Şimdi Ara

G500 Mağdurları ANA KONU (Çift tıklama sorunu vb.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
6.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • +1 mağdur olarak bende sizlerleyim arkadaşlar derdinizi paylaşıyorum... merak ediyorum sorunun kaynağı hangi devre elemanı acaba? microswitch ise (Omron D2FC-F-7N) söylicem 10 tane ebay den... bozuldukça yenilicem çünkü çok alışığım mouse a değiştirmek istemiyorum bir wow playerı olarak alışmam zor olur benim için bilgisi olan var mı bu konuda? (2 ay önce sol buton şimdi ise sağ buton iflas etti ve fare 3 yılı aşkın süredir sorunsuz çalışıyordu.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irilto

    +1 mağdur olarak bende sizlerleyim arkadaşlar derdinizi paylaşıyorum... merak ediyorum sorunun kaynağı hangi devre elemanı acaba? microswitch ise (Omron D2FC-F-7N) söylicem 10 tane ebay den... bozuldukça yenilicem çünkü çok alışığım mouse a değiştirmek istemiyorum bir wow playerı olarak alışmam zor olur benim için bilgisi olan var mı bu konuda? (2 ay önce sol buton şimdi ise sağ buton iflas etti ve fare 3 yılı aşkın süredir sorunsuz çalışıyordu.)

    G500s al hocam madem g500e alışmışsin, 500s dr kronik sorunlar düzeltilmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G500s modeli mevcut geçen yaz almıştır hala Taş gibi tuşları. Almak isteyen tavsiyesidir.
    edit:1 sene sonra mesajımı gördüm. G500S modelinde çift tık sorunu yaşadım, garantiye yolladım ürünü berbat halde geri yolladılar zorla para iadesi aldım. Şuanda da Amazon'dan sipariş verdiğim G502'yi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 18 Mayıs 2015; 21:50:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de üzülerek bu mağdurlar topluluğuna girmiş bulunuyorum. bu konuyu okuyan varsa da asla ama asla G500 almamalarını öneriyorum.

    2 yılda kablo kılıfı yırtıldı durduk yere + sol tık arızalandı yukarıda anlatılanlar gibi + alttaki ağırlık çıkarma düğmesi çalışmıyor.
    o kadar para verdikten sonra doğrusu iyi kazıklandık.
  • benide ekleyin kablo yırtıldı ve temassızlık fenaydı. Bir daha logitech almam. Ele çok güzel oturuyordu şimdi 20 liralık mouse var berbat ötesi gamer mouse bakıyorum ne alıcam karar veremedim. Bütçede yok ki razer alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whoracle1905

    benide ekleyin kablo yırtıldı ve temassızlık fenaydı. Bir daha logitech almam. Ele çok güzel oturuyordu şimdi 20 liralık mouse var berbat ötesi gamer mouse bakıyorum ne alıcam karar veremedim. Bütçede yok ki razer alalım.

    Steelseriesin mouseler uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi rival 200 lira beni şuan aşıyor :D
  • ben sonunda garantiye yolladım. inşallah başka bir model yollarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solukbenizli

    ben sonunda garantiye yolladım. inşallah başka bir model yollarlar.

    Büyük olasilik g500s yollarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, sonunda benimde başıma geldi bu çift tıklama olayı. 3 yılın sonunda g500 üm isyan etti ve çift tıklamaya başladı. Logitech e mail attım fakat garantisi bittiği için görüşmeler benim açımdan olumlu geçmez sanırım. Bu sorunun çözümü var mı acaba? Switchler Omron D2FC-F-7 sanırım, bunu Türkiye'de bulabilir miyim? Değiştirsem sorun çözülür mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daredevil60

    Evet, sonunda benimde başıma geldi bu çift tıklama olayı. 3 yılın sonunda g500 üm isyan etti ve çift tıklamaya başladı. Logitech e mail attım fakat garantisi bittiği için görüşmeler benim açımdan olumlu geçmez sanırım. Bu sorunun çözümü var mı acaba? Switchler Omron D2FC-F-7 sanırım, bunu Türkiye'de bulabilir miyim? Değiştirsem sorun çözülür mü?

    Hocam 3 yıl yani normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dayandı zamanında 70 TL ye almıştım şimdi bunun şeklinde G500s var fakat fiyat olarak tuzlu, eğer switchleri değiştirip bu sorunu ortadan kaldırabiliyorsak böyle yapmak daha mantıklı.
  • benide ekleyin :)

    sanalmarketimden aldığım g500, 3defa garantiye gitti ve sıfırı ile değiştirildi.

    Askere gitmeden önce garantiden gelen sıfır g500 az önce, çok önemli bir projenin ortasında çift tıklamaya başladı ve işim yarım kaldı

    Yarın g500s alıcam sanırım, işallah söylendiği gibi kronik problemler giderilmiştir.
  • Benim g500 un hor kullanimdan kaynakli lazeri bozulmustu...garantiden 0 g500s yolladilar...logitech omurluk musteri kazandi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim de g500 sorunluydu, çift tıklama sorunu vardı, youtube da actım g500 double click fix yazdım acılan videolardan almanca olanı var, onu acın, adam ne güzel anlatmış Türkçe gibi sorunu hallettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRAGILE

    arkadaşlar benim de g500 sorunluydu, çift tıklama sorunu vardı, youtube da actım g500 double click fix yazdım acılan videolardan almanca olanı var, onu acın, adam ne güzel anlatmış Türkçe gibi sorunu hallettim

    Video linki hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım G500de yatıyordu kenarda double click hatasında youtubedeki bahsi geçen videoyu acıp bende hallettım :)
  • m.gokmen kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde bendensiniz imzanıza göre G700s kullanıp yedekte G500 tutuyorsunuz. Ben garanti olsun diye G500 ümün switchini değiştirdim, ama beceremeycekler için switchin temizliğide iş görecek bir çözüm yöntemi.
  • Google a g500 çift tıklama yazdım buraya geldim şu an bende de başladı ilk zamanlarda olmaz öyle şey logitech saglam iş yapar deyip fanatiklik yapıyordum ama benim de başıma geldi <<<<<<------ bu çift aglama simgesini de g500 yaptı <<------- bunuda <<<<----- bunu da normal yapana kadar yazıcam heh şimdi oldu.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.