< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2404. sayfa)

-
-
Bu sene Basel mi izleyelim Lecister mı Ankaragücü mü Aston Villa mı taraftarı Scout ekibine çevirdiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baba akü yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene Kayseri, ADS, Alanya haricinde sivrilen bir Anadolu takımı görmedim. Sizce hangi takımlar iyi top oynuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sergio Ramos, Sevilla’da. (ESPN / Rodrigo Faez)
GS ve arabistanın verdiğinin çok altına gitmiş doğruysa. Bize diretip duruyordu 1-2 milyon için uğurlar olsun.
-
Son 28 saat
Hala isim yok ortada.
CL'den çekilelim valla bu orta saha kurgusuyla.
-
Bizimkiler orta sahayı ne ara alacak, ne ara sağlık kontrolünden geçirecek? 20 Eylül'de ŞL maçına çıkacak bu takım üstelik grupta 3 puan alma ihtimalimizin en yüksek olduğu maç.
-
Giovani Lo Celso ile Davinson Sanchez alınacak galiba.
Davidson sanchez savunmaya geldi diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.
ayip hocam ben de besiktasliyim,doğru söylüyorum diye yillarca troll ilan ettiler.bu yaşdan sonra troll de olduk:)
Umarım yakubun uydurmasıdır
Sakın van de beek falan almayın sakın
Göz göre göre manu çöpünü bizi kitlerlerse erden bıraksın gitsin çok ciddiyim
Taraftarla dalga geçmeye hiç gerek yok
Söylentisi bile aşırı sinirlendirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 3 Eylül 2023; 20:52:43 >
-
Şu Gedson’a verilmeyen kırmızı kart bizim maçta yaşansaydı kuş pisliği dolmuştu şu an burası.
Allah belanızı versin haramzade reziller.
Orta saha yok tutmaz bu kehanet
Belal Arşiv on Xtwitter
kehanete bak ağzım açık izledimhttps://twitter.com/BelalArsiv/status/1698265752413917253?s=20 -
Berkan oyuna girdi
Ulaş on Xtwitter
Beşiktaş’ta her sene Fenerbahçe kadar kollanır. Sadece onları kimse takmadığı için konuşulmaz.https://twitter.com/Sikolastik/status/1698389381369774484 -
İcardi ile GS’nin ne zaman olacağını bilmiyorum ama bir başarı elde edeceğini düşünüyorum. Adam bambaşka bir oyuncu ve yoktan takımı taşıyabiliyor. Ona sahip olmak büyük bir şans
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tilemans
Parades
Kamada
Partey
Guendouzi
Fofona
Ndombili daha aklıma gelmeyenler var bu kadar geniş liste olmaz hadi oldu 3 ayda 12389 tane adamdan biri çekilir getirilir. 1 ay Tilemans 1 ay Paradesden haber bekledik.Ben havuza ,karakter testine falan da inanmıyorum. Saatler kala mı halledelir takımın en önemli tandemi ? Çok büyük cahillik çoook
-
Cehennemin dibine kadar yolu var ihtiyarın. Ucuz yırttık. 36’lık Mertens’den çok fayda görüyoruz da bir de 37’lik topçu kitleyeceklerdi bize bir çuval paraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X