GALATASARAY COPENHAGEN maci icin DM atin fiyatlarla lutfen. öğrenciyim :) güzel rakam lütfen dua ederim |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (250. sayfa)

-
-
Arkadaslar 2 bilet ariyorum copenhag macina hale , ayrica biletler passolig uzerinden ne zaman satisa cikicak ? ve nereden alinabilicek
-
Samsunspor biletleri ne zaman satışa çıkar acaba? ve fiyatları belli midir? Trabzonspor maçı biletleri gibi yüksek mi olur? Bursa'dan gitmeyi düşünüyorum. Çocuklar çok istiyor özellikle onlar için gideceğim. 4 kişiyiz. git gel bilmem ne derken o kadar uçuk paralar veremem.
-
çarşamba yada en geç perşembe günü satışa çıkması gerekiyor. Fiyatlar hemen hemen trabzon maçı ayarında olur.
-
Sağol dostum çok teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
samsun maçı için doğu üst 413. tribün transfer edebilirim dmden ulaşabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende Bursadan bu hafta maça bilet bulursam gitmek istiyorum. Eşim ve 9 yaşında çocuğumla beraber. 3 bilet mi almak gerekiyor yoksa çocuğu içeri sokabilir miyim? 2 bilet alsam olur mu?
Ayrıca kendi arabamla gideceğim için nereye park etsek mantıklı olur? Seyrantepe karşısında ispark otoparkı dolu olur mu? Ya da metro güzergahı üstüne ipark a parkedip metro ile mi gitmek mantıklı olur?
Bilet devir etmek isteyen olursa da görüşebiliriz.
Çocuğa söz verdik bir türlü gidemedik. İlk defa çocuğu götüreceğim.
-
Hocam cocugu da bilet alman gerekir zira
sadece 0-6 yas ücretsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocukla beraber turnikeden geçebilirsin demişti giden arkadaşlar. Sıkıntı çıkmıyor demişlerdi. Çocuk baya ufak tefek. Ben de tam emin olamadım açıkçası.
-
Samsunspor maçına kale arkası (Güney alt veya Kuzey alt) 2 adet bilet arıyorum...Özelden yazabilirseniz sevinirim...
-
103 nolu bloktan bilet aldım. Bu blok nasıldır arkadaşlar? Seyir açısından?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavericKFive -- 12 Eylül 2023; 15:51:52 > -
Kopenhag maçı için devir yapacak olan varsa şimdiden sözleşelim dm den iletişime geçebiliriz 2 adet arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Güzel duruyor hocam. Teşekkürler. Çocuğun ilk maçı olacak bakalım.
Ben de en son 10 yıl önce gitmiştim. :)
-
Stadın karşısında Vadi İstanbul var onun otoparkını kullanabilirsiniz. Erken gidip rahat bir şekilde aracınınızı bırakmanız gerekiyor. Çıkarken de biraz geç çıkabilirsiniz malum AVM otoparkı trafik yoğun olur :) Bu arada 103 güzel yer fakat sıkıntı rakip tarafın kalesine biraz uzak kalıyor. Genel anlamda güzel tribün :)
-
samsun maçına kuzey alt gişe fiyatına veya yakın 2 bilet aranıyor.
-
Maça 2 bilet alabiliyoruz, bizim aile 4 kişi. Çocuklarla gideceğiz. Nasıl olacak? Böyle saçma iş mi olur ya? Gs bonus alacağım ama ona da 2 bilet veriyorlar. Nasıl olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam sanırım öyle yapacağım. 7 gibi anca AVM de olurum sanırım. Yer buluruz diye umuyorum. Mecbur ailece olunca araçla gideceğim. Kadıköy Seyrantepe arasında başka ulaşım alternatifi yoktur sanırım.
Köşe bloklardan mecbur aldım. Bilet fiyatları baya pahalı olmuş. En üst bloktan alacaktım alamayınca burdan aldım. En üst bloğa nazaran tabi burası sahaya daha yakın gibi. :)
-
Maç 20.00 da 19.00 gibi gelirseniz yoğun bir trafik ile karşılaşırsınız. Kadıköy ile Seyrantepe arası biraz sıkıntılı süreç. Metrobüs ile Zincirlikuyu durağı yapıp hemen aktarma yapım metro ile gelebilirsiniz.
Çocuklar küçükse sıkıntı değil ama büyükse maalesef passolig ile giriliyor herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 12 Eylül 2023; 22:33:35 > -
Ben 6 da Göztepe den çıkacağım. Yoğun trafikte maksimum 1 saat sürüyormuş google maps e göre. 7 de Vadi İstanbul da olurum sanırım. Çok İstanbulu bilmiyorum ama yetişirim heralde. Tek olsam metrolarla giderdim ama eşim ve çocuk ile zor olacak. Arabayı bi yere bırakma derdi de var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X