< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4698. sayfa)

-
-
Hiçbirşey yapmadı. O yüzden hatasını görmemişsindir. Defansı da Torreira yaptı, hücumu da. Orta sahanın göbeğinde oynayıp toplam 16 (onaltı) pas yapmak büyük başarı gerçekten. Maç boyunca bilerek toptan kaçsan yine daha çok pas yaparsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Skordan Bağımsızyoutube
“ONANA’LARDAN ÇEKTİĞİMİZ… Keşke Altay oynasaydı.” #galatasaray #beşiktaş #bülentusluhttps://www.youtube.com/shorts/zvZR27XaBic?si=3QyD-lumspTUEaOT
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Daha bahsettiğim futbolcuların hangi sezon oynadığını bilmiyorsun 2001-2002 sezonunu söylüyorum şu 2.turda barca,Liverpool ve roma ile oynayıp 5 maçta 5 puan alıp son maçta barca ile içerde oynayıp 72 yada 76. Dakikada lüks enriqe nin golü ile 1-0 yenildiğimiz sezonu söylüyorum . jardel satıldı karşılığında gelen 3 topçu siphear mpenza ve Horvard ile Peresli kadrodan bahsediyorum roma sahasında çıkan kavgaları ve takımımıza yapılan saldırıların olduğu sezon merak etme biz zor zamanlarida iyi zamanlarida gördük okanin yaptıklarını da unutmadık spor için futbol oynamadığını söyleyip
başka takimlara gidenleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkolik -- 30 Kasım 2023; 15:45:9 >
Hocam Nelson gibi stoperin var. Formsuz felan ama sağlam bir sağ stoperin var. Kulllan abi kullan yav.
Orta sahada sadece 1 maç 90 dk o da bitik Alanya karşısında oynayan ndombele ile çıkıyorsun. Orta saha sert koşan adamın olacak karşında premier lig kafa takımı var.
37 yaşındaki mertens e geleilim. Topta kaptirsa bitiricilik sıkıntısı da olsa elinde Kerem aktürk oğlu gibi deli dana gibi koşan oyuncun var. Ki oyuncu jeneriklik gol attı.
Çıkan kadro yenilmelik kadroydu. Kalecileri sağolsun yoksa bay bay 4. Olacaktık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben açıkcası kaan ve mertens tercihini anlıyorum. Hatta iş bir tık ileri götürüp sanchez olmadığı ortamda kopenhag maçınada 1e1 bu kadro ile çıkacağını düşünüyorum bir ihtimal nelssonda o ışığı görürse apo sol bek oynar ama ben sanmıyorum. Benim demek istediği ölümcül bir hata değil oyun tercihi olduğu. Açıkcası ben çok eleştirmem bu tercih için.
dipnot olarak nelsson defans olarak kaan ın çok önünde olsada dünkü maç planında dombele den çok zarar verirdi bence. Dediğim gibi tercihtir eleştirilir ama ipi çekilmez bu yüzden.
-
3 4 sene önce şampiyonluğu tek hakkıyla bjk alıyor avrupadan belli diyen adam değil mi. Hani bjk 0 çekmişti o sene. gerçi önceki seneleri de biliyoruz iskenderbeyler falan
-
kardeş onu çok dedik transferler hatalı diye başlık bile açtım ben hatta bir sürü üstüme geldiler, o zaman kimse bir şey demiyordu, ama işin garibi bu tranfsferlin angelino harici okan ın istediği adamlar değil
-
okan ın hataları var dedim zaten ama abartmaya gerek yok bu takımı da buralara taşıyan onun oyunu sonuçta takıma defans yapmayı öğretemdi yada mevcut oyuncular buna musait değil ana sorun burada
sanchez in yokluğunda tabiki nelson oynamalıydı ama onunda tavrını demeçlerden gördük adam sergio veya mertnes gibi tavır almıyor yedekteyken diğer yandan bende her halukarda sergio ile başlardım hatta ziyech bile yedek olmalıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Kasım 2023; 16:0:45 > -
işin aslı nelson u alanya maçında kullanması gerekiyordu sanchez de böylelikle rotasyona girerdi neslonda bilmediğimz bir sorun yoksa bu büyük hataydı
-
Biz de göremedim hocam. Çünkü sahada yok gibiydi. 10 kişi oynadık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
içerde kopenhag a kasmayan bayern dep manu da hiç kasmaz zaten rekorda gitti
manu yener muhtemelen bizim maç berabere biter averajla sonuncu oluruz
fikstür hakemler derken bu şl grubuna böyle bir son bekliyorum
Semih Durası (@semihdurasi) on Xtwitter
Kopenhag'ın Şampiyonlar Ligi tüm iç saha maçları. 18 maçta kaybettikleri 3 rakip var; Bayern Munih, Real Madrid, Chelsea. United'ı 2 kez yendiler. City, Barcelona, Dortmund, Juventus, Benfica, Sevilla'ya kaybetmediler. 18 maçın 17'sinde 2 gol veya daha az gördüler.https://twitter.com/semihdurasi/status/1730144787221606797
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 30 Kasım 2023; 16:13:0 > -
Kardeş UEFA’da Liverpool var Lizbon var westham var brighton var roma var leverkusen var Marsilya var astın villa konferansta
Okan hocayı seviyorum çokta elestirmem bir bildiği vardır derim ama dünkü kadroyu beğenemedim ben.
Orta saha ndombele pamuk gibi bir orta saha çiçek ama Manchester için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Adamlar saygı duyulacak bi ekip, manuyu yenmekten daha zor iş bu. 60m € kadro değeri var diye yerden yere vuruyolar, adamların sattıkları topçular türkiye liginden daha fazla. Sürekli bu arenada oynuyolar üstüne topçu yetiştirip satıyolar. Mesela hiç beğenmediğim refleksleri olmayan grabarayı 14milyon euroya satmışlar bile.
-
Havaya girmeyin beyler, onlar 1968’de Manchester City’yi yenmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nelson’un takıma zarar falan vereceğini düşünmüyorum. Geçen sene kurtardığı maç sayısı Abdulkerim’den daha fazladır. Şampiyon olduysak bunda Nelson’un payı çok büyük. Evet defanstan top çıkarma konusunda iyi değil ama oynadıkça bu konuda gelişebilecek bir oyuncu.
Sezon başında 1-2 maç formsuz diye ipi çekildi. Lig sonuncusuna karşı bile oynatmıyor. Ama sezon başından beri iki metre koşmaktan aciz futbolu bırakmış Ndombele’ye en kritik maçta şans veriyor. Üstelik bu adamın bonservisi de bizde değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X