Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46974698469947004701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Şair burada ne demek istiyor? Kadro kaliteli manasında bir şey mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐x (formerly twitter)
    Troll Football (@TrollFootball) on X
    https://twitter.com/TrollFootball/status/1730190105867112706?s=20
  • Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

ndombele tercihine katılmakla birlikte şligi maçı öncesi apo sanchez ikilisini neden bozasın ki? üstelik rakip uzun kontra ile oynayacak defansın orta sahada. Nelsson okan hocanın oyununun defansı değil bunu kabul edelim. Kötü demiyorum ama fiziki değiştirilemeyecek avantaj ve dezavantajlar var. 11 deki ilk isim nelson olsa sanchez profilinde biri alınmazdı.Temelde ben kaanın defansta "bu maç özelinde" hatalı olmadığını düşünüyorum. ndombele ben tercih etmezdim ama ilk man utd maçındaki zaha gibi bir hırsta elde edilebilirdi. Kumardı tutmadı.

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt

Herkesin yazıp çizdiği ile hareket etmeyecek. Herkes futboldan anlamıyor. Ne Ndombili hazır ne de Mertens ile pres oyunu oynayabilirsin. Bu kadar başarılı olduysak ŞL'de topu rakibe verip baskı oyunu oynadığımız için oldu. Dün tek bir formül vardı: Manchester'da nasıl oynadıysan öyle oyna. Biz topa sahip olma oyunu ve set hücumu denedik, elimizde patladı. Dün hakem hakkımızı yedi evet ama inanılmaz şanslıydık.

Umarım Okan hoca futboldan anlamayan sosyal medya tiplerini dinlemez.

Kopenhag maçına da topu onlara verip başlamalıyız. Gerekirse 3lü orta saha ile çıkmak lazım. İlk maçtaki gibi sahanın her noktasında bir eksik adamla yakalanmamız lazım. Evet galibiyet almamız gerekiyor ama galibiyet almanın yolu Terim futbolunda olduğu gibi şuursuzca atak yapmak demek değil.

Kora kor mücadele ile, zaman zaman topu rakibe bırakarak oynamamız lazım. Maçı dengeli bir şekilde ilerletip ardından risk almalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkdaşlar yahu anlamıyor musunuz açık açık yqzıyoruz da olmuyor Nelsson gitmesine izin verelim diye maçı satma potamsiyeline sahipti. Okan hocanın bu yüzden oynatmadığına eminim ama kanıtlayamam. Bu güvensizlikle Kaan'ı Nelsson yerine yazınca Ndombili'y de mecburen 8 numaraya yazdık. Haksız bir tercih değldi. Nelsson 5 yaşında veletler gibi yüzü beş karış asık geziyor.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Pres oyunu oynayacağımız maclarda bal gibi de 10 numara Kerem.

Hatay, Alanya gibi maçlarda 11 kişi savunma yapan takımlara karşı set hücumu oynamamız gereken maçlarda ise değil.

Devre arasında önceliğimiz sol bek, orta saha ve Sacha'ya bir yedek çekmek olmalı. Adam sakatlansa orada yavaş mı yavaş Kaan'ı oynatmak zorunda kalacağız.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Ondan önceki seneye bak evlerindeki maça, ondan öncekine bak, ondan öncekine bak. Ne hafife almaya ne de abartmaya gerek var.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/F.C._Copenhagen_in_European_football

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

Molde maçından sonra para geldi de Sanchez'i falan aldık. Elensek alamayacaktık. 2 gün içinde de Nelson'u satmak zordu.

• Üst uste iki macta yaşananlar tesadüf değil.maalesef son maçta da aynılarını yasayacagız &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Bu adamdan top oynamasını beklemek de ne bileyim

• Son 16 kalsak iyi kura çekme ihtimali yüksek. Çok iyi olurdu.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • F.Altaylı pis girişmiş.

-----------------

Süper Kupa Finali’ni Suudi Arabistan’da oynama fikrinin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan çıktığı yolunda Federasyon tarafından verilmiş bir bilgiye değindim.

Zaten her iki kulübün başkanları da Suudi Arabistan’da final oynama konusunda Federasyon’a bir itirazda bulunmamış, Galatasaray Başkanı da “evet” demişti.

Camialar adına Divan Kurulları “100. Yılda Türkiye’de oynayalım” açıklaması yapmışlardı ama yönetimler Divan Kurulları’nı takmamıştı.

Maç seve seve Suudi Arabistan’da oynanacaktı.

Benim çok da önemli olmayan bu yazıma Fenerbahçe Kulübü’nden bir yalanlama geldi.

Son derece terbiyesizce bir yalanlama.

Benim son olarak Haziran ayında karşılaştığım Galatasaray Başkanı’ndan aldığım talimatla bu yazıyı yazdığımı iddia eden saçma sapan bir şey.

Ciddiye bile almadım.

Çünkü aynı Fenerbahçe Kulübü birkaç gün öncesine kadar benim Galatasaray Kulübü Başkanı aleyhinde söylediklerimi yayarak bundan medet umuyordu.

Baba parası ile her şeyi ve hatta ne yazık ki, herkesi satın almaya alışmış olanların beni de satılık zannetmeleri ciddi bir terbiyesizlik işaretiydi ama ciddiye alınacak tarafı da yoktu.

.......

Madem bu maçı aslında camialar istemiyordu ve Federasyon yüzünden mecburen gidiyorsunuz.

Başkanlar Suudi Arabistan’a gitmesin. Hatta genç takımları yollayın, orada onlar oynasın, kupayı değersizleştirin. Siz de Türkiye’de iki takım 100. Yıl Dostluk Maçı oynayın diye bir öneri yapsam kabul eder misiniz?

Yoksa Suudi Arabistan’a ille de gitmek mi istiyorsunuz?

Gitmezseniz, Koç Grubu’na ait Otokar’ın Suudi Arabistan silahlı kuvvetlerine satmaya çalıştığı 8×8 ARMA II tekerlekli zırhlı araçların lobisini gençler yapamaz mı?

İlle patron düzeyinde mi olması gerekiyor bu işin?

Öyle ise eğer bence hiçbir mahzuru yok. Altay tankı ihalesi, projeyi geliştiren Otokar’dan alındığı zaman bunun yanlış olduğunu da ben yazmıştım.

Suudi Arabistan’a ARMA II satmanızı da gerçekten çok isterim.

İhracat iyi bir şeydir.

Ben hep Türkiye’den yana oldum, iyi işlerden yana oldum.

Ama yalancı asla olmadım.

Simon Kuper’in dediği gibi, futbolun asla sadece futbol olmadığını biliyorum.

Ama siz de satın alamayacağınız insanları itham etmemeyi bilin, öğrenin. 

En azından bir daha sefere.

8 çarpı 8 ARMA II - Fatih Altaylı (fatihaltayli.com.tr)

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Birde gittik şampiyonlar ligi maçında ilk 11 çıkardık 😁😁

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Bize ne bundan?
    Galatasaray taraftarı sizin kadar sevmiyor Fatih Terim i.

Yazdıklarıma cevap veremediğinde geçen yaptığın gibi saçmalamazsin umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2560DDFD -- 30 Kasım 2023; 17:21:21 >

Sevdiğimin UEFA'sı gruplardan çıkarsak hemen Real çeker bize bi tane. Uzun zaman oldu, 2 haftadır falan Real ile eşleşmiyoruz.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    1.30'luk kadından da mı düşük almış? Yüzyılın en anlaşılmaz penaltı iptali kararını veren futbolu voleybol sanan yer elmasından da mı?

şöyle dortmund inter gelse cok güzel maçlar olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam devam maçıydı. Son zarını atti tutmadi. Yav adam seremonide şl müziği çaldığında sakalını kaşıyordu ruhsuz mutsuz ne olur su adamdan

• Dünkü maçı izlemedim ama yorumlardan Okanın yine yüzüne gözüne bulaştırdığı anlıyorum.İlk geldiğinden beri diyorum Okan GS nin hocası değil.Ligde Pendiği Samsunu yensen ne yazar hocalığın Avrupa maçlarında ortaya çıkar.

Bayern maçlarında Okanı eleştirdik diye buradaki çok bilmiş arkadaşlar saldırıp Okanı savunuyordu.Son maçta Kopenhagı yenemeyeceğiz.Lig sonundada şampiyonluk kaçtığı için Okana istifa et diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.Hadi geçmiş olsun yerimizde saymaya devam bir sezon daha gitti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 46974698469947004701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.