< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
3 adet yan yana Güney Alt kombinemiz mevcut. Önümüzdeki sezon için TC ekletmek isteyen varsa iletişime geçebilir. Gişe fiyatından yardımcı olurum ancak düzenli olarak gidecek arkadaşların iletişime geçmesini rica ediyorum. İş nedeniyle çoğu maça -özellikle hafta içi maçlarına- gidemiyoruz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 20 Temmuz 2025; 23:4:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfhonzo -- 4 Ağustos 2025; 16:42:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batı 403 bloktaki kombinem için tc ekleme yapabilirim. Derbiler ve sampiyonlar ligi maçları hariç diğer maçların tamamında devredebilirim. Gişe fiyatından ya da biraz altından devir olacaktır. |
Hocam merhabalar, benim de aynı blokta kombinem var. Karşılıklı TC verme durumumuz olur mu ? |
Merhabalar, güney altta benim de kombinem var. Beraber gitmek istediğim 2-3 kişi oluyor da karşılıklı TC tanımlasak uygun olur mu ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantayapar -- 8 Ağustos 2025; 9:47:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |