Bildirim
<< G.R.A.W 2 PSP ilk Görntüler >>
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
negerek var diye soruyorum bazen kendi kendime niye ha niye -
Aslında baya güzel görüntüler Ama harbi patlamasın alet bunları gösterecem diye.
Birde psp de bu oyun kesinlikle oynanmaz. o tuşlarla o dizaynla. çok çok zor. -
walla socom gayet oynanıyor. bu da oynanır herhalde. -
kendi aletlerinizle(konsollarınızla) dalga geçim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 28 Mayıs 2007; 23:20:20 > -
Ben gayet güzel oynuyorum , bunun da oynanacağına inanıyorum. Şimdi gripte geliyor
Görüntüler gayet güzel. -
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
Ben gayet güzel oynuyorum , bunun da oynanacağına inanıyorum. Şimdi gripte geliyor
Görüntüler gayet güzel.
grip ne yeni oyun mu -
oyunun grafikleri psp ye göre baya bi iyi controlleri call of dutly deki gibi yaparlarsa çok kolay olur oyunu oynamak -
heralde psp ile ps3 e aynı anda çıkacak -
quote:
Orjinalden alıntı: Xry
quote:
Görüntüler gayet güzel.
grip ne yeni oyun mu
Yok , hani PSP'yi kol şeklinde kavramak için bir araç , hatta değişik versiyonları da var , mesela grip'in içinde ayrıca bir battery var , bunu PSP'ye bağlayıp şarj ömrünü uzatabiliyorsun.
EDIT: Grip gittigidiyor gibi sitelerde satılıyor. Geliyor demekle kendime sipariş verdiğimi belirttim.
İşte grip:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 29 Mayıs 2007; 19:03:29 >
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Xry
quote:
Görüntüler gayet güzel.
grip ne yeni oyun mu
Yok , hani PSP'yi kol şeklinde kavramak için bir araç , hatta değişik versiyonları da var , mesela grip'in içinde ayrıca bir battery var , bunu PSP'ye bağlayıp şarj ömrünü uzatabiliyorsun.
EDIT: Grip gittigidiyor gibi sitelerde satılıyor. Geliyor demekle kendime sipariş verdiğimi belirttim.
İşte grip:
güzel aletmiş yada aparatmış
-
bu aparat gittigidiyorda 15mi 19 muydu yada 12miydi neydi iyi bişeye benziyor ama ben doğal halinden memnunum -
millet deliye
ben akilliya hasretim......... -
oyun güzel görünüyor .....bakalım oynanışı ve kontroller nasıl olacak.. -
Arkadaşlar sakin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ef®uZ
Arkadaşlar sakin.
Ne oldu Ozan abi? -
Mesajlarını sildiğim tartışan arkadaşlara sormak lazım.
Konu hakkında yorum yapalım lütfen. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ef®uZ
Mesajlarını sildiğim tartışan arkadaşlara sormak lazım.
Konu hakkında yorum yapalım lütfen.
artık bu iş de süpernovaya benzedi bigboss,yok mu bu işin kökten çözümü??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X