Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.768
Cevap
159
Favori
265.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM 44K LIK kombine bile yok ben anlamadım 9dan beri ara ara bakıyorum, size su an tekrar cıkıyor mu yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

resmi hesap demin instagramdan paylaşım yaptı bütün kombineler tükenmiştir diye

• 9:00da satışa cıkmıyor mu ya 9:01de baktım yoktu, ne şanssızlık

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

bende telefondan 9.00'da girdim ama öyle bi yüklenme var ki böyle sıralara tıklıyorum 10 saniye sonra geliyor hızlıca tıklıyorum aynı anda 4 kere uyarı veriyor falan sonra denerken denerken 9.07'de aldım valla 7dakika geçmesine rağmen

• Merhaba sivas maçına 2 tane bilet lazım devir edebilecekler yazabilirmi kalearkasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray - Sivasspor maçı için 413 blok doğu üst biletimi devrediyorum. Özelden iletişime geçebilirsiniz.

Edit: Devredildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camineroo -- 17 Mayıs 2023; 19:22:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2 bilet lazım devredecekler dm lütfen

• 09:00'da 2 arkadas yan yana bılgısayarları açtık. 14,500 TL olan koltuklardan almak ıstıyorduk ama 1 tane bıle bulamadık. 100'lerce kez sayfa yenıledık, denedık olmadı. Saat 10:15 civarı 1 tane 12,000 TL olan koltuklardan bulabıldık ancak. 2 kombıne alacaktık ama 1 taneyle yetindik.

Çok ıstemedıgım bır kategorıden aldım ama yukseltme şansımız olabılırmı bır sekılde acaba?

• volkan_aysen kullanıcısına yanıt

doğu-batı üst iyi aslında bende oradan almak isterdim her maça gelebileceğimi bilseydim

• Şaka gibi sivas maçı bilet fiyatları adamlar 2000 den açıyorlar kapıyı. Taraftar değilsiniz!

• Sivas maçı için elimde Kuzey blok 406'dan bir adet bilet bulunmaktadır. İlgilenenler dm den yazabilir.

• Sivas maçı için 2 adet kale arkası olmayan bilet arıyorum. Elinde bulunan dm lütfen.

• Anesthesia` kullanıcısına yanıt
    Anlamadığınız nokta şu o bilete istenen para sizin maça gideceğiniz para değil o bilete para verdiğiniz insanın o maça gitmekten vaz geçeceği rakam. Benim kombinem var ama dün İstanbulspor maçına Kasımpaşa ya bilet aldım 625 TL ye ts maçı hariç bu rakama yaklaşmadı bile sattığım biletler. Mevzu para değil yani bunu anlayın. Şampiyonluk maçına çıkacak belki takım son haftalar gelmiş sana 1000 TL ye bilet verecek adam oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas maçı için Güney Alt 3 adet bilet devredilecektir. Pm.

• YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt

Senin gibiler yüzünden barcelona maçı gibi araplara ve telefoncu tayfaya gidiyor biletler. Sen taraftar değilsin. Kar etmek istiyorsan git bitcoin oyna. Olmaz olsun senin gibi taraftar

• Hala kar etmek diyor 😂 Her maça Ümraniye'den arabamla gidiyorum. Her maç boğazım yırtılırcasına bağırıyorum. Telefonuma bak video foto bulamazsın adam gibi maça odaklanıyorum. Geçen sene orta sahada morutan varken takım 13. İken aldım ben bu kombineyi. Kalan hakkım 1 geçen sene devir haklarının 3 ünü ücretsiz arkadaşlara eşe dosta yaptım. Laf anlarıyoruz da anlamak istemiyorsun ki. Mesele kar olsa kombinem olmasına rağmen neden Kasımpaşa sıtadı gibi dandik bir stads 626 lira para ödeyeyim gideyim? Sinirini anlıyorum ama sorumlusu ben değilim. Takım çok iyi talep çok ne yapacaksın herkes istiyor. Ayrıca istediğin fiyata kimse satmak zorunda değil. Dediğim gibi anlamadığın şu verdiğin para benim o maçı izlemekten vaz geçmeme yetecek seviyede olmalı ki satayım yoksa ben izlerim neden satayım. Sen neden bu maça gitmek istiyorsun misal Türkiye kupası ilk turlarında ki takımlar la olan maçlara çok ilgi yoktu gelseydin. Ne güzel iş cefasını biz çekelim şampiyonluğa oynarken bedava bilet vermedik diye sen taraftar değilsin. Sen kimsin beni ne kadar tanıyorsun. Yıllarımızı verdik eski açıktan hatırlayan var mı bilmiyorum ama bir blok bizimdi Ümraniye uA diye. Her maça gidemezdik ama ucuz maçlara giderdik para ile alırdık beleşçilik yapamazdık. Basket, voleybol ayırmazdık gençken. Adam gelmiş bana sen taraftar değilsin diyor. Ya sen kimsin ya 😂😂😂😂

• Ben voleybol maçına para verip bilet alıp girmiş insanım bana taraftar değilsin diyor sinirlerim bozuldu 😅

• Fotograftaki lig paketi alanlar yazan sey nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sivas maçı için bir veya iki adet bilet arıyorum.
    Özel mesajla yazabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sivas Galatasaray maçı için uygun fiyatlı 1 tane bilet arıyorum, özelden yazabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.