Şimdi Ara

G500 Mağdurları ANA KONU (Çift tıklama sorunu vb.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sağolasın, yok zaten olaydan sonra faturayı kutuyu falan atmışım. Sağlık olsun, zaten benim garibime giden olay logitech mouseun ömrünü kısa sürede tamamlaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan199815

quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Bir bakayım faturası duruyorsa şansımı denerim.

logitechi aradığımda dedikleri şuydu: önce disturbitoru fatura ve garanti belgenizle arayınız daha sonra eğer değiştirmezlerse size değiştirmediklerine dair yazılı mail atsınlar o maili bize atın ve yardımcı olalım dediler şansını dene ama bu arkadaşların dediği aradım hemen yenisini gönderdiler felan .. hikaye gibi geliyor

Şu başlığı inceleyin.http://forum.donanimhaber.com/m_50464664/tm.htm

Arkadaşımın 150 dolarlık Ultimate Ears kulaklığı jack kısmından temassızlık yaptığı için mail atmıştı, onda da eski ürünü istemeden yenisini yolladılar. Hikaye anlatmaya gelmiyorum buraya.

@white_predator

Yani, evet hocam. Dediğin gibi bu seviyede bir mouse'un böyle kısa sürede bozulmaması gerekiyor. Bu konuda haklısın. Ayrıca faturayı atman da baya talihsizlik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 21 Kasım 2012; 1:02:09 >

• g400 al dostum hem ergonomosi bence daha iyi. hem daha ucuz. yalnız lazer değil,optik aklında bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

g400 al dostum hem ergonomosi bence daha iyi. hem daha ucuz. yalnız lazer değil,optik aklında bulunsun.

G400 yurtdışında özellikle fps için en çok tavsiye edilen mouse'lardan biri. lazer olmaması bir eksi değil, herhangi bir negatif-pozitif acceleration olayı açısından bir artıdır.

G400'ün kullandığı optik sensör çok çok kaliteli ve o sensörü kullanması itibariyle G500'den bile çok önerilen bir mouse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

g400 al dostum hem ergonomosi bence daha iyi. hem daha ucuz. yalnız lazer değil,optik aklında bulunsun.

G400 yurtdışında özellikle fps için en çok tavsiye edilen mouse'lardan biri. lazer olmaması bir eksi değil, herhangi bir negatif-pozitif acceleration olayı açısından bir artıdır.

G400'ün kullandığı optik sensör çok çok kaliteli ve o sensörü kullanması itibariyle G500'den bile çok önerilen bir mouse.

g400 alınır da macro tuşu yok bana macro lazım sniper sekmeme gibi ona nasıl macro atayacaz mesela atanıyorsa almayı düşünürüm

• Elin büyükse g500 öneririm g400'ün bildiğim kadarı ile 2-3 çeşit farklı versiyonları var bunlarda angle snapping özelliği kapatılamıyor diye biliyorum veya kapalı gelipte açılamıyor ve bunun açık olmasıda oyunlarda sana fayda değilde zarar getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Elin büyükse g500 öneririm g400'ün bildiğim kadarı ile 2-3 çeşit farklı versiyonları var bunlarda angle snapping özelliği kapatılamıyor diye biliyorum veya kapalı gelipte açılamıyor ve bunun açık olmasıda oyunlarda sana fayda değilde zarar getirir.

angle snapping ?
  • 10 ay sonra benimde g500 sağ tuş çift tıklama yapmaya başladı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Elin büyükse g500 öneririm g400'ün bildiğim kadarı ile 2-3 çeşit farklı versiyonları var bunlarda angle snapping özelliği kapatılamıyor diye biliyorum veya kapalı gelipte açılamıyor ve bunun açık olmasıda oyunlarda sana fayda değilde zarar getirir.

angle snapping ?

Genellikle çizim yapan grafikerler için yardımcı bi araçtır oyun enasında açık kalması bazı sorunlara yol açabilir.
  • angle snapping açılıp kapatılabiliyor. ben photoshop için kullandığım profilde açık yaparken, oyun profilimnde kapalı kullanıyorm
  • kronik bir sorun mu acaba
  • Bu sorun bende de başladı. Ayrıca kabloda temassızlık var zaman zaman mouse devre dışı kalıyor sinir oldum. Arkadaşlar bu ürünün garantisiyle hangi firma ilgileniyor bilginiz var mı? Ayrıca kabloda bulunan temassızlıktan dolayı kullanıcı hatası diyebilirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 25 Kasım 2012; 1:51:38 >
  • g500 değil ama bende g300 var . 1 sene geçmeden çift tıklama ve tıklamayı bırakmalar yapmaya başladı. vatandan almış 3 defa servise gönderdim 3. de sıfır ürün gönderdiler . He şu var garanti bittikten sonra aynı sorun olursa ki olacağını tahmin ediyorum ne olacak
  • Ben aldım, 3 gün sonra lazeri bozuldu, gittim vatana geri verdim, ssd aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLotus

Ben aldım, 3 gün sonra lazeri bozuldu, gittim vatana geri verdim, ssd aldım

geri aldılar demek
  • quote:

daha eski ürünler için yapamayız demi bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

imkanı yok o arkadaşınkinin alınmasına bile şaştım
  • quote:

quote:

quote:

yok o arkadaşınkini mecbur alacak . ürün sorunlu çıktıysa mecburlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kullanıcı hatası ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kullanıcı hatası ?

3 gün içinde olan şeyin ve bu özellikle çift tıklama gibi bir şeyse kullanıcı hatası olmaz . Su falan dökmediysen tabi ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.