaksin. Kendimiz nasil yapacaz. Biraz az kar alirsin ama vaktini baska yere harcarsin. Erden timurun ikinci senesinde bitane dogrusu yok benim acimdan. Takimida koruyamadi. Ali koc neler dedi adama cikip bisey söylemedi.
Gazetelerde Martial haberleri geciyor, umarim dogru degildir. Manchesterden gönderilme nedeni Futbola odaklanmayip özel hayatindaki inisli cikisli iliskileri sahaya yansitmasi ve surekli yuzunun asik olmasi, morali yok. Fiziki rahatsizligi olani fizyoterapi ile halledersin ama mental sagligi bozuk oyuncuyu kimse düzeltemez. Zahayi aratir bize bu adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Haziran 2024; 10:18:25 > -
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/atavratbadou_10/status/1798065293711012102?t=L6C8HupxPnkVj8ykFydZNw&s=19
Icardi GS öne çıkarılanlarını silmiş
Okan Buruk'un oyun sistenine Amrabat uymuyor ama Okan Buruk istiyor muhabbeti var. Bakalım arkasından ne çıkacak. Elbet defanstan top alıp alan katederek rakip ceza sahasıns top taşıyacak adam şart. Torreira gibi kesici savaşçı,temaslı çarpışan futbolcular top sürerek rakip çalımlayarak topu rakip sahaya taşıma işinde üst düzey olmaz,hem rakibi durduran hem ara pas veren oyun kuran futbolcu örneği çok az. Gençlerbirliğinden Real Madrid'e giden Makalele bu tarz idi mesela. Modric ve Kroos Real Madrid'de bu işi yapmaya çalışıyorlar ama kesicilikleri aksıyor bu sefer. Torreira kaç gol attırdı kaç kere kaleye vurdu deniliyor. Temaslı oynayarak rakibi bozan futbolcular'dan 10 numara rolü beklemek gerçekci değil. Hem 6 numara heö 10 numara arası oyun karakterine artık 8 numara oyuncu deniyor,bu yüzden 10 numara modası bitti. 8 numara karakteri oyuncu bile çok temaalı oynamıyor,çok pres yaomıyor,arada dinleniyor sahada.
Ambarat Fiorentina'da oynarken çok iyi top sürüyordu,rakip takımın orta sahasında rakiplerin arasındaki boşluklardan hızşa geçerdi ama hızlı futbolcu değil yanlış anlaşılmasın. Hatta ben derdim bu adam yavaş ama rakip futbolcuların arasından nasıl geçiyor rahat rahat,rakip neden topu kapamıyor derdim. M.United'de acemi topcu gibiydi,M.United takım olarak da kötü malum.
Bence artık bir yıldız futbolcunun geçmiş yıllardaki başarısı,iyi futboluna bakarak değil,son sezonlardaki futboluna bakarak transfer edilmeli. Amrabat Fiorentina'da süperdi,şuan kötü ama maliyeti ucuz,alırsak Okan hoca adam eder deyip alırsan NDombele örnekleri yaşanır. Ucuz dediğin de 10 milyon Eurro. Hani pazarda uyanık satıcı olur ya,5 liralık malı satarken abi,abla sanahtan beri 20 TL'den sattım,akşam pazarı gel sana 10 TL diye bağırır,swn de hızla yaklalır 8 TL olur mu dersin,olmaz ama seni mi kıracam akşam akşam der 8 TL'den verir. Biz Erden Timur transferlerinde futboldan uzaklaşmış hamlaşmış pahalı futbolcuları bu mantıkla transfernettik ucuza aldık sandık. NDombele'nin futboldan uzak hali transferden önce görülmemesi,hazır hale gelmesinin en az 1 ay alacağının bilinmeden büyük para harcanması rezalettir,Okan Buruk'u zorda bırakmaktır. Bu transferlere paralar dökülürken maaş ödemelerinde sıkıntı yaşanacağını dikkate almamak ve takım havasını bozmak da Okan Buruk'a zarar vermek,işini zorlaştırmaktır.
Maaş krizinde bi zahmet floryaya gel de futbolcuları ikna et Erden Bey. Seni severler,sen söylersen 6 ay para almadan oynarlar belki.
Icardi'nin ödemesini geciktir bakalım Erden bey,ne oluyor,antrenmana çıkması için ikna edebilecek misin,sana destek oluyor mu görelim. Geçin demagoji yapmayı,iş naşka aşk başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Haziran 2024; 10:34:40 >
-
Erden timur'u abartmayın bu kadar. Son sene batırmıştı zaten. Futboldan anlayan biri gelsin gerekli yerlere takviyeleri yapsın yeter. Icardi'de Galatasaray'ı çok seviyorsa kalır zaten. Göreceğiz ne yapacak profesyonel mi yoksa erden için mi gs de duruyordu.
-
Hocam Icardi'nin suan tek derdi yaz kampina gelmemek. Tatili nasil uzatirim krizi ariyor suanda.
acur ve otokoç sağda solda atıp tutuyor, bizimkilerde tv lere sosyal medyaya çıkıp hem şampiyonluğu hemde bunların haksız penaltılarla kazandığı maçları öne çıkarmaları lazım
Krizi olmasa psg bırakmazdı zaten. Kimsenin elinden Icardi'yi kapmadık.
-
Bana da öyle geldi gidebilirim kolpası yapıp güya ikna edilecek bütün yaz.
Tatil bitince kalıyorum ayağına gelecek böylece kamptan kaçmış olacak.
Nerde bizde öyle yönetim, pısırıklar ordusu.
-
Yahu tabiki derdi o. Kilo verip fizik olarak toparlamasi gerekiyorken adam tatil peşinde. Bakın gorun yaz kampina gelmeyecek. Yok tedavi yok sakatlik bilmem ne ditip
Gunaydin aslanlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X