Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37993800380138023803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olası bir bayern sürprizi yapabilirsek konuya damlayan kanatlıların yüzünü görmek isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Bayern den puan alırsak açık açık önden eski günlerinde olmadığı beyanını geçsinler sonra sindirmesi zor oluyor kendileri açısından

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dudu peri gelse de zamanı ileriye alsa arkadaş saatler ilerlemiyor ya, maç ne zaman başlayacak arkadaş &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Yarın, hayatım boyunca her CL maçımızdan önce yaptığım gibi defalarca CL müziği dinleyerek moda gireceğim. Kazanacağız. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Bu arada taraftar profilimiz çok değişti. İçeride oynamak artık dezavantaj gibi bir şey oldu.

• Şu hareketi Sanchez'e yapsın bakalım elini neresine sokuyor.

• Dikkate almaya değer mi sence. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

Real ŞL kupasını en çok alan takım ama kime sorsan Münih'ten çekinir. Adamlar bir kere grup canavarı

ve takım profili olarak bu tip maçları ciddiye alıyorlar öyle 5 atayım durayım diyen takım değiller.

• Bayern balonunu patlatma zamanı geldi &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Normal bir olasılıkda ben tek veya 2 farklı mağlubiyete razıyım

• Tam aksine Bayern dünya futbolunun en az abartılan kulübüdür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray’a 5.45 oran vermişler. Kaçmaz bu oran. Yarın kesinlikle Bayern’i yenip tarih yazıcaz

• Bayern alışmış sessiz sakin oturarak maç izleyen taraftarlara. Yarın 55 bin kişi aynı anda ıslıklayınca ne yapacaklarını şaşıracaklar

Bu maç bizim korkmaya gerek yok. 3-2 kazanırız diyorum

• Ben Okan’dan bir sürpriz daha bekliyorum ve Bayern’den puan alacağına inanıyorum.

Okan, artık bir Fatih Terim gibi efsane olma adayı ve elinde de iyi bir kadro var, bunu kendisi de farkındadır ve şampiyonlar liginde bir fark yaratacağına inanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Sen normal değilsin.&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

3 gol atma olasılığımız 2 gol yeme olasılığımızdan daha yüksek. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 1 gol atsak dua ederim.

• Kutlu Akpınar: "Yener hoca Icardi'nin sakatlığında çok titiz. İleride daha büyük problem yaşanma ihtimalini görürse oynamasını istemez.

Son kararı sağlık heyeti, Okan Buruk ve Icardi verecek. Durum yarın öğlen netleşir.''

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Bayern 50 senedir kaçıyorsun bizden artık intikam zamanı geldi &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Biz Bayern Münih konuşuyoruz adam gelmiş bizi yenecekmiş de vıdı vıdı. He yeğenim he. Sıraya, sıraya.

• Şöyle bi dizilişle çıkalım 3 tane ileriye hızlı adam :D geri kalan herkes defans top bayerndeyken torreira kaan stoper olarak gelecek 6-1-3 olacaz dizilişte bayern paslaşırken bir anda şok presle topu alabilirsek direkt kanatlara uzun top, topu biraz önde alırsak angelino boey atağa katılacak 5li hücüm yapmaya çalışacaz arkayı da yine 4lemiş oluruz apo bek sanchez bek geçer torreira kaan stoper.

Burada her şeyin kaderini belirleyecek oyuncu orta sahanın ilerisinde tek duracak olan adam Bence mertens olmalı ani bir presle top kaparsa, sağlam bi ara pası atarsa maçın kaderini değiştirir. Ona biraz pozisyon özgürlüğü tanınacak akıllı hareket edip doğru hamleyi yaparsa bişiler olabilir.

Oraya ndombele (iyi top tutuyor totosuyla)

mertens ( Güzel pres yapıyor, pasları fena değil)

Ziyech ( Topu aldığı an çok akıllı pas atıyor tam atılması gereken yere +zaha çizgiye inip 1-2 çalımla ceza sahası dışına bir pas filan atabilirse sağlam bir füzeyle gol çıkarabilir.)

Ya da o ileride oynayan adamı boşverip stopere nelson ekleyip 5-2-3 filan oynayacaz 3 stoperle gol yemeden dayanıp bir kontra atakla golü bulup üstüne yatmaya çalışacaz en iyi ihtimalle beraberlik koparabiliriz.

Ha bence okan herkesin beklediğinden farklı oynayıp atak futbolu oynatacak yakaladığımız pozisyonları atamazsak eğer beceriksizlik yüzünden 4-0 5-0 yeniliriz diyorum olur da bulduğumuz 1-2 pozisyon gol olursa 2-2 filan bir ihtimal.

Kazanacağımızı sanmıyorum yaratık gibi top oynuyor şerefsizler.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• "Allahını seven defansa gelsin" taktiği...

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Kanzi ıslıklarız tribün baskısı anlarsın ya

• 
Sayfa: önceki 37993800380138023803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.