< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3802. sayfa)

-
-
-
lig başlangıcından bahsediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başlama rekorudur en uzun kazanma serisi 14 maç bizde
-
bana kalsa
muslera
angelino apo kaan nelson sanchez boey
torreira ndombele
kerem zaha
4 stoper 2 bek :D aykut kocaman şekli 8li defans 2 tane ileride topçu biri de defansa yardım edecek
Beyler defanstan çıkmayın, topu alan Allah aşkına zahaya diksin. Zaha da artık bi çalım bi depar atsın bi zahmet
-
Arkadaşlar değil kane sane , ALAYI GELSİN ALAYI ALAYI
YARIN ARENA DA GRUP LİDERLİĞİNİ KUTLAYACAK BU TAKIM
Gnabry
Upecemano
Goretzka
Neuer
Guerrerio
yok
-
Ağzından olur inşallah değerli forumdaşım. Bayern'in yenemeyeceği takım, NŞA yok. Galibiyet ihtimalleri çok fazla. Gelgelelim, ülkemizde o az ihtimali gerçekleştirme olasılığı en yüksek takımın da Galatasaray olduğu bir gerçek. Benim de hissiyatım puan alacağımız yönünde... Umarım yanılmayız...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazıları defansif oynanması gerektiğini, bilmem kaç tane defans ile çıkılması gerektiğini söylemiş…
Arkadaş eğer maçları izlemiyorsan, o lig ile ilgili bilgin yoksa konuşmak için konuşma, Bayern defansif oynayan her takımın içinden geçti, 5-6 atıp geçti.
Bayern maçında cesur oynanarak bulunan pozisyonun gol olması gerekiyor, eğer geriden oynarsak, defansif çıkarsak bilmem kaç farkı atar geçer.
Bayern takımı bir sistem takımı, liderlik vasfı olan, bir oyuncu üzerinden ilerleyen bir sistemleri yok, defansif çıkılması durumunda sistemlerinin devam etmesini olanak sağlarsın, cesur oynanarak ama açık da vermeyecek girilen pozisyonların başarılı sonuçlandırılması gerekmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F74CBD3E -- 23 Ekim 2023; 14:19:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Manu maçı sonrası nasıl pişkin pişkin utanmadan arlanmadan ortalıkta gezdilerse öyle birşey olsa da gezerler. Kendini bilmez ergenin biri Bayern logosu koymuş bir de profil resmine. Aklıyla, zekasıyla, kültürüyle, bilgi birikimiyle ilgi çekebilme, fark edilebilme ihtimali sıfır olan tiplerin başvurduğu avam yollardan biri de bu. Bu arada bayerni yenmek gibi birşeyi düşünmemek beraberlik neden olmasın diye düşünmek daha sağlıklı bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 23 Ekim 2023; 15:23:51 >
Yıkardi oynuyormuş hadi yine iyiz
taşardi hocam omun mahlası
-
Yukarıda bir arkadaş defansif çıkılmaması gerektiğini yazmış
Kesinlikle katılıyorum.
Bayern in lig maçlarını izleyenler bilir. Ful defans yapan takımları öyle kolay harcıyorlar ki, ama önde baskı ve ortasaha da rahat pas yapmalarını bozan takımlar Bayern e karşı pozisyon bulup gol atabiliyorlar.
Tekrar söylüyorum Bayern eski Bayern değil. Özellikle bu sene kırılgan bir yapıya sahipler. Manu maçındaki gibi geriden oyun kurmalarını bozup önde baskı ile uzun top oynamaya çalışırsak kesinlikle pozisyonlar yakalarız.
Önde oynayacak 4 oyuncunun çok hareketli ve sürekli press yapması lazım.
Peşindeyiz Galatasaray! on Xtwitter
📸 Mauro Icardi: “Günaydın.”https://twitter.com/PesindeyizApp/status/1716334335186358460Münih macında oynar bu
-
Bu nedir ya. Bu montofonu futbolcu diye alıp getiren hakkında suç duyurusunda bulunup hapise atmaları lazım normalde. Sanchez dışında transferlerimizin tamamı fiyasko çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 23 Ekim 2023; 15:7:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Snchez dışında bu transfer olmuş diyebileceğimiz bir oyuncu yok.Kötü bir transfer dönemi gecirdik kabul edelim bunu..
-
x (formerly twitter)
Le Marke Sports on Xhttps://twitter.com/lemarkespors/status/1716426790229438954?s=20 -
Adamın 10 kilo fazlası var
onu geçtim adam o kadar antrenman yapmamış ki tamamen hantallaşmış. Bu adamla anlaşırken hiç mi adamın durumuna bakmadınız ya
resmen rezalet. Giden paralara yazık. Hiç almasaydınız daha iyiydi yani bu adam kilo vermek de istemiyor anladığım kadarıyla geleli kaç hafta oldu daha 1 gram ilerleme yok. Ziyech de kronik sakat galiba 1 maç oynayıp 5 hafta yatacak
Ndombele tesislere ilk geldiğinde bodyguard zannetmişler. İş yok bilader demişler. Derdini zor anlatmış.
-
Kerem demirbay yarin net oynamali. Manuyu taniyan zaha nasil is yaptiysa bayerni taniyan keremde is yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X