< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (234. sayfa)
-
-
-
şimdi işin doğrusu izmirde yaşıyorum uzağım istanbul'a her maça gidemem tabiki bir maçın bana maliyeti 1000 tl yi geçicek gideceğime giderim gidemeyeceğimi devrederim ama sınır varsa devredemeyeceğim demektir elimde kalıcak
-
Anladım hocam "bu sene bu durum nedir acaba" derken bu sene hali hazirda kombine sahibi olan kişilere sordum aslinda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım sık sık kombine alanlardan bilen birileri fikrini söylerse öğreniriz, son 2-3 senedir nasıl olmuş mesela
-
Sivas maçı şampiyonluk maçı olabilir.
-
Kombineyi yeniledim fakat koltuk değişikliği olduğunu bilmiyordm. Değiştirme şansım var mı acaba ?
-
Kombine devretme sınırı 7 evet ama kulübe devirde sınır yok. Örneğin maçın gişe fiyatı 100 lira diyelim kulübe devrettiğinizde bunu satar ve size 52 lira değerinde puan yükler bunu diğer sene kombine yenilerken kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumartesiye kadar statta yapabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sene devir hakki sinirlamasi kaldirilmadi. Onceki sezonlarda olmustu.
Takım kötü giderse 7 devir sınırı kaldırılıyor. Talep olmadığı içinde sınırsız da olsa devir hakkınız alıcı çıkmıyor. Takım iyi olduğu zamanlar 7 devir hakkı esnetilmiyor.
-
8. ve 9. katagoriden kombine denk gelirse alırım artık en ucuzu onlar gittiğimiz kar gitmediğimize yapacak bişey yok artık. daha önce hiç gitmemiş biri olarak 5 maça gitsem kar gözüyle bakarım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pw.Onur -- 12 Mayıs 2023; 10:3:51 > -
seneye ne olur bilinmez belki takım kötü gider kombine almayız bu durumda bu indirimler yanar. takım iyi gitse hiç problem yok ama işte izmir'de olmasam gram düşünmem de bunları
-
teşekkürler
-
Sivasspor maçı batı 203 gişe fiyatından satıyorum ilgilenenler dm atabilir.
Yoğun talep sebebiyle gişe fiyatından satamayacağım. Ona göre yazmak isteyen var ise bana tekrar yazabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SürünenMühendis -- 13 Mayıs 2023; 22:16:13 >
Selam nasıl iletişime geçebilieiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cebinizi. Bana dm atın sizi yarın arayayım
Cebinizi bana dm atın sizi ararım
Merhaba arkadaşlar Kasımpaşa stadında oynanacak olan İstanbul-Gs maçına 2 adet bilet var GS trübünü. İsteyene satabilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam
Fiyat nedir??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X