3-4. haftalarda kimle oynasalardı ezip geçerlerdi hocam. Tam olarak dünkü maçın kıstas olacağını sanmıyorum ben. Kopenhag şuan 1 puanda olmalıydı ama şanslarına 4 puan fazla topladılar. Biz ve United mesela hak ettiğimizden daha az puan topladık bence. Fakat futbol bu tabii yapacak bir şey yok. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4701. sayfa)

-
-
ilk maçın özetini izledim de, 34 dkya kadar top değmemiş adamlara pozisyonları ise sayamadım.
ilk pozisyonda yemişiz, muslera reyiz tam uzaklaştıramamış.
Favori olduğumuz kopenhag ve içerideki manu maçlarında 2-0dan gelip berabere kalmışız.
Favori olmak bize yaramıyor, ben bir sürpriz bekliyorum ve galibiyet düşünüyorum.
-
Manu nun maçında top kaleyi bulunca gol olma şansı %85 minimum , iyi ki adamlar beceriksizdi yoksa kaleyi bulan neredeyse her topu muslera aldı bitmiş bu adamı geçmişte lig performansı iyi diye hâlâ 3 küsür milyn euro maaşla oynatmaları skandal bence.
Devre arası acilen kaliteli ve genç bi kaleci almamız lazım muslera yı emekli edip. Başarısızlıklarımızın çoğu boş duygusallıklar yüzünden geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün biz, bugün BJK (umarım) ülke puanına güzel katkılar sağlıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EXXENSPORyoutube
Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray evinde 2-0 geriye düştüğü maçta Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. ⚽ A. Garnacho 11' ⚽ Bruno Fernandes 18' ⚽ H. Ziyech 29' ⚽ S. McTominay 55' ⚽ H. Ziyech 62' ⚽ Kerem Aktürkoğlu 71' UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupası, Eredivisie ve Suudi Arabistan Pro Lig yalnızca “Türkiye’nin dijital platformu” EXXEN’de. #exxen #exxenspor #galatasaray #manchesterunited #ucl #ziyech #icardihttps://www.youtube.com/watch?v=-0cizvebS-407:12'deki pozisyonu izler misiniz, bunun ofsayt çizgisi çizildi mi?
-
Ndombele futbolu bırakmış görünüyor, devre arası gönderilirse iyi olur.
-
Sanki ilk maçta Kopenhag bizi elinden kaçırmış gibi muhabbet dönüyor ama adamları maçın başında top diye oynadık kaç tane pozisyon kaçtı. Sonra bir anlık dalgınlıkla herifler ilk pozisyonda golü atınca düştük.
Molde bunlardan çok daha iyi takımdı daha organizeydi bunlar sadece kapanmayı biliyor. Gerizekalı Rashford aptal bir kırmızı kart görmeseydi şimdi grupta sonuncu olmaları garantilenmişti.
Normal şartlarda kesinlikle bizim kazanma olasılığımız daha fazla ama şu hakemleri görünce bir şey diyemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.instagram.com
Login • Instagramhttps://www.instagram.com/reel/Cz9A-a_s7JH/?igshid=ZWI2YzEzYmMxYg==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son pası kast ederek sorduysanız hocam, pası çıkaran oyuncu bizdeki herkesten zaten önde olduğu için ofsayt diye bir şey olamaz.
yenilgileri hakeme bağlamayı hiç sevmem ama hakemler gerçekten maça etki ediyor.
cl'de kolay kolay göremeyeceğimiz bir pozisyon yaşandı.
öyle bir ofsayt çizgisi olamaz, bizim maça denk gelmesi kötü oldu.
son maç için umutluyum,zoru severiz.
tur atlarsak mali açıdan çok iyi olacak,13 milyona yakın para gelecek.
gerekirse galibiyet priminin yarısı ya da tümü takıma dağıtılsın, değmez mi pekala değer hocam :)
-
boey bariz bozuyor gibi hocam
-
en sondan bir önceki hocam
-
kesin ofsayt demiyorum , neden çizilmiyor diyorum hocam.
bariz ve gibi aynı cümlede çok tuhaf değil mi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 30 Kasım 2023; 19:16:14 > -
-
bariz gibi gelmiştir ama bence gene de çizilmesi lazım
-
Orada çekildi diye hatırlıyorum ve ofsayt yoktu.
Ondan ziyade sorun verilmeyen penaltımız Icardi'nin iptal edilen golü bir de tüm bunlar yetmiyormuş gibi Bayern'in şaka gibi iptal edilen bariz penaltısı.
United dünyada en çok taraftarı olan takım. Çok bariz; United gruptan çıksın istiyorlar. Futbol izlemeyi bırakalım dye her türlü müdahaleyi yapıyorlar. Futbolun mali tarafı futbolu bitirdi. Şartlar eşit falan değil ben inanmıyorum.
kopenhagin puani sans felan degil. biraz daha sansli olsalar bayernde iki mactanda puan alirlardi. ilk macta kirmizi yemeseler bizi de rahatca yeneceklerdi hicbi takimi kücümsemeyin.
-
aynen yeni kaleci sart artik muslera dönemi bitmeli.
-
o çok entresan önceki gün psg newcastle maçında newcastlelı oyuncunun vücuttan sekerek kolunun altına geldi penaltı verildi.
dün kopenhag bayern maçında direk kolunun altına çarptı top verilmedi
yoruma kalınca hakemlerde iyice saçmaladı
-
Avrupa'da da lobi faaliyetleri var demek ki; 4 takım arasında Manu'nun sonuncu olması onların da işlerine gelmeyecektir
Ben kopenhagı yeneceğimizi, manchester'ın da galip ya da berabere kalacağını düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X