Bildirim
g80 den 4850 ye geçsem çok fark olur mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
35 civarı alrısın 20 ise fps nahalemle beraber al ekran kartını bence
-
o kadar fark olur mu yav? -
bence seneye hepsini değiştir.değmez! -
G80 GTS den cok olur.
G92 GTS den çok az olur.
-
Peki anakartım 4850yi destekliyoru mu?Asus p5ld2-se -
anakartın pcı-ex olan bütün kartları destekler 4850 dahil -
Peki değer mi sizce yaklaşık 150 ytl masrafa girmeye? -
bence değmez elindeki kartta şu anda mevcut bütün oyunları rahat rahat oynatır -
Değer... -
deger tabiki neden degmesin
aa va af actiginda fark iyice belli olur -
Peki 1 sene sonra bidaha değiştireceğimi düşünürsek değer mi? -
tabiki -
aynı kart bende de var. Hangi oyunda fps yada aa-af sorunu yaşıyorsun? Foruma takılıp buradaki gereksiz tüketim dalgasına kapılma. Nehaleme geçmeyi düşündüğüne göre hepsini beraber değiştirmeni öneririm PC parçası almadan önce o parçaya gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını kendinize sorun. Elinizdeki kasa işinizi görüyorsa boşa para harcamayın
-
bence değmez -
Elindeki kart daha miladını doldurmadı. Bence boşuna kartını israf etme. Seneye yada baharda çıkacak yeni teknoloji kartlardan alırsın. Kafana takma bu kadar -
Bence de hiç masraf etme şu an. Seni 1 yıl daha idare eder o kart. Seneye daha iyi bir şey alırsın. Paranı biriktir ki Nehalem alırken (ki o zaman daha net karar verirsin alıp almama konusunda) sıkıntı yaşamadan alabilesin... -
Bence elindeki kart şu an için idare eder, değiştirmeye değmez. -
Elindeki kart yeterlidir eğer 4870 deseydin durma geç derdim ama 4850 için gerek yok aradaki farka seneye değiştirirsin bende bi ati kullanıcısı olarak geçmemeni tavsiye ediyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: BARKU
aynı kart bende de var. Hangi oyunda fps yada aa-af sorunu yaşıyorsun? Foruma takılıp buradaki gereksiz tüketim dalgasına kapılma. Nehaleme geçmeyi düşündüğüne göre hepsini beraber değiştirmeni öneririmPC parçası almadan önce o parçaya gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını kendinize sorun. Elinizdeki kasa işinizi görüyorsa boşa para harcamayın
Benzer içerikler
- ekran kartı boşta kaç derece olmalı
- intel iris xe graphics
- ekran kartı önerisi
- ssao nedir
- termal pad önerisi
- dlss nedir
- rx 9060 xt
- dlaa nedir
- 9060 xt
- amd 9000 serisi ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X