Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.768
Cevap
159
Favori
265.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🎫 Galatasaray - Başakşehir maçı bileti satılıktır
    📍 100 Blok, Sıra 13 – Rams Park
    🕗 Bu akşam 20:00
    ✅ Transfer hakkı olmadığı için hesap bilgileri verilecek
    📩 Detaylı bilgi için DM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 adet yan yana Güney Alt kombinemiz mevcut. 

Önümüzdeki sezon için TC ekletmek isteyen varsa iletişime geçebilir.

Gişe fiyatından yardımcı olurum ancak düzenli olarak gidecek arkadaşların iletişime geçmesini rica ediyorum. İş nedeniyle çoğu maça -özellikle hafta içi maçlarına- gidemiyoruz.

• 2025-2026 sezonu kombinenizi Galatasaray - RC Strasbourg Alsace hazirlik karsilasmasinda kullanabilmek icin; Passo.com.tr den üye girisi yaparak Hesabim > Rezervasyonlarim > Passolig Bilet Rezervasyonlarim bölümüne gidiniz. Kendi TCKN'nizi girip ücretsiz yerinizi tanimlayabilirsiniz. 20 Temmuz Pazar günü saat 23:59'a kadar rezervasyona T.C. kimlik numarasi atamasi yapilmadigi takdirde koltugunuz bosa cikacak ve satisa sunulacaktir.

Tanımlama yapmayı unutmayın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 20 Temmuz 2025; 23:4:4 >
  • 2025-2026 GS maçlarına gidebilecek arkadaşları benim gidemeyeceğim maçlarda kombine devir için TC vermeleri halinde pasoya ekleyebilirim. Güney alt 120 blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfhonzo -- 4 Ağustos 2025; 16:42:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğu alt 210 için tc ekleyebilirim. Tüm maçlar gişe altı fiyat olacaktır.

• Kuzey üst tribününe tek bilet için ekleme yapılacaktır. Derbiler ve sampiyonlar ligi maçları hariç diğer maçlar gişe fiyatından olacaktır. Sezonda en az 2 3 maça giderim diyen arkadaşlar dm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey Alt listeme 1 kisi ekleyebilirim. Düzenli sekilde Anadolu takimlarina karsi oynacagimiz maclara gidebilecek arkadaslar özelden yazabilir.

• Özel mesaj ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Özelden yazanlar direk telefon no yazarsa oradan ilerleriz.

• Batı 403 bloktaki kombinem için tc ekleme yapabilirim. Derbiler ve sampiyonlar ligi maçları hariç diğer maçların tamamında devredebilirim. Gişe fiyatından ya da biraz altından devir olacaktır.

• 6. Kategori 414 alt kisim kombineme ekleme yapabilirim, en az 10 maça gidebilecek varsa mesaj atabilir.

• Alfhonzo A kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar, benim de aynı blokta kombinem var. Karşılıklı TC verme durumumuz olur mu ?

• unfortunately kullanıcısına yanıt

Merhabalar, güney altta benim de kombinem var. Beraber gitmek istediğim 2-3 kişi oluyor da karşılıklı TC tanımlasak uygun olur mu ?

• arkadaşlar selam sezon içinde en az 4-5 maça giderim, güney alt veya kuzey alt gişe fiyatından devir düşünen varsa mesaj atabilir.

• Kuzey üst için bir kişilik yerim var, gitmeyeceğim maçlara gişe fiyatı civarı devrederim

• Doğu alt 210 için tc ekleyebilirim. Tüm maçlar gişe altı fiyat olacaktır.

• Özel mesajda problem yaşıyorum. Okuyabiliyorum ama cevap yazamıyorum. Lütfen direk olarak cep no yazarsanız ordan size geri dönüş sağlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantayapar -- 8 Ağustos 2025; 9:47:21 >
  • Kuzey ya da güney alt sürekli ceza alan bloklardan değil de köşelere yakın olan yerlerden kombinesi olup gişe fiyatından ya da altında da olabilir diyen varsa ben talibim.

• fantayapar kullanıcısına yanıt
    Beni ekler misin hocam

• hhuctas H kullanıcısına yanıt
    Tc veya tel yazmanız lazım

• Arkadaşlar il dışından heveslenip Karagümrük maçına gidelim dedik. Oğluma bilet alabildim(Güney 426), kendime alamadım. Bana bilet devretme konusunda yardımcı olabilecek birileri çıkar mı? Fiyat konusunda anlaşırız

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.