Şimdi Ara

G.Ürün Müdürü Özgür Kirazcı'nın röportajı -Turk PSN Geliyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Eurasia Grup Ürün Müdürü, Özgür Kirazcı ile yapılan röportajda Playstation kullanıcılarını sevindirecek bazı açıklamalar yaptı. İlk olarak Türkiye'de Ps3'ün bir oyun konsolu olarak görüldüğünden yanlış yorumlandığını düşünen Özgür Kirazcı, aslında bluray film izleyebilme, sabit disketinde dosya saklayabilme, internete bağlanabilme ve home(media) server olarak kullanılabilme seçenekleri nedeniyle Ps3'ü eğlencenin merkezi olarak nitelendiriyor. Bir diğer sorulan soruya verilen cevap ise çok ilginç. Krizin oyun sektörünü nasıl etkilediğini sorduklarında Özgür Kirazcı soruya oyunlarda ve konsol satışlarında artış gözlemlendiğini belirtti. Bunu insanların sıkıntılarından uzaklaşmak adına bir yol aradıklarını ve bu durumu oyun oynayarak giderdiklerini ifade etti. Yapılan kampanyalarla konsolları daha uygun fiyatlara indirildiğini ve içeriklerini arttırıldığını ekleyen ürün müdürünün birde süprizi var bizlere...

2008 yılının daha çok satış odaklı bir yıl oldugunu ve 2009 yılı için artık tüketici deneyimini arttırmak üzerine bir yıl olacağını belirten Özgür Kirazcı, Türkiye Psn'in 2009 yılı içerisinde kullanılabilir hale getireleceğinide belirtti...

Kaynak; Log Şubat 2009 Sayısı

www.playstationturk.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Şubat 2009; 1:38:18 >

• Türkiye Psn......sonudaaaaa

haber için teşekkürler
  • Gelsin PSN, ondan sonra bakarız müdürüm.

Düzenleme: Oyun satış desteği ile birlikte geliyordur değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIsAstEr -- 2 Şubat 2009; 23:49:48 >
  • Bunu insanların sıkıntılarından uzaklaşmak adına bir yol aradıklarını ve bu durumu oyun oynayarak giderdiklerini ifade etti.

Ben bunun için aldım, ayrıca cafeye vereceğim parayı peşin olarak ps3 e verdim daha karlı oldu
  • TR PSN Süper olur
  • Ucuza oyun alırız kredi kartımızla muthiş olur bence
  • Adamlar daha bizim harf leri ps3 e eklememisken (oyle bir niyetleri bile yok) bize psn yapacaklarmis . Birsey derdim de epey bir uzaklastirilirim. Uk psn den kredi kartimizi onaylatmayi acsin yeter. Bunlar az ticarete kafalari bassa Avrupa PSN, USA PSN, ASIA PSN diye 3 psn acarlardi ohulke hangi bolgedeyse oraya dahil edilir kredi karti islemleri o sekilde gorulur hem millet zevk alir hemde para kazandirirdi. Bunlara para kazandirmak icin biz savasiyoruz adamlar bizden para almamak icin tek ayak ustunde 45 takla atiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Ucuza oyun alırız kredi kartımızla muthiş olur bence

Büyük ihtimalle ARAL batar

• @Gold Punch

Haber icin teşekkurler .. Ama bir istegim var.. Buyuk ihtimal alıntı yaptıgın yerden kaynaklı bir sorun ama su "eylence"yi "eğlence" yapabilrmisin acaba gercekten bu yazım yanlısından tiksindigim kadar hayatta hic birseyden tiksinmedim.. Tekrar teşekkurler..
  • bu saatten sonra türkiye psn ancak içerik indirmek için kullanılır..tüm kupalar cod rütbeleri us psn id sinde artık geçmiş olsun...sadece ek paketler için iyi olur, gerisi artık olmasada olur..
  • psn için inandığımı söyleyemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Sony Eurasia Grup Ürün Müdürü, Özgür Kirazcı ile yapılan röportajda Playstation kullanıcılarını sevindirecek bazı açıklamalar yaptı. İlk olarak Türkiye'de Ps3'ün bir oyun konsolu olarak görüldüğünden yanlış yorumlandığını düşünen Özgür Kirazcı, aslında blueray film izleyebilme, sabit disketinde dosya saklayabilme, internete bağlanabilme ve home(media) server olarak kullanılabilme seçenekleri nedeniyle Ps3'ü eylencenin merkezi olarak nitelendiriyor. Bir diğer sorulan soruya verilen cevap ise çok ilginç. Krizin oyun sektörünü nasıl etkilediğini sorduklarında Özgür Kirazcı soruya oyunlarda ve konsol satışlarında artış gözlemlendiğini belirtti. Bunu insanların sıkıntılarından uzaklaşmak adına bir yol aradıklarını ve bu durumu oyun oynayarak giderdiklerini ifade etti. Yapılan kampanyalarla konsolları daha uygun fiyatlara indirildiğini ve içeriklerini arttırıldığını ekleyen ürün müdürünün birde süprizi var bizlere...

Adamın biri almış resmen eline klaveyi yazmış yahu. Şuna bakın Blue-ray yazmışlar

• "Blu-ray, ismini veri yazıp okumak için kullandığı mavi-mor ( Blue-Violet ) lazer ışınının “Blue”su ile optik ışının “ray”inin birleşmesinden alıyor. Blu-ray yazımındaki “e” harfinin eksikliği Blu-ray disk birliğinin bu adı kayıtlı bir ticari marka olarak kaydettirebilmeleri için bilerek yaptıkları bir oynama."

Kaynak : Vikipedia
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoX

"Blu-ray, ismini veri yazıp okumak için kullandığı mavi-mor ( Blue-Violet ) lazer ışınının “Blue”su ile optik ışının “ray”inin birleşmesinden alıyor. Blu-ray yazımındaki “e” harfinin eksikliği Blu-ray disk birliğinin bu adı kayıtlı bir ticari marka olarak kaydettirebilmeleri için bilerek yaptıkları bir oynama."

Kaynak : Vikipedia

• ohhhh beeee sonunda türk psn geliyorda kurtuluyoruz bu uk psnlerden fln
  • demek millet kriz yüzünden eve kapanıp ps a sarıyo he
  • PSN de öle aman aman oyun yok ki, ucuza oyun almaktan bahsediyorsunuz...

Ben US psn den baya bi oyun aldım ama öle piyasadaki oyunları aramayın...
  • O kadar mesudum ki
  • Bu konuda bu kadar hassas olup, bu kadar çok imla hatası içerebilen bir mesaj yazabilmiş olman çok ilginç doğrusu. Tavsiyem, mesajını göndermeden "ön izle" seçeneğini kullanman yerinde olur.

quote:

Orjinalden alıntı: _gAgA_

@Gold Punch

Haber icin teşekkurler .. Ama bir istegim var.. Buyuk ihtimal alıntı yaptıgın yerden kaynaklı bir sorun ama su "eylence"yi "eğlence" yapabilrmisin acaba gercekten bu yazım yanlısından tiksindigim kadar hayatta hic birseyden tiksinmedim.. Tekrar teşekkurler..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.