Şimdi Ara

g80 den 4850 ye geçsem çok fark olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki sistem sistem panelinde gözüküyor.İşlemciyi 2,66 da çalıştırıyorum(e6400) anakartta biraz dandik.Seneye nehaleme geçicem İnşallah o zamana kadar sorun yaşamamak için 4850 alsam fark edermi?Mesela 20 fps alıyorken 4850den sonra tahmini kaç alırım?

• 35 civarı alrısın 20 ise fps nahalemle beraber al ekran kartını bence
  • o kadar fark olur mu yav?
  • bence seneye hepsini değiştir.değmez!
  • G80 GTS den cok olur.
    G92 GTS den çok az olur.

• Peki anakartım 4850yi destekliyoru mu?Asus p5ld2-se
  • anakartın pcı-ex olan bütün kartları destekler 4850 dahil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki değer mi sizce yaklaşık 150 ytl masrafa girmeye?
  • bence değmez elindeki kartta şu anda mevcut bütün oyunları rahat rahat oynatır
  • Değer...
  • deger tabiki neden degmesin

aa va af actiginda fark iyice belli olur
  • Peki 1 sene sonra bidaha değiştireceğimi düşünürsek değer mi?
  • tabiki
  • aynı kart bende de var. Hangi oyunda fps yada aa-af sorunu yaşıyorsun? Foruma takılıp buradaki gereksiz tüketim dalgasına kapılma. Nehaleme geçmeyi düşündüğüne göre hepsini beraber değiştirmeni öneririm PC parçası almadan önce o parçaya gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını kendinize sorun. Elinizdeki kasa işinizi görüyorsa boşa para harcamayın
  • bence değmez
  • Elindeki kart daha miladını doldurmadı. Bence boşuna kartını israf etme. Seneye yada baharda çıkacak yeni teknoloji kartlardan alırsın. Kafana takma bu kadar
  • Bence de hiç masraf etme şu an. Seni 1 yıl daha idare eder o kart. Seneye daha iyi bir şey alırsın. Paranı biriktir ki Nehalem alırken (ki o zaman daha net karar verirsin alıp almama konusunda) sıkıntı yaşamadan alabilesin...
  • Bence elindeki kart şu an için idare eder, değiştirmeye değmez.
  • Elindeki kart yeterlidir eğer 4870 deseydin durma geç derdim ama 4850 için gerek yok aradaki farka seneye değiştirirsin bende bi ati kullanıcısı olarak geçmemeni tavsiye ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

aynı kart bende de var. Hangi oyunda fps yada aa-af sorunu yaşıyorsun? Foruma takılıp buradaki gereksiz tüketim dalgasına kapılma. Nehaleme geçmeyi düşündüğüne göre hepsini beraber değiştirmeni öneririm PC parçası almadan önce o parçaya gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını kendinize sorun. Elinizdeki kasa işinizi görüyorsa boşa para harcamayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.