vecino istemezik diye taraftar tag açıp 1 milyon tivit atınca mecbur bu dombiliyi aldılar işte :D al geç vecinoyu mis gibi topçu |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3803. sayfa)

-
-
Aylarca taraftarı oyalayıp NDombele mi Vecino mu denmesi tamamen saçmalık. Sanki bu ikisinden başka oyuncu yoktu. Fransa liginden bir sürü bize yetecek seviyede adam alabilirdik.
-
Vecinonun iptal edilmesi lazio tarafından kaynaklı defalarca söylendi. 5 milyon tweet atılsa da alınacakmış sarri veto etmese.
Ndombeleyi 40 gün bekletmelerinin sebebi buymuş demekki. Erden timurda farkındaydı, ama işte adam kalmadı malesef kumar oynadık olmadı. Şu görüntüler iğrenç hakkaten.
Devre arasında breiviki tekrar yoklasalar çok güzel olur. Özellikle ŞL grubundan çıkarsak
-
Real e 4 atan bize neler yapmaz diye düşünüyor insan 😁😁
Ama içimde de bir umut var. Okan hoca yine bozan, basan bir 11 ile çıkarsa biz bunlardan puan ya da puanlar alırız.
Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır.
💛❤️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rastgele 11 sallasam nevzat kadar sallayamam
Parçalı Sportz on Xtwitter
Nevzat Dindar: "Edindiğim bilgiye göre Bayern Münih maçı ilk 11’i böyle olacak."https://twitter.com/parcalisportz/status/1716438610990571849 -
sanchez dışında tutan transfer yok neredeyse
zaha kötü oynuyor + ben en iyiyim havaları var. Hem kanatta kötü hem de onun yüzünden kerem 10no geçip kötü oynuyor halbuki yedek kalsa kerem sola kendi yerine geçse daha verimli olacak takım.
Angelino çok zayıf defans kötü atak kötü sol bek yine bomboş yani
demirbay vasat
ndombele leş ötesi
tete ortalama
ziyech daha oynamadı yetenek var ama sakatlık uzun sürerse bi işe yaramaz eğer ki oynarsa uzun süreli icardi etkisi yaratır 5-6 hafta içinde anlarız çöp mü değil mi belli olur.
1 tane sol bek 1 tane orta saha alıp üstüne sanchez + icardi ile mis gibi transfer dönemi olacaktı tutturamadılar üstüne elimizdeki zaniolo rashica ikilisinden olduk. Ocakta büyük temizlik lazım ndombele tete zaha angelino mertens nelson listeye bak kime kaktıracaksak bu topçuları
-
Her şeye rağmen Torreira'dan sonra ligin en iyi merkez orta sahası.
Adamlar genelde deplasmanlarda zorlanıyorlar. Çoğu deplasman maçı 1-2 zaten.
Bayern maçına ben de olsam benzer başlarım sadece Abdülkerim Sanchez'in yanına, yerine de sol beke Angelino koyarım. Abdülkerim hızlı bir oyuncu değil sol bekte Bayern karşısında perişan olur arkaya atılan topları ıskalar. Orjini olduğu stoperde kalmalı kesinlike.
Kazımcan yeterli olsa onu oynatırım ama Angelino mecbur. Hızlı bekle oynamamız gerek. Topu önde tutsak en sağlam savunma olur. Geride beklemek hiçbir işe yaramaz.
Icardi'ye top gitmediği sürece pasif kalıyor. Barış geriye gelip top alıyor, pres yapıyor. Geçen sene FB deplasmanına çıktığımız mantıkta bir kadro hiç de yanlış değil.
Kaan'ı da Torrera'nın yanına koyarım. Olabildiğince hızlı oyuncularla çıkmamız gerek.
Diğerleri aynen kalır. Bu maçta öncelik kaybetmemek olmalı. ManU maçında Onana yumurtlamasa 3 puan çok zordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 23 Ekim 2023; 16:28:20 > -
GS sözlükte yazar bir arkadaş çok güzel bir girdi yazmış. Özellikle Okan hoca düşmanları okusun.
https://rerererarara.net/okan-buruk--313?tarih=2023-10-23
geçen sene bugün oynanan ve hakem katliamıyla galibiyetimizin çalındığı 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı'ndan sonra;
lig performansımız (hükmen galibiyetler çıkarılmış şekliyle):
33 maç 29 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet (2.70 puan ortalaması)
atılan gol 83 (maç başına 2.52) yenilen gol 23 (maç başına 0.70)
tüm resmi maçlardaki performansımız (hükmen galibiyetler çıkarılmış şekliyle):
45 maç 38 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet (2.62 puan ortalaması)
atılan gol 107 (maç başına 2.38) yenilen gol 37 (maç başına 0.82)
ortalamaya göre çıkarım yapacak olursak tam olarak 1 senelik süreçte galatasaray futbol takımı çıktığı neredeyse her maçı kazanmış ve bu maçlarda rakiplerine maç başına 2 gole yakın fark atmış.
taraftar olarak bizler bu dönemin keyfini sonuna kadar çıkarmalı, ne kadar şanslı olduğumuzun farkına varmalı ve bize bu harika dönemi yaşatan isimlerin başında gelen okan hoca'ya gereken payeyi vermeliyiz. sevgiler saygılar hocam.
-
Hocam siz iyimisin ? superstar yok diyorsunuz bide Utanmadan kdksk. bayern suan dunyanin en iyi kadrosuna sahip bireysel ozellik bakimindan zaten . goretzka kimmich top 5 orta saha dunyada zaten suan , musiala top 5 de suan dunyada , harry kane dunyanin top 3 santraforlarindan , Sane top 5 yine ,coman da top 7 ye kolayca girer, adamlarin sol beki davies barcelonaya tek atmis adam ve en pahali ve degerli sol beki dunyanin suan 70 milyon euro aw . Dunyanin en iyi kadrosu suan bayernde ve cl bence onlar kazanicak % 70 ihtimalle. Ustune bide sistem takimi dedigniz gibi hemde tuchel gibi bir hocaya sahip ancak oyunlari tam oturmadi o biraz sanss bizim icin .Ama yanlis anlamayin beraberlik bile buyuk bir basari . Hatta fark yesekte normal bisey bu zaten real,barcelona,tottenham 7 yiyor zaten adamlardan.
Fener ve bjk falan artik adam yerine koyamiyorum bunlarla mac yapmaktan cl maci assagsi kesmiyor heyecanlanmak icin artik.
-
Eğlenceli Videolaryoutube
MAÇTA SİGARA İÇEN ADAM 😱 #shortshttps://www.youtube.com/shorts/v1Zic7JG1kU?si=z8mmiQNkag0lXqb9 -
hocam bayern balonsa kendileri balonun icindeki oksijen israfi olur ancak. Dunyanin en iyi takimina karsi oynicagz yarin, manu en pahali 10 takim arasinda dunyada suan ve deplasmada yendik zaten yani kafalar rahat yenilsek bile bayerne .
fener twente gibi koy takimi deplasmaninda zorlanan takim gitseydi manu deplasmanina adamlar dalga gece gece 7 tane atarlardi oda bjk a olan saygilarindan dolayi 8 zorlamazlardi . allah icin ciddiye almayin sunlari cidden ayni seviyede degiliz oyuncularimiz bile bjk macini -3 viteste aldi orta sahadan sut antrenmani yaparak yada fb ye sarhos 3 tane attigimizda aci ama gercekler boyle yani . takimin yarisi hazir degil ve sakat ona ragmen ligde ve cl de basariliyiz
-
yanlışlıkla bayern den puan alırsak diye onun bile bahanesinin yolunu yapıyorlar ya inanılmaz xd bunlar şeytana pabucunu ters giydirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
49 yaşındayım. Volkan Demireli çok seyrettim senelerce. Ve her zamanda nefret ettim.
Benim için gerçek bir Galatasaray düşmanıdır. Onun kadar tribünlerimizi tahrik eden birini görmedim.
Bizim derbide bizim stadta yavaş gelen bir topu ters dönüp "poposu" ile tuttu.
Bizim maçlarda fener gol attığında bütün sahayı koşar bizim tribünlerin önünde çimlerde kayardı.
her zaman her olayın içindeydi Lincolne saldırdı testislerine diz attı.
Başka bir maçta tribünlerimize kasığını gösterdi. Sonrada kasığım ağrıyordu onun için tuttum diye savundu.
Milli takım kampında gazeteciye seni evinden aldırırım gibi olaylarını yazmıyorum bile.
Depremde ağladı diye artık seni çok seviyorum diyen Galatasaray lılar gördüm okudum. Çok yazık.
Bana göre bir Galatasaraylı onu sevemez.
-
ndomblede ıle angelınonun zorunlu satın alma opsiyonu var mıydı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Terbiyesizliğe gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: Wesker0005Hocam siz iyimisin ? superstar yok diyorsunuz bide Utanmadan kdksk. bayern suan dunyanin en iyi kadrosuna sahip bireysel ozellik bakimindan zaten . goretzka kimmich top 5 orta saha dunyada zaten suan , musiala top 5 de suan dunyada , harry kane dunyanin top 3 santraforlarindan , Sane top 5 yine ,coman da top 7 ye kolayca girer, adamlarin sol beki davies barcelonaya tek atmis adam ve en pahali ve degerli sol beki dunyanin suan 70 milyon euro aw . Dunyanin en iyi kadrosu suan bayernde ve cl bence onlar kazanicak % 70 ihtimalle. Ustune bide sistem takimi dedigniz gibi hemde tuchel gibi bir hocaya sahip ancak oyunlari tam oturmadi o biraz sanss bizim icin .Ama yanlis anlamayin beraberlik bile buyuk bir basari . Hatta fark yesekte normal bisey bu zaten real,barcelona,tottenham 7 yiyor zaten adamlardan.
Fener ve bjk falan artik adam yerine koyamiyorum bunlarla mac yapmaktan cl maci assagsi kesmiyor heyecanlanmak icin artik.
Yazdığımı tekrarlıyorum.
Superstar futbolcuları yok. Çok kaliteli futbolcuları var ve tam sistem takımı. Adeta ezbere futbol oynuyorlar.
Siz bunun tersini düşünebilirsiniz. Ama yok öyle utanmadan kelimeleri filan... haddinizi bileceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 23 Ekim 2023; 17:22:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
adı lazım değil hüsonun küçük oğlu fbli taraftar kardeşimiz ppyi değiştirmiş bayern koymuş banı kalkınca
ban kalkar kalmaz attığı 10 postun 10uda gsyi kötülemek
işte galatasaray böyle psikolojinizi bozar boşuna en büyük değil.
-
Şurada iki dakika Bayerne balon deyip dalga geçelim diyoruz hemen doğrucu taraftar durmuyor.
Kardeşim tamam biliyoruz şurada biraz laf atalım, eğlenelim, seviyemizin tadını çıkaralım.
Hem sinerji oluşturuyoruz neden bozuyorsunuz?
Manuya da kaç defa dedim tutturdunuz yok imkansız,çok fena fark atacaklar, ezecekler, eyvah eyvah yandık öldük bittik
Ne oldu maç bitti herkes kutlama yapıyordu.
hem diyoruz yok çeyrek final isterim, yok yarı final sonra Bayern bizi yok edecek falan
eee bu nasıl beklenti o zaman gruplarda elenelim siz de rahat edin
-
Nevzat ne saçmalıyorsun ya. Sorduğu soruya bak hele. Konuşmuş olmak için konuşuyor. Takımda superstarlar varmış da takımın takım olma düzeyini soruyor. Kaan soruyu sorunca anlamadi bi bakındı şöyle. Geçen sene bu takım şampiyon oldu. Süper starlar varsa diğer oyuncular da şampiyon olan takımın oyuncuları. Neler başardıkları belli. Okan hocaya da sordugu soru sacmaydi. Nereye geleceğim. Spor muhabirlerimizin seviyesi ne kadar düşük olduğu sorulardan ortaya çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X