Arkadaş ne ara bitti bilet, 103 noldu bloktan rahat rahat alırım diyordum kaçırdık iyi mi? Korner direğine yakın yerden Drogba zamanında izlemiştim hocam çok güzel yer bence. Yıllar sonra bi maça gidelim dedik, neyse bir dahakine artık. İşin kötü tarafı forma da yok stokta, futbolcu t-shirt aldık. Devir etmek isteyen varsa özelden yazabilir arkadaşlar gişe fiyatına. |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (251. sayfa)

-
-
11:00 da genel satistan bilet bulabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam bilgi için saol bugün genel satışa çıkacakmış, dün öncelikli GS Bonus kart sahipleriymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O saatte hem trafik olur hem vadistanbula giriş,yer bulma vs derken maça geç kalabilirsiniz. Göztepeden marmaraya binip yenikapıda inin. Yenikapı-hacıosman metrosuyla stadın içine kadar gidebilirsiniz max 1 saat sürer
evet benim çocuklara da passolig alacağım mecbur. ancak sorun şu sadece 2 bilet alma hakkı var. biz 4 kişiyiz.
gs bonusta alayım dedim ama yine 2 bilet veriyormuş. iki tane gs bonus çıkarmam lazım. o da çok saçma geldi bana.
ailecek maça gidelim diyoruz düştüğümüz duruma bak. saçmalıklar ülkesi. valla bıktım bu ülkeden yemin ederim.
-
Hocam merhaba.
Hem eşinizin hesabından hem kendi hesabınızdan 2 tane alabiliyosunuz sanırım. Ben de dün kendi hesabımdan 2 tane bilet aldıktan sonra bir daha almama izin vermedi. Sonra eşimin hesabına girince almama izin verdi. Ama biletleri sepete attıktan sonra TC Kimlik numarası girmeniz gerekiyor. Çocuklara da bilet alacağım diyosanız onalrada pasolig çıkarmalsınız yoksa sisteme onların TC nosunu girseniz de kabul etmez ve biletleri alamazsınız. Yani bilet alacağınız TC noların aynı zamanda pasolig kartları da olması gerekiyor. Dün ben de aynı sorunu yaşamıştım biletleri alırım sonra pasolig çıkarırım diyodum olmadı. Pasolig ücreti de 260 TL.
Artık GS Bonus çıkarmayada gerek yok zaten. Dün içindi sanırım o. Bugün normal alınır. Genel satışta 2 adet bilet sınırı var mı bilmiyorum.
-
selam hocam,
cevap için teşekkür ederim.
evet çocuklarında passo kartı olması lazım. bu bilet almak için şart. (0-6 yaş arası ücretsiz sadece)
gs bonus olmamasına rağmen dün ben siteye girdiğimde (passolig.com.tr) bin tl olan biletlere baktım. orada yer yok dedi ama mesela daha pahalı olan biletlerde yer vardı. demek ki genel satışa da bilet veriyordu. benim de bildiğim dün sadece gs bonus sahiplerine satışa çıkacaktı. bunu anlamadım. şu an da mesela bilet alınabiliyor ama benim almak istediğim bin liralık yer de koltuk yok. yani satılmış mı yoksa kombine mi bilmiyorum. anca buradan bilet alabilirim. kişi başı 2500-3000 liralık biletlerden alamam. o kadar bütçem yok.
evet passolig kart ücreti 260 lira. o da ayrı bir konu. çok yüksek. şimdi kart çıkarsak bilet bulabilecek miyiz acaba istediğimiz yerden? bulamazsak bin lira çöp olacak.
genel satışta da 2 bilet sınırı var diye biliyorum.
bilmiyorum iş biraz karışık :)
-
Hocam valla bilemedim ne yapacağım. Göztepede Marmara Üniversitesinde olacağım ordan giderim diyordum. İşim 5:40 gibi bitecek. Toplu ulaşım saatlerine baktım da Göztepe Marmaray dan Seyrantepe arası en az 1:30 saat falan diyordu. Metronun oralarda aracı park edecek yer bulurmuyum o da var. Araç park sıkıntısı var metronun oralarda diye düşünüyorum. Ama kendi aracımla göztepe kampüsü ile seyrantepe arası trafikte 45-50 dakika diyor. Valla ikilemde kaldım. 8 e kadar yetişemem mi diyorsunuz yani stada? 8 den sonra stada alıyorlar değil mi?
-
Sistem o kadar saçma ki böyle ben de alana kadar akla karayı seçtim. Bilet sınırı koymaları iyi bişey ama sizin gibi aileler için bilet bulmak daha sıkıntı. Aynı anda iki hesaptan girip aynı bloktan denk getirmeye bakacaksınız bence.
Dün biletler satışa çıktığı anda sisteme girdim. 500 ve 1000 lik biletler anında bitmişti. 1350 lik biletleri ayarlamaya yanyana bulmaya çalışırken 15-20 dakikada o da bitti. Eşimin ve benim pasolig tarihlerini uzatmak gerekiyormuş alamadım bi daha denedim falan derken kaçırdık. Ben bilet aldıktan sonra pasolig kartının süresini uzatabiliriz sanıyordum. Öyle değilmiş. Sonra mecburen 1800 lük yerden aldım.
Normal bir lig maçı için bilet fiyatları aşırı pahalı. Bir de millet ekmek alır gibi alıyor anında bitiyor. Enteresan bi durum. Alt orta koltukların fiyatları 3-6 bin seviyelerinde. Çok çok pahalı. Ben 1500-2000 arasına VİP bulurum ordan izlerim diyordum şaştım yani. Önemli bir maç olsa hadi neyse.
-
aynen öyle. iki hesaptan girip yan yana yada yakın yerden denk getirmek lazım.
ve dediğiniz gibi fiyatlar uçuk. bu enflasyonda normal denebilir. en ucuz biletler anında tükeniyor.
şu an mesela en ucuz 2400 liralık biletlerden var. 4 kişi 10bin lira veremem. hadi tek gitsem alayım ama çocuklar çok istiyorlar.
gs bonus kart ile yakalanabilirse çıkarayım diyorum ama ondanda emin değilim. yine denk getiremezsek boşuna kredi kartına para ödeyeceğim. ve 4 bilet için 2 kart çıkarmam lazım hem kendime hem eşime. ikisi toplam bin tl kart ücreti eder. o da bu sene. seneye iki karta 2 bin alırlar. :)
bilmiyorum saçma sapan bir durum. bir maça gidemiyoruz. :(
-
Hocam artık GS Bonus çıkarmanın manası yok. Bugün zaten genel satışta. Normal alabilmeniz lazım diye biliyorum. Ya da öğleden sonra genel satışa açılır bilemedim.1000 lik ve 1350 tl lik biletleri artık bulmak daha zor olabilir. Genel satışa kota ayırmışlardır diye düşünüyorum. Ama ben dün 15-20 dakikada alamadım. Yanyana zaten bulamadım. Bir de çocuklar biraz büyükse onlara pasolig de çıkarmak gerekebilir. Ama GS Bonus u artık çıkarmaya gerek yok bence.
-
dün GS bonus üyelerine çıktı biletler. hani ordan denk getirebilir miyim acaba diye düşündüm. o yüzden dedim.
çocuklar 11 yaşında. passolig kart istiyor evet.
çok yakın olmadığım bir tanıdığımdan locada bulabilirim aslında bir maç için ama ona da sormaya çekiniyorum. hiç sevmediğim şey birisinden bir şey istemek. :)
-
Samsun maçına kale arkası bilet arıyorum, alt olursa daha iyi olur.
-
Samsun maçına Batı 402 Blok 19.sıra da 2 adet yanyana bilet mevcut. İlgilenenler pm. Gişe fiyatına.
-
Samsun maçı 403 blok gişe fiyatı 1000 TL'den satılır
-
Arkadaşlar,
Kophenag maçına kuzey güney 2 ad bilet devretmek isteyen varsa talibim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimal devir kapalı olcak kopenhag maçında
Dostum,
alamıyoruzki anında tükeniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kulup transfere izin vermeyecek anlamında söyledim öyle olunca da gidemeyenler kulübe devreder ve gişeden bilet bulma şansınız artar
Samsunspor maçı için batı üst 429.blok yanyana 2 bilet satılıktır. Gişe fiyatından vereceğim. Almak isteyen dm ile iletişime geçebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X