Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191.425
Cevap
295
Favori
3.573.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş bazı arkadaşları anlamak gerçekten imkansız

FB konusuna gidip şampiyonluğunuz hayırlı olsun diyenler mi dersin

Devre arasında Icardi, Torreira hepsi çekip gidecek 13.lükler gelecek takım bitti borç batağına batacağız diyen mi dersin

Sanki Galatasaray 100 yıllık klüp değil de 2 sene önce açıldı, kurucusu da Erden Timur, hatta adı Timurspordu da sonradan değişti

Konuşulanlara baktıkça acaba 2 hafta önce şampiyon olan takım biz değil miydik diye düşünmeden edemiyorum

Yukarıda ben de belirttim Erden beyin evet bu kadroda emeği çok da, bizim takımın Erden beysiz bir hiç olduğunu, o olmadan sahaya bile çıkmadan şampiyonluğu verdiğimizi falan bilmiyordum gerçekten

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

Nasıl yani kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erden Timur kendini popülizme çok kaptırdı. Twitterde para verene çalışan etkileşim kasarak tsçakipçi arttırmış hesaplar ve ayda 10 bin tl'ye istediğin yayını yapan muhabirlikten bozma youtube yayıncıları 1 yıldır Erden Timur güzellemesi yapıyor,başarıyı Erden Tmur'a ait gösterip Erden Timur olmazsa Galatasaray biter algısı yapıyorlar. Bu hesaplar para almadan bu kadar uğraşmaz,kimse için bu kadar PR kasmazlar. Dertleri Galatasaray'ın başarısı asla olmaz Bu hesaplara bunu kim yaptırıyor?

Dursun Özbek de yöneticiler de aptal değil.

Benim için Erden Timur Dursun Özbek ve Metin Öztürk'e göre kat kat değerliyken,ilerde başkan olsun derken Erden Timur'un sinsice başka işler çevirdiğine karar verdim ve artık benim için laf salatası yapan,başkanlık hırsı için siyaset yapan sinsinin biridir.

Başkanlık hayalin hedefin olabilir ama bu hedefin için Galatasaray'ın içinde bulunduğu gemide yangın çıkarıyorsan sen kendi hırslarını Galatasaray'ın üzerinde tutuyorsundur. Önceki gün yaptığı asla kabul edilemez. Eleştirilerini basına yapmamalıydı.

Erden Timur'un bir huyu var,ortaya bişey atıyor ama içi boş,en ufak kabıt yok.

Ara bozmak isteyen dedikoducu kadınlar gibi.

Bazı Galatasaray muhabirleri de bunu bunu söylüyor,sürekli bir ben iyiyim başka herkes kötü tripleri,Galatasaray'ı ben kurtardım demagojisi sıktı.

Transfer görüşmelerini anlaşmalarını yapan her yönericiye komisyoncu iması yapılır. Fatih Terim'e de dendi,Cenk Ergün'e de.

Bu hep böyledir. Sen parayı ben buldum parayı ben getirdim diye başkanı umursamadan bütçe müsait mi sormadan harcıyorsun sana dur diyen yok,olmadı.

Ben şahidim Metin Öztürk sana çok saygılı oldu,hep Erden Timur bey yetkili,Erden Timur bilir dedi. Rol çalmadı,popülist olmadı. Erden Timur'un kulüp için yaptığı yardımları sadece başkan olabilmek için yapmış imajı Erden Timur'a zarar verecek. Taraftara çok oynadı,haliyle kendisini destekleyen taraftar olacaktır ve Galatasaray zarar görebilir. Okan Buruk başarılı olmaya devam ederse Erden Timur unutulur gider. Fatih Terim için ölürüz Fatih Terim yoksa biz de yokuz diyenler 3-5 kişi kaldı. Kendini Galatasaray`ın üstünde görenler bir süre sonra taraftar desteğini kaybeder.

Erden Timur`u zerre sevmeyenler şuan Erden Timur`u savunuyor. Erden Timur rüzgarıyla Galatasaray`ı bölebilirmiyiz zayıflatabilir miyiz fırsatçılığındalar.

Erden Timur buna fırsat verirse,kişisel hırsları için birilerine kendini kullandırırırsa kendini seven destekleyen 10 taraftardan arkasında ancak 2 taraftar kalır.

Sevin sevmeyin şuan Dursun Özbek Galatasaray`ın üyelerinin kulüp tarihinin rekor oyla seçtiği son Galatasaray başkanıdır,daha yeni seçilmiştir. Dursun Özbek ve yönetime yapılacak algı operasyonu şu aşamada Galatasaray`a,zarar verir,rakiplerin işine yarar.

Herkes eteğindeki taşları dökerse,Erden Timur`un fevri hareketleri,başkana ve yönetime ait yetkileri kendisinde toplamak istediği anlatılmaya başlanırsa Erden Timur rüzgarı tersine döner.

Erden Timur, " Kartları sen dağıtmıyorsan,masayı devir" sözüne çok kaptırmış kendini. Bu sözü çok sevdiği bilinir. Şuan kartları dağıtamayınca masayı devirdiğini sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Haziran 2024; 4:37:32 >

• Stones kullanıcısına yanıt

Acun o seviyeleri geçeli çok oldu evet, 6-7 yıl önce olsa göze alamazdı böyle bir açıklama yapmayı ama artık onun için ufak meblalar seyirciymiş reytingmiş falan işleri, daha büyük şeyler peşinde

• Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

Bunu söylüyoruz, yok torri öne gidecekmiş gol arayacakmış. Adam Sabri gibi bile vuramıyor. Biraz liderlik vasfı var. Evet ileriye çıkıyor ama kilit pas yok. Onu amrabat’tan bekleyen kitle var. Valla okan hoca alırsa bildiği var deriz. Sonuçta futbolun içinde olan kendisi. Ama ben sanmıyorum istemez. G.Saray hücum takımı defans değil. Anlatamıyorum adamlara. FB’de Alex tipi oyuncu olsaydı ne Sivas kalırdı ne Konya. Onun eksikliğini ysşadılar. Mert Hakan gibi boş boş koşan adam alırsan olacağı o.

• zotacing kullanıcısına yanıt

O arkadaş futboldan gram anlıyorsa sene sonu tüm başlığı a4 kağıda yazdırır yerim.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Valla erden timur haksızlığa uğramıştır evet ama bu şekilde gitmesi (bir çoğuna göre kaçması) hoş olmadı O gider yaptığın Dursun Özbek öyle veya böyle seninle devam etmek istedi Hatta direk yönetime almak istedi Fakat sen bir türlü istemedin Kafana koydun Efsane olarak bırakayım, ilk takım tökezlediğinde adımı haykırır tribünler dedin Belki böyle bi beklentiye girdin Birileri de sana şimdi bırak Zaten 2 yıl şampiyon olduk 3. yıl da olamayız Sonraki seçim dönemi gel direk başkan adayımız ol dediyse ve sen buna ikna olduysan, basın toplantısındaki üstü kapalı anlattığın mevzular göstermelik ve güncel olmayan bahanelerse bizi çok üzersin erden başkan He bi de bu kadar basın toplantısı yapıyosun Gerçekten başkanın sana olan davetini samimiyetsiz altı boş bulduysan yada sportif aş'de yetki kısıtlaması gibi bi durumlar gerçekten varsa açıklamalıydın Mauro başta olmak üzere tüm takımın havası kaçtığı ortada Seneye olası başarısızlık sadece görevde olan mevcut yönetime değil görevinden istifa eden erden timur'a da yazar benim nezdimde..

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Boş muhabbet.

Jose gelince şampiyonluk garanti felan zannediyorlar. Acun da aynı hayale bürünmüş.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Çok beklersin  Tatlı rüyalar

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

sürekli totoyu atan bi arkadaş vardı. totem yapmanın tam zamanı şimdi.

• bu erdencilere göre ya konyaspordan filan topçu alabileceğiz ya da yüksek maaşlara topçular imza atacak türk futbol tarihinin en fazla maaş ödenen kadrosunu kuran adamı savunmak için söylüyorlar

geçen yıl erden timur un son güne kadar bekleyip alamadığı amrabat ı yarın indirse dursun özbek otelini yakacak bi tayfa da var

bak icardi triplendi onun nazını çekecek yönetici kim florya da abilik yapacak isim kim diye soracakları yerine en başarısız özelliği transfer üzerinden savunuyorlar adamı

ali bütün kurulları ele geçirmiş bununla erden bile en azından bu sezon mücadele edememiş şimdi ne kadro kurarsak kuralım bunlarla nasıl mücadele edeceğiz diye sormalıyken boş işler peşinde taraftar

en kötü albayrak listede olmalıydı adını foruma yazınca öcü gibi korkuyordu millet

dursun özbek gitsin yalvarsın floryayı emanet etsin en azından futbolcular ve hoca huzurlu olsun

• samtiger kullanıcısına yanıt

Sofyan Amrabat

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Bu sezon tüm iyi transferlerde erden timur zaten önceden ayarlamisti dursuna listeyi verdi dicekler. Kötü transferlerde erden olmadan böyle oluyo deyip yönetime sallayacaklar. Izle ve gör :D.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

Aslında 28 yaşında. Doğum günü gelmediği için 27 yazılıyor.

Torreria da, Sofyan da 1996 doğumlu.

28 yaş gayet iyi bir yaş. İkisinin de fiziği kondisyonu çok iyi zaten.

Torreria tek başına bu kadar domine ederker yanında kendi gibi biri olunca çok sağlam çok güçlü oluruz.

• Hocam teknik vs karıştırmıyorum. Ama fizik, güç kondisyon anlamında sofyan cebinden 3 tane oliveira çıkartır. Ayrıca 28 yaşında henüz.

• Erden basiretsizini boşverin şu acur denen sahtekara dikkat etmek gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erden Timur un gitmesi futbolcu ilişkileri ve takımı koruması açısında çok kötü oldu yalnız Icardi nin bu derece Erden Timur a bağlı olması da saçmalık. Tamam seversin de taraftar da değilsin bu kulüpten senelik 10M eur para alan futbolcusun. Profesyonel olup bu konulara çok dahil olmadan işine bakması gerek ama o tip bir karakter olmadığı belli. Başımızı çok ağrıtacak gibi.

Amrabat ın hiç tercih etmediğim bir oyuncu olduğunu bir kaç kez yazdım fakat keşke denildiği gibi Zaniolo ile takas edip üste 10M eur para alabilsek o zaman walla hiç de itiraz etmem. Zaniolo bizde oynamak istemiyor piyasası da her sene düşüyor geçen seneki kiralama bedeli + 10M da alsak bedavaya Amrabat almış oluruz ki çok iyi bence.

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

Aziz Yildirimin yaptigi aciklamalara savcilar kulaklarini tikamis durumda, tipki taraftar döven takim oyuncularina verilen ödül gibi. Bu arlanmazlar hukuksuzluk yüzünden simardilar ama birgün bir yerde fena toslayacaklar. Adamlar resmen Sampiyonluk dilencisi oldular. Sampiyonlugun kazanip hakedilen birsey degilde ödül gibi devlet tarafindan verilen bir plaket saniyorlar. Iktidarla savas icindeyiz diyen baskanlari U dönüsü yaparak aslinda iccieydik demeye basladi. Adamlar herseyi kendi agizlarindan itiraf ediyorlar, Azizde kirli camasirlarini döküyor ortaya bunlarin. Kendi kendilerini ifsa ediyorlar, Acunun ucagi cok geziyor demis, icinde artik ne tasiyorsa.

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.