< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (252. sayfa)

-
-
samsun maçına 3 adet doğu üst bilet mevcut dmden ulaşabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğu üst 414.blok yanyana iki adet bilet Mevcuttur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kopenhag maçında devirler yasaklandı bilginiz olsun.
Kaynak? @CeLLaT_1905
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 14 Eylül 2023; 14:46:27 >
Sistemde su an yazani kopyaliyorum:
“Bu etkinlik için transfer işlemi şu an aktif değildir. Detaylı bilgi için etkinlik sayfasını inceleyebilirsiniz.“
Sonra acilir mi orasini bilmiyorum. Biz bu maclik isimizi hallettik zaten.
-
Kombine devir yasağı için bence kulüp sezon başında kombine sahibinden en fazla 2 kişinin ismini almalı ve bu tür yasaklı maçlarda sadece bu isimlere transfer yapılabilmeli. İnsanlar bir yakınına devretmek isteyebilir. Neden %60 bedelle kulübe devretmek zorundayım? Madem öyle tamamını ver. Bu hakkı bahsettiğim şekilde kısıtlamak hem karaborsanın önüne geçer hem de kimse mağdur olmaz.
-
Hocam bu klübe devredilen biletlerin satışı için belirli bir zaman var mı? Mesela maç günü sabahı gibi. Yoksa random olarak ara ara mı giriyor çıkıyor satışa
Genelde saat başlarında 11-12 gibi ekliyolar
Samsun maçına kuzey üst tek biletim vardır. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir.
Samsunspor maçına Batı Üst 403 1 adet bilet satılıktır
-
copenhag maçına devirler yasaklandı QR kod ile giriş olabilir ama tehlikesi var tabi göze alırım diyen olursa konuşalım
Evet gerek kalmamış gittim boşu boşuna aldım bende yine yer bulamadım her yeri almışlar. Kartın bi amacı kalmadı geri iptal edeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
La bugün mü satisa cikmis Copenhag :D kacirdik iyi mi. Yarin genel satisa acilinca yeni koltuk eklenir mi? Ayri kotalari oluyordur belki diye sordum GS Bonus satisi ile Genel satis arasinda.
-
Kuzey üstten 2 tane bilet ariyorum gise fiyatindan Samsunspor maci icin.
-
Samsunspor maçına kale arkası uygun fiyatlı 2-3 adet bilet arıyorum. Varsa PM lütfen
-
Arkadaşlar
Samsun maçına oğlumla gidicem.kuzey güney tribünleri için 2 ad bilete ihtiyacım var devir yapmak isteyen pm yazabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsun maçına Batı 402 Blok 19.sıra da 2 adet yanyana bilet mevcut. İlgilenenler pm. Gişe fiyatına.
-
Samsunspor maçı Batı Üst 403 blok 1 adet bilet satılıktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X