Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.768
Cevap
159
Favori
265.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maça 24 saat kala devredilebiliyor. Ama atmosferi görünce taraf değiştirebilirsin :D

• Giresundan yazıyorum, fener maçına 2 bilet arıyoruz ilk defa gidicez uygun fiyattan devretmek isteyen olursa gitmeyi ve takımı canlı izleme heyecanını yaşamayı çok istiyoruz. giresundan yol paralarımız da olacağı için uygun bilet bakıyoruz. haftasonu da inş giresunum gerekeni yapacak fenere

• Dostlar selam,

2022-2023 sezonu kombinesi almıştım fakat yurtdışına taşındım. Kombinemi yeniledim kuzenime devretmek istiyorum tamamen.

Daha önceki senelerde kombineyi tamamen başka bir isme devretmek hangi tarihler aralığında oluyordu bilgisi olan var mı ?

Geçen seneki klavuzda aşağıdaki kısım var fakat bu olay hangi tarihlerde yapılmış bulamadım. Türkiyeye geleceğim ay sonu 2 haftalığına o sıraya denk gelirmi merak ediyorum. Veya vekalet ile çözebilir miyiz onları öğrenmek istiyorum. Sevgiler

Kombinemi sezonluk olarak bir başkasına devredebilir miyim?

Hak sahibi olup yenileme sürecinde koltuğunu devretmek isteyen taraftarlarımız, her iki tarafın da kimlik fotokopisi ve devir dilekçesi ile sadece kombine satış ofisinden devir işlemlerini yapabilirler. 

• Şuanda kale arkaları da dahil 2 adet bilet arıyorum.

• acemi28 A kullanıcısına yanıt

Hocam o maç şampiyonluk maçı olur. 300-500 eurolar havada uçuşur bilgin olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kale arkasıda dahil olmak üzere 2bilet arıyorum

• Başakşehir maçına kuzey üst 7 adet bilet mevcut. Tekli devirde 1000₺ çoklu devirde 900₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gs-basaksehir maçı için üç bilet alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master2024 -- 8 Mayıs 2023; 12:55:31 >
  • Gişe fiyatından devredecek varsa bana ulaşabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SATILDI
    Başakşehir maçı, iki bilet yan yana
    Blok:410 (kuzey üst)
    Fiyat: 2’si toplam 1500tl (bilet başı 750)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurcbc -- 8 Mayıs 2023; 15:20:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray - başakşehir maçı için 2 tane fahiş fiyatlı olmayan bilet aranıyor.

• Trafikten yetişemedim gitmek isteyen varsa güney üst devredebilirim gişe fiyatından

• Galatasaray - sivasspor maçı için doğu-batı tribününde en az 2 tane olmak üzere 4 bilete kadar kombine satmak isteyenler irtibata geçebilirler.

• Okitov kullanıcısına yanıt

yapma yaa :( hiç bilmiyorumki piyasası ne nasıl oluyo bizim o maça girmemiz imkansız o zaman :(

• Sivasspor maçına doğu üst 414-415-416 blok, batı üst 401-400-429 bloklardan bilet lazım. Bende batı alt 102.blok 1.sıra bilet var. Takas olabilir, takas düşünmeyen de nakit şekilde alabilirim.

• beyler normal kombineler ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan varmı? yenileme haricinde yeni almak isteyenlere?

• Sivas maçı 5 bilet yan yana arıyorum, doğu veya batı.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    17 mayis saat 09.00

• acemi28 A kullanıcısına yanıt

bilemeyiz hocam biraz da kısmet :)

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum seneye için kombine almak istiyorum ama izmirde yaşıyorum hani 1-2 ayda bir gidersem giderim güzel maçlara, diğer maçlar için gişe fiyatlarına devrederim zararım biraz çıkar diyordum ama araştırırken passolig sitesinde bir yazı gördüm size sormak istedim. Başka bir kişiye bir sezonda en fazla 7 kez transfer yapılabilecektir. diye bir uyarı gördüm senede 20 iç saha maçı olsa en fazla 7 kere mi devir edebiliyorum yani?

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.