Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
SONY BİZE PSN YAP - Blog Güncellendi, Yeni Haberler Var...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Playstation >> SONY BİZE PSN YAP - Blog Güncellendi, Yeni Haberler Var... Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SolidRock

10 Ağustos 2008, 20:54:16  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

PSN ile yaşadığımız kredi kartı sorunları hepinizin malumu. Bir arkadaşım www.sonybizepsnyap.com adında (googlebizelogoyap'tan esinlenerek) site kurmayı düşünüyor. Eğer konu ile ilgili ciddi bir destek olacaksa, girişimler yapılabilir.

Konu ile ilgili olarak son günlerde sorun yaşayan Hürriyet yazarı Erkan Çelebi'ye e-posta yolladım, eğer destek gelirse konu gündeme taşınabilir.

Ne kadar istekli olduğunuza dair desteklerinizi bekliyoruz...

Yolladığım e-posta aşağıda.

quote:

Sayın Erkan Çelebi,

10 Ağustos tarihli "Sony Beceremedi, Şenol Usta Halletti" başlıklı yazınızı okudum ve uzun bir süredir Sony Türkiye ile bizim de yaşamış olduğumuz ortak sıkıntıları sizin de yaşamış olduğunuzu gördüm. Her ne kadar bizler bu sorunları farklı bir boyutta yaşıyor olsak da, temelinde aynı sebebin olduğu aşikar...

Sony gibi bir dünya devinin Türkiye distrubutörü olan Sony Eurasia, maalesef markasını taşıdığı Sony'nin hizmet kaitesine ulaşmakta pek hevesli gibi görünmüyor. Sizin gibi optik okuyucusu bozulan bir çok arkadaş 1-1,5 ay gibi süreler (hatta 3 ay bekleyen bir arkadaşım var) ürünlerinin yapılmasını beklediler. Sonunda bin minnet ve ödenmiş dünya kadar telefon faturaları sayesinde ürünlerine kavuşabildiler.

Tüm bu olanlara rağmen çok da ironik bir şekilde, hitap ettikleri segmentin müşterilerini ki; çoğu elektronik tüketicisi, bilinçli insanlardır, çok saçma masallarla kandırmaya çalışıp, ayıplı ürünleri garanti kapsamına almamak için komik bahaneler ürettiler. İşin sizi ilgilendiren boyutu bu. Asıl değinmek istediğim konu ise şu:

Biz bir kaç arkadaş bir web sitesi tasarlayıp Sony'ye Türkiye temsilcisi firmalarının ne kadar kötü çalıştığını göstermek ve aynı zamanda eksik hizmet verdiklerini de ortaya çıkartıp, verilmesi gereken hizmete ulaşmak istiyoruz.

Konuyu biraz daha açayım...

Yaklaşık 6 ay önce PS3 konsolunu aldım, (10 yıldır da ilk iki konsolu kullanmışlığım vardır) konsolda oynamak içinde geçen süre içinde yüklü miktarda paralar ödeyerek değişik zamanlarda 14 adet oyun aldım. Mesele şu: aldığımız oyunlar zaman içinde üretici firmalar tarafından geliştirilip yeni özellikler eklenerek daha güzel hale getiriliyor. Bu yeni özelliklerden faydalanmak için, konsolun bağlı olduğu PSN denilen özel bir ağdan (muhakkak sizde biliyorsunuzdur bu PSN'i) bu dosyayı konsolunuza indirip oyununuzu güncel hale getiriyorsunuz. Bu güncellemeler sayesinde oyun ile paket olarak sunulan internet üzerinden oynama hakkını da elinizde tutuyorsunuz. Güncelleme yapmadığınız takdirde internet üzerinden oynama gibi bir hakkınız olmayabiliyor...

Bu güncellemeler kimi zaman ücretsiz, kimi zaman da ücretli oluyor ve işte dananın kuyruğu da burada kopuyor. Ücretli güncellemeleri alabilmek için PSN'nin kabul ettiği bir kredi kartı ile oyununuzun bölgesi ne ise oradan güncellemeyi ücret karşılığı indirmek zorundasınız. Ama Avrupa'daki hiç bir PSN bizim kredi kartlarımızı kabul etmiyor, ülkemizde de PSN olmadığı gibi ilgili bir çalışma da mevcut değil. Daha kolay bir ifade ile 150 YTL'ye aldığınız bir oyunu ayrıca parasını ödeyerek kendi rızanız ile güncellemek istiyorsunuz ama, sizin kredi kartınız hiç bir şekilde kabul edilmiyor.

Sony yetkili satıcısına defalarca e-posta yollamamıza, çeşitli platformlarda bunu dile getirmiş olmamıza rağmen, konu ile ilgili bırakın bir gelişmeyi, duyuru dahi yapılmadı. Bu sorunu emin olun benim gibi ülkemizdeki tüm PS3 sahipleri bir şekilde yaşıyor.

Arkadaşımın girişim olarak başlatacağı www.sonybizepsnyap.com isimli siteden konuyu gündeme taşımayı düşünüyoruz. (googlebizelogoyap isimli siteden esinlenerek ) Sizden tam da böylesine ortak bir sorun yaşarken köşenizden bir destek bekliyoruz. Muhakkak sesiniz bizden daha fazla duyulacaktır. Emin olun Türkiye'deki tüm konsol camiası sizi yürekten destekleyecektir.

Başarılı çalışmalarınızın devamını ve tabiki davamızda bize yardımcı olmanızı dilerim.

Hayırlı akşamlar dileği ile;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 4 Ocak 2009; 11:25:49 >

anil92

10 Ağustos 2008, 21:06:52  

zamaninda biz de bir cok mail atmistik ama ise yaramamisti, bu daha kapsamli bir porje, sadece yazilan metin bile mukemmel, umarim ise yarar
ben destekliyorum

TEK ATA, ATATURK. PSN : anill92 60gb ntscj (04/2007)
Creapure

10 Ağustos 2008, 21:10:22  

destek lafının ıcını bırz doldurmak gerek bu konuda ılk once bı stratejı gelıstırılmelı..

Turkıyeyı bır urun gıbı sunmalıyız basında bu konuda urun satıs gelıstırme pazarlama konusunda yetkın kısıler aramızda varsa bu konuya egılıp bır stratejı gelıstırmelerını beklemek mantıklı olur..

Eger bole bır ımkanımız yoksa sızın bekledıgınız destegın tanımını yamanız daha dogru olacaktır..

Yoksa desteklıyorum ıyı olur vay super yapalım gıbı bır cok ıbare olacaktır .. sakın yanlıs anlasılmasın bu bıle bır adımdır ancak daha sonuc odaklı ele alınmalı dıye dusunuyorum..

PSN : Mimar
SolidRock

10 Ağustos 2008, 21:25:12  

Zaten konu tartışıldıkça olgunlaşacaktır. Sitede ziyaretçi forumları doldurulabilir ve insanlar tepkilerini dile getirebilir, bu olabilir mesela... Bu ve bunun gibi fikirlerinizi paylaşmanız faydalı olur.

Site bir şekilde hayata geçirilecektir, bu gibi platformlarda tartışarak iskeleti sizler oluşturacaksınız.

karizmajosef

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2008, 21:33:45  

sitenin ismi guzel olmuş ama inş. işe yararda artık sony türkiyenin kıymetini bilir

psn:karizmajosef34
OkaN !

10 Ağustos 2008, 21:35:03  

güzel yazı olmuş işallah sesimizi duyarlar resmen paramızla rezil oluyoruz

PSN=kingokan
ymskn

10 Ağustos 2008, 21:43:51  

güzel yazı , güzel ifade , umalımda güzel cevap gelsin..

*Satılık PSP oyun arşivi, bilgi için iletişime geçiniz.
Far-Cry

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2008, 22:00:22  

Sony'nin fazla umurunda olmaz. Ama Sony'e sürekli epostalar ve siteye çok girsek ozaman Sony göz ardı edemez. Onun için konu güncel olmalı ve site kısa zamanda faaliyete geçmesi lazım.

Gamertag: fear25po
DarkSleep__

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2008, 22:12:54  

SONY duy bizi

PSN : DarkSleep__
Far-Cry

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2008, 22:15:52  

Sony ve biz

Gamertag: fear25po
dIsAstEr

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2008, 22:30:07  

Arz - talep meselesi bir durum.

> This Is Living <
PSN: dIsAstEr-52
---------------------------------
Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü
Psikotrex

10 Ağustos 2008, 22:38:07  

Ben Gerçi Kredi Kartıyla Birşey Almıyorum Ama Psn Adresimde Neden ''Amerika'' Yazsın Ben Amerikalımıyım ?

---------- Playstation 3 ------------
------------ PsP & Ps2 -------------
Ati HIS HD 4850,E7400,Windows 7
Wratchet

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2008, 23:31:15  

@Psikotrex haklısın biz amerikalımıyız? Türküz bizede psn yapsınlar umarım en kısa zamanda yaparlar bizde psn isterük

• Acer Aspire 6930G Gemstone Blue
  • Sony Playstation 3 40GB Piano Black
  • PSN:MeGa_driZZ
  • Sony Psp Fat Black
Geymer

11 Ağustos 2008, 12:19:17  

Fikir cok guzel ve severek desteklerim.

Ps3 resmi olarak TR'de satiliyor ama Turk hesapla daha bir Psn'ye giremiyorsunuz...saka gibi. Isvec'de yasiyorum ve Isvec'e ait özel bir Psn olmadigi halde Ps3'u satmadan evvel Isvec hesabiyla tak diye Psn'ye girisim vardi. O zamanlar GT5p'yi deniyordum ve o kadar Timetrialslarda gezindigim halde bir tane bile Turk bayrakli yarisci görememistim ilk 100'lerde...Yunan bayragi bile kac defa gözume carpti. Ya....TR'de ve GT5p'de araba surmesini bilen bir Allah'in kulul yok veya herkes yabanci hesapla giris yapiyor Psn'ye. Bu da icler acisi...yani oyun icin TURK hesabimizla bile giris yapmamak bizim kabulumuz öylemi!!! Benim icin degil.

O zamanlar Suzuka'da Ferrari 430 ile 28'ci siraya girmeyi basarmistim ve amacimda TURK hesabimizla ve bayragimizla ilk yuzlerde bulunmamizdi...simdi GT5p'ye gelen bu son uppdatele anladigim kadariyla Leaderboardslari sifirlamislar hiyarlar...umarim TimeTrialslara Turk hesabiyla girip yarisanlar olur.

Forza Motorsport 3
SolidRock

11 Ağustos 2008, 12:52:26  

@Geymer

Hocam ben GT5P oynadığımda genelde, ilk 30'da, bazende ilk 15-10'da oluyorum ve Türk PSN hesabı ile yarışıyorum. üzülme o kadar kötü değil halimiz. Hatta biz kendi aramızda turnuva yaptığımızda arkadaşlardan şöyle 3-5 kişi kesin ilk 20'de oluyordu, hele bir tanesi var ki ilk 3 kesin.

Şu İsveç için uygulanan yöntem keşke bize de gelse, ben ona da razıyım...

Geymer

11 Ağustos 2008, 1:02:37  

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

@Geymer

Hocam ben GT5P oynadığımda genelde, ilk 30'da, bazende ilk 15-10'da oluyorum ve Türk PSN hesabı ile yarışıyorum. üzülme o kadar kötü değil halimiz. Hatta biz kendi aramızda turnuva yaptığımızda arkadaşlardan şöyle 3-5 kişi kesin ilk 20'de oluyordu, hele bir tanesi var ki ilk 3 kesin.

Şu İsveç için uygulanan yöntem keşke bize de gelse, ben ona da razıyım...

Timetrialslarda baktigim araba modelleri... BMW, Audi ve Mercedes, Ferrari 430, F1 (Turkuz dedim kesin bu arabalarla yarisan olmustur ve ilk 100'e girmisizdir ama malesef Turk bayrakli kimseyi göremedim),

Baktigim secenekler ise ...Professional ve tum yardimlar kapali. Sizler muhakkak devam edin beyler....meydani bos birakmayin. Live'i ele gecirdik zaten, sira Psn'de

Forza Motorsport 3
arda_tirmas

11 Ağustos 2008, 1:37:29  

forumdaki üyelerin çoğu TR psn almamış yada almaya üşeniyor, bence TR psn hesapları çoğalırsa sony' nin dikkatini çekebilir

:::LOSTPLANET:::

11 Ağustos 2008, 1:50:37  

o sitenin hosting adını satın aldım size satarım yoksa bu adı kullanamzasınız

şaka şaka ps3üm yok ama destek tam bir 360 kullanıcısı olarak

PSN:thunder-ekmek
GAMERTAG:thunder ekmek
ÇAYLAK APRON'DA
Göklerdeki Saadet AIRBUS A380 :::40.000 feetde bir BOEING 747'de doğan güneşin yüzüne vuran ilk ışıklarıyla uyanmak İşte Hayat Bu:::
SolidRock

11 Ağustos 2008, 4:41:55  

Konu ile ilgili bir blog oluşturdum, lütfen desteğinizi eksik etmeyin...

http://sonybizepsnyap.blogspot.com

Blog'la ilgili eklemek istediğiniz şeyler varsa lütfen belirtiniz...

Konu ile ilgili olarak Sony Türkiye yetkili firmasına da bir e-posta yollayarak konuyu kendilerine ilettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 11 Ağustos 2008; 5:31:03 >

SethValore

11 Ağustos 2008, 8:20:33  

Arkadaşlar ben belki 10 tane mail attım adamlara, forumlara yazdım vs.

Ama hiç tınmadılar bile.

Bizi bıraktım AB üyesi olan (Sanki çok önemliymiş gibi) Yünanistan' da bile olmadığını öğrendim PSN in.

Elbette ki sonuna kadar destekliyorum bu çabayı ama neticelenmesi ile ilgili kuşkum var.

GamerTag: SethValor

Star Wars Galaxies Elder Jedi (PRE CU)

Xbox 360 Pro (Jesper Pal) - Sony 40W3000 - LG HT902 TB
SolidRock

11 Ağustos 2008, 8:30:43  

Blog'umuzda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ne kadar çok yorum, o kadar fazla güç...

PlayStation3lack

11 Ağustos 2008, 8:43:56  

arkadaşlar önce türkçe karekter desteğiyle işe başlanmalı..türkçe karekter destekli bir yazılım gelmeden psn nin gelmesi zaten olcak bişii değil..önce türkçe karekter desteği bunu yaptırabilirsek gerisi gelir diye düşünüyorum...

Artık Herkes Susacak Sadece O Konuşacak MODERN WARFARE 2

SolidRock

11 Ağustos 2008, 24:15:39  

Türkçe karakter destekli PSN'i bırakın, ülkemizden girilebilen ve üye olunabilen yabancı bir sitede ilk aşamada kabul edilebilir bir gelişme olurdu. Mesela İsveç'te yaşayan Geymer takma isimli arkadaşın dediği gibi. Ben şahsen adıma öyle çok büyük şeyler istiyor değilim....

BİG KİNG

11 Ağustos 2008, 13:31:54  

Valla özellikle PS store Türkiye'de açılsa.
PS3 alırken world wide diye çıkan garanti belgesi Türkiyede geçse.
Ps3 Türkiye resmi teknik servisi daha çabuk ve sorunsuz çalışsa.
MGO gibi oyunlarda Türk kredi kartları geçsede Expansion ack leri satın alabilsek.

Gerçekten güzel olurdu.

www.aspetmanukyan.com ---> Web ve grafik tasarımı yapılır.Eğitimi verilir...
mustafa982

11 Ağustos 2008, 16:38:43  

Mehmet Ali (solidrock) arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, bu blogu olusturduğu ve duyurduğu için. Yalnız burda asıl önemli olan husus düşündüklerimizi, yazmak istediklerimizi oluşturulan blogtan yani;

http://sonybizepsnyap.blogspot.com/ bu blogtan yazmamız gerektiği. Blogun amacı tek bir yürek, tek bir ses olmak. Ve ne kadar fazla kullanıcının bunu istediğini belirtmek. Reklam olmasın isim vermeyeyim, şimdiye dek birçok forumda bu konuya değinildi. Ancak dikkatini çekmek istediğimiz yetkililer, dağınık haldeki bu kullanıcıların serzenişlerini duymamazlıktan gelmektedirler. İşte bu blogun, bu sitenin kuruluş/hizmet amacıda tam olarak bu noktada önem arz ediyor.

Tepkisini koymak isteyen, desteklediğini göstermek isteyen herkes bu blog a yorum yazarak desteklediğini göstermeli diye düşünüyorum.

PSN :kervanci
Ps3 Slim 120gb / Sony 32W4000 / Adsl :4Mbit
Headset :Sony Offical, Jabra 125 / Logitech G25(Hshift)
Ses sistemi :Creative DDTS-100, Creative Megaworks THX550
SolidRock

11 Ağustos 2008, 17:11:35  

Konu ile ilgili olarak Şikayet Var sitesine de başvuru yaptım. Hem blog'tan, hem de buradaki bağlantıdan şikayet metnine ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar tekrar ediyorum; lütfen blog'ta da yorumlarınız olsun, gerçekten bu tip tepkilere ihtiyacımız var...

SolidRock

11 Ağustos 2008, 17:24:41  

Blog'a arkadaşımın hazırladığı afiş eklenmiştir, bilginize...

SolidRock

11 Ağustos 2008, 19:47:39  

668 görüntülenme olmuş, lütfen arkadaşlar biraz daha katılımcı olalım...

Blog'a destekleriniz, yorum ve ankete katılarak yapabilirsiniz...

BİG KİNG

11 Ağustos 2008, 22:13:47  

Süper olmuş "Hep destek ,tam destek."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 11 Ağustos 2008; 22:12:50 >

www.aspetmanukyan.com ---> Web ve grafik tasarımı yapılır.Eğitimi verilir...
SolidRock

12 Ağustos 2008, 4:06:56  

En büyük desteği DH'dan beklerdim, ancak hala beklediğim ilgiyi göremedim.

Yönetici arkadaşlara küçük bir rica; konu en üstte kısa bir süreliğine (1 hafta mesela) üst konu olursa, girişimimiz için çok faydalı olur...

anil92

12 Ağustos 2008, 4:50:49  

destek verelim

SolidRock

12 Ağustos 2008, 10:40:53  

Sitenin ingilizce versiyonunu da hazırlamayı düşünüyoruz. Böylece N4G, IGN , Kotaku gibi sitelerin forumlarında yer bulabiliriz... Ama hala katılımın artması için ilgiye ihtiyacımız var, ankete katılıp, mesaj bırakmayı unutmayınız.

MadMesut

12 Ağustos 2008, 11:44:06  

@SolidRock her forumdaki açtığın ilk mesaja bloga yorum yapılması gerektiğini bildirmelisin

Destek konusunda ise sonuna kadar destek

swat882

12 Ağustos 2008, 11:48:49  

bendende sonuna kadar destek...türkçe dil desteği de isteriz hem oyunda hem konsolda hem klavyede....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 12 Ağustos 2008; 11:51:27 >

XBOX 360 PRO FALCON
PSP SLİM#sagopa kajmer#GALATASARAY#fingerboard#COMMANDOS#NOKİA 6233#one piece-lost-how ı met your mother -heroes-my name is earl-fligh of the conchordsVS.#
GAMERTAG= SWAT882
"BAŞ ARTİZZZZZZZZ SWAT882" BU VİDEO YU GETİREN ÜYE İZLEMEK İÇİN TIKLA
mıstıkv

12 Ağustos 2008, 11:50:20  

sony nin pek birşey yapacağını zannetmiyorum ama inşallah bu sefer ciddiye alırlar bizi

SolidRock

12 Ağustos 2008, 24:00:40  

Önerileriniz dikkate alınacaktır, yeterki siz ilginizi eksik etmeyin.

oOEmincanOo

12 Ağustos 2008, 24:11:16  

daha ps3 sahibi değilim ama kısa zaman içinde olucam bende bu sıkıntıları çekmek istemiyorum bende arkanızdayım

SolidRock

12 Ağustos 2008, 23:17:56  

Sitenin ingilizcesi Dijikent'ten Efruz hocamın büyük katkıları neticesinde hazırlanmıştır.

http://sonymakeuspsn.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 13 Ağustos 2008; 0:30:43 >

MHos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ağustos 2008, 23:19:19  

80 000 yada 100 000 kişiye ulaşırsak dikkate alırlar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 12 Ağustos 2008; 23:17:41 >
SolidRock

12 Ağustos 2008, 23:38:01  

Bu sayıya ancak ulusal basın veya büyük sitelerin desteği ile ulaşabiliriz. Donanım Haber gibi bir forumdan daha fazla destek için beklenti içindeyiz. İnşallah tüm arkadaşlar bu konuda bize yardımcı olur.

Kotaku'da bir konu açacağım bakalım ne olacak?

as_turk_love

13 Ağustos 2008, 9:40:26  

Merhaba arkadasım eline sağlık biz C*TR ailesi olarak hergün 30 yakın arkadas cod4 online oyun oynuyoruz bu olusumu kendimize ait ve diğer playstation forumlarında tam desteği vereceğiz sanırım bizim bu harketimiz 100 kisilik bir güctür simdiden hayırlısı olsun

PLAYSTATİON 3
COD 4 Online gece saat 10:00 ve 12:30

Psn: asturkloves
SONY_55

Sisteme Gözat

13 Ağustos 2008, 9:43:29  

Mehmet hocama gayretleri için teşekkür ediyorum.İnşallah bu tepki ve desteklerimiz artarak devam edip hakkımız olan türkçe psn ye kavuşuruz...

GRAN TURISMO 5...O KADAR...

ARAÇ BAŞI 400.0000 POLİGON,1920X1080P,60 FPS,AYNI ANDA 20 ARAÇ,70 PİST,1000 TANE ARAÇ,WRC,NASCAR

..Expect perfection..
Affliction

13 Ağustos 2008, 9:46:45  

İnşallah olur demek isterdim ama benim pek umudum yok TR PSN'den...

42'' Philips Full HD LCD TV || NTSC-U Slim PS3 || NTSC-U Elite XBOX360 || Logitech Z-5500 || WD TV HD Media Player || EGREAT EG-M34A Network Media Tank || Sony MDR-DS1000/S
PSN : KoalaX || XBOX LIVE : KoalaX

TEKKEN 6
SolidRock

13 Ağustos 2008, 17:35:48  

En azından ülkemizden diğer Avrupa ülkeleri gibi PSN'e giriş yapabilelim. Bu o kadar zor değil. Hem Gümrük Birliği kapsamında yüksek vergiler uygula, hem Avrupa'ya ait PAL makinalar sat, hem de Avrupa'dan hiç bir PSN'e giriş için izin verme.

Bağımsız bir site yerine, mesela UK PSN'e girebilelim, alışverişimizi yapabilelim. Başka bir şey istemiyoruz, yani beklentilerimiz öyle uçuk beklentiler falan değil.

Bu arada ilgi bayağı bir düştü, biraz blog'a ziyaret yapalım. Sonuçta bu tüm oyun camiasını ilgilendirir oldu. Eğer Eylül'de MS, 360'resmen piyasaya sokar ve aynı tavırları 360 sahiplerine de yaparlarsa siz seyreyleyin o zaman durumu. Gerçi MS böyle bir hata yapmaz ama, olur mu olur...

Diğer taraftan ülkemizde de böyle bir kitlenin olduğunu duyurmak çok hoş bir tepki olurdu.

Erkokao

14 Ağustos 2008, 4:12:18  

Arkadaşlar site niçin açılmıyor bende mi bi sorun var acaba?.

SolidRock

14 Ağustos 2008, 4:51:47  

http://sonybizepsnyap.blogspot.com

Bu adresten site açılıyor. Adrste bir değişiklik yok...

Yorumlarınızı bekleriz.

K®ATOS

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008, 13:33:10  

quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Sony ve biz

+11111

PS3 80GB PAL--SONY KDL-40E4000 LCD TV--PsN:kratos1905--
Logitech Driving Force GT
SolidRock

14 Ağustos 2008, 14:47:52  

Amacımız bu tabloyu değiştirmek zaten...

SolidRock

15 Ağustos 2008, 3:53:07  

EGM'nin desteği geldi arkadaşlar. Sağolsun 23Ertu takma isimli MK moderatörü arkadaşın çabaları sonucunda...

SolidRock

16 Ağustos 2008, 20:12:51  

Sonunda Merlinin Kazanı'da girişimimizi haber yaptı, buradan kendilerine çok teşekkür ediyoruz...

Haber ulaşmak için tıklayınız...

Mahs3R

16 Ağustos 2008, 20:43:05  

SolidRock kutlarim seni neredeyse tek basina bir hayali gerceklestirmek üzeresin..Suan Türkiye'de oyun dünyasi icinde olupta bu girisimi duymayan kalmamistir herhalde

SSS || Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
SolidRock

16 Ağustos 2008, 20:45:57  

Bu alçakgönüllülük değil ama kesinlikle tek başıma değilim. Sağolsun yakın çevre olarak kabul ettim arkadaşlar her daim destek oldular. Kimsi afiş hazırladı, kimisi fikir verdi, kimisi de sitesine ciddi boyutta haber yaptı...

Ama asıl büyük destek kullanıcı arkadaşların bolg'ta adresini verdiğim kişileri e-postaya boğmasıdır...

Arsenic

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2008, 21:23:55  

Emeği geçen herkese teşekkürler, umarım kendi PSN'imize kavuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 16 Ağustos 2008; 21:22:00 >

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / Zotac GTX 260 Synergy / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W

Fable: The Lost Chapters rehberlerim için tıkla!...
SolidRock

16 Ağustos 2008, 21:58:38  

MK'daki haber 23ertu takma isimli MK forumları moderatörü sayesinde yayınlamıştır, kendisine ayrıca teşekkür ederim...

An@loG

18 Ağustos 2008, 17:45:09  

Hocam sonuna kadar destekliyorum seni

erensenturk1990

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2008, 19:21:25  

Arkadaşlar xbox'un live'ı ile ps3'ün psn'i arasında ki farklar neler?

DH PSP Topluluğu

Intel e5200 2.5ghz 800mhz fsb onboard ekran kartı 2gb ram Asus p5kpl-am (1600 O.C.) 250gb samsung pata 100 8m cahce hdd
SolidRock

18 Ağustos 2008, 22:34:48  

Buyrun Sony Türkiye'nin bana cevabı...

Resmen dalga geçiyorlar, insan bir açar blog'a bakar. O kadar müşteri, acaba ne yorum yapmışlar. Ama bizim Sony Türkiye PSN ile internet üzerindeki Playsation sitesini birbirinden ayırt edemiyor. Üstelik diğer tüm mesajlar gibi sanki mesaj botu tarafından yazılmış. Konunun incelendiğine, içeriğin anlaşıldığına dair tek bir ümit, işaret mevcut değil...
quote:

Değerli Sony Dostu,

Mesajınız ve Sony ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkur ederiz.

PlayStation sitesi, tüm dünyadaki PlayStation müşterilerine hizmet vermek amacıyla tasarlanmış global bir sitedir.

Türkiye’deki kullanıcı sayısına bağlı olarak, şu anda Türkçe site yapımı gündemde değildir. Türkçe destek alabilceğiniz sitemiz www.sony.com.tr ‘dir.

Ancak talebinizin bu konudaki departmanlarla paylaşılmış olduğunu da belirtmek isteriz.

Bilginize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Sony Eurasia Pazarlama AS
Müşteri Bilgi Merkezi

Tel:216-5319850
Faks:216-4740963
E-posta: bilgi@eu.sony.com

anil92

18 Ağustos 2008, 23:02:35  

site demisler yahu, playstation agi olmali

multeci

18 Ağustos 2008, 23:07:05  

öncelikle şunu söyleyimki türkiye psn var türkiye psn hesabı alabiliyoruz. olmayan şey türkiye pss.
ikincisi bizden önce pss yi hakeden veya haketmesede, hep ayrıcalıklı olan birsürü ülke var. onlardan sonra sıra bize gelebilirki, onlara sıra gelmesi bile zor.

okean

19 Ağustos 2008, 12:15:13  

pss'yi haketmek nasıl birşeydir söyleyebilir misin? varsa bir yolu biz de ona uğraşalım.

Sayfa:   [1] 2 3   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Playstation >> SONY BİZE PSN YAP - Blog Güncellendi, Yeni Haberler Var... Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Ekran kartlarına yazılımsal Voltaj Mod
Basit bir kaç adımla ekran kartınızın hız sınırlarını zorlayın!
Gigabyte EX58-UD5
Gigabyte EX58-UD5 üzerinde Core i7 920'nin sınırlarını zorluyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız