< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3915. sayfa)

-
-
Hocam solumuzdan geldi bir gol ama net şundandır denemez. Takım deli bir efor sarf etti. Ben ilk 30dk dan sonra kesilirler dedim ama 55e kadar iyi götürdük. Bu kadar pozisyon bulup atamazsa olacağı bu.
Tete'nin boey ile uyumu hic iyi değil, uzun süredir aynı sey oluyor tete ayağına aliyor boet boşa kaçıyor tete geri yada orta noktaya dönüyor hiç olmadı orta açıyor. Rashica ile daha güzel uyum icindeydiler.
Zaha bi manu macinda parladi ordan beri ortada yok.
Ndombele ve angelino devre arasi postalanmalı.
Ziyech icinde sezon sonuna kadar süre verilir, olmuyorsa zaten uzatmama hakkımız vardi diye hatırlıyorum. Zaha'yı adam etmemiz lazım, istiyorki paslar ona guzel atılsin vs ama kendide oek matah oynamıyor. Tabi p. Ligde alıştığı kalite burada yok kusura bakmasın bizimkiler kaleyi görünce akılları çıkıyor direk vuruyorlar sağa sola pas atayım yok.
Icardi bile bencillesmeye başladı hayırlısı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Twitterda dalga geçiyorlar ndombele ile, en az 3 farklı videosunu gördüm.
Gerçekten 3 ay yaz boyunca bekleyip nasıl bunu aldık hayret ediyorum.
Önce biraz umutluydum, geç de olsa form tutar aldılarsa bi bildikleri vardır falan diye ama yok arkadaş, Kasım ayı gelmiş adamda futbolcunun f'si yok.
2025 Ocak ayına bile yetişmez bu adam bırak bu senenin 2. yarısını, leş ötesi leş ötesi leş.
Ziyech de çıt kırıldım, oynamaya niyeti yok.
Angelino o kadar leş ki şu Kazımcan'a bile forma kaptırıyor şl maçında. Al birini vur ötekine ikisi Duboisin bir ayağı etmez.
Zaha - Tete en azından sahaya çıkabiliyorlar ona şükretmek lazım heralde ama onların da performansı kötü.
Bu sene Sanchez harici bi çöp transfer edememişiz maalesef.
Syzmanski'ye vermediğimiz 0.4m € biri arşa çıkartır umarım, yerine aldığımız oyuncuları top toplayıcı yapsan onu bile yapacak halleri yok çünkü.
-
Zahayı sayma hocam zaten burdada performans alamıyoruz.ıcardi torreira sanchez muslera boey tete her turlu oynar uefada.Türkleri söylemiyorum bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solo il GALA -- 25 Ekim 2023; 1:9:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İçerde realden 6 yediğimiz maçı da böyle anlattınız 30 dakikada 3 olurdu diye günün sonunda ne var sıfır puan.Bugün ne var sıfır puan.
Ama arada ciddi farklar var ft nin elindeki kadro ile bugünkü kadro kıyasa bile giremez.
Romantizmi bırakalım sıfır puan aldık madalya falan da almadık.Hoca nasıl maça iyi başlatıp planı iyi uygulattıysa krizi de o derece kötü yönetti.Sorun da bunu geldiğinden beri yapıyor olması.
Elinde icardi var adama savunma arkası koşu attırıyorsun bugün 1 2 pozisyonda yorgunluktan öylesine vurdu pas oyunu oynayıp adamı o kadar boş koşturmasak dinç kalıp başka bişey yapacak.Bu adam da 30 yaşında sonuçta.
Neyse o oldu bu oldu atamadın dakika 75 kontradan gol yiyorsun 1 puan çok büyük avantaj bayernden deyip otobüs çekmesi lazım.Hoca olarak çok toy gelişime açık olsa yine sıkıntı değil ama ders alma olayı yok malesef.
Herkesin aklı bir karış havada yapılan amatörlükler kahramanlık gibi savunuluyor, sosyal medya da öyle.Profesyonelce işini yapsın diye orada basit hataları yapıyor sürekli akıllanmıyor da.Yazın program program gezip ilgilenilen adamları açıkladı çoğunu alamadık çünkü fiyatını yükseltti.
Neyse anlaşılan aralıkta fenere 2 maç 1 kupa sonra da mart ayında fener şampiyonluğu görünce kafaya dank edecek sanırım bizim taraftarların.
Son kez söyleyim başım ağrıdı üzüntüden çünkü,bu adamın hocalık meziyetleriyle ilgili çok büyük sıkıntılar var.Başımıza iş gelmedikçe anlaşılmayacak.İcardi denilen adam sırtlamayı kestiği an defosu ortaya çıkacak.Bizim takımın başında iyi bir hoca olmadığı gibi hatalarının farkında olan bir hoca da yok.Hoca S.O.S veriyor.
-
Tarihin en büyük maçında angelino yedek oynayıp kazımcan oynadı.
Kazımcan gol yedirdi fakat gol penaltı almamıza da sebep oldu. yani negatifi pozitife çekti bir şekilde.
Bitiricilik sorunumuz var. Halledilmesi gerek. Önce bu.
-
bu Futbolun aynısını Tudor oynatmıştı gs ye hatırlarsanız
çok güzel önde baskı ile başlıyoruz maça . Hemen skor bulalım diye ama bulamadığımızda ( bu geceki gibi ) 55-60 dan sonra takım iptal oluyor
bu baskıyı oyun içine yayıp bölüm bölüm yapmamız lazım. 45 dk ful press ile oynarsan 2. Yarı böyle herkes ciğerini eline alıp yürür sahada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erden kendi dedi para yokmuş.Syzmanski veya fredi alamadık diye üzülmek gereksiz para yoktu fener aldı
Clye kalınmazsa davinsonda alınmayacakmış.Son gün adam yoktu malesef.Keşke vacino geleydi
-
Bir şey değişmezdi angelinoda adam geçirdi girdikten sonra
-
Para yok olayı tamamen kolpa
Zaha ya 10 milyon maaş gömmeyecektin o zaman
Kerem demirbay a 3 milyon bonservis verdik. Vermeyecektik o zaman
Planlama baştan hatalı
Tete, Kazımcan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Duboisi geri alamiyor muyuz, bu angelino gitsin abi bir tane katkısı yok şu takıma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Golleri yediren Kazımcan ama suçlu yine Angelino mu oldu :D
-
Hocam 1 orta saha 1 yedek forvet , 1 tane de fırsat transferi genç bi kanat alıp transferi kapatsalardı hiçbirşey olmazdı
sol bek i Dubois götürürmüş çok rahat
Angelino kredisini bjk maçında bitirdi
Ndombele net olarak gidecek. Aha buraya yazıyorum. Devre arası yabancı hakkı için şutlayacaz.Ndombele futbolu kafasında bitirmiş.
Batuhan Karadeniz , Ndombele 1 ay sonra doğurur 8 aylık diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 25 Ekim 2023; 1:19:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+ Angelino ( umarım)
-
Kazımcan'ın bu maçtaki futbolu Angelino'nun bjk maçında oynadığı futboldan çok daha kötüydü. Sadece yedirdiği golü söylemiyorum. Yanındaki adama pas atarken ayağının dolanması, kornere çıkacak topu rahat durumdayken sahada tutamamak vs.
-
Hocam Ziyech 3 Ndombele 3 Zaha 3-4m maaş veriyoruz, para yok da bu adamların maaşı da ödeniyor sonuçta burası sadece ediyor 10-11m €. Üzerine Zaha'nın 6m€ imza parası, Tete'nin imza parası vs saymadım bile.
Kerem Demirbay'a verdik 3m€
Angelino'ya 2m€ kiralama ücreti
Sadece bonservisli sattığımız oyunculardan 18m€ kasaya girdi, Icardi + Davinson demek bu hemen hemen
Ben anlamıyorum nasıl para yok
-
Senaryolar. Şuan için ipler bizim elimizde.
en iyi senaryo:
bayern münih - 18
galatasaray - 10
fc kopenhag - 1
kabul edilebilir senaryo:
bayern münih - 18
galatasaray - 8
fc kopenhag - 1
şanssız ama makul senaryo:
bayern münih - 18
galatasaray - 7
fc kopenhag - 1
en b*ktan senaryo:
bayern münih - 18
fc kopenhag - 4
galatasaray - 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 25 Ekim 2023; 1:25:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X